Mohučanka testovala som sa dvakrát a hoci v našej rodine zúri korona, ja s manželom sme negatívni a tiež ako u teba, tak aj u mňa a manžela hnusná viróza.
Koronavirus
Děkuji všem za reakce. Takže do školy prý ve čtvrtek nepřišla převážná většina studentů, protože se jiní rodiče taky domnívali, že karanténa. Okamžitě naskákala všem absence a škola na ní trvala. Potom po intervenci hygieny (kontaktovala ji jedna z maminek), to škola změnila do tzv. nezapočítané a dle hygieny prý už ve čtvrtek rozhodně do školy neměli jít. Sms z hygieny všem dorazily ve čtvrtek večer a do neděle jsou v karanténě. Tolik k tomu, kdyby někdo řešil něco podobného ještě než tu karanténu zruší. Na samotnou sms prý není nutno čekat, povinnost karantény nastává v momentě, kdy žáky škola nahraje do covid forms
Do školy se musí, i kdyby hořela.
Prosím vás, nevíte jak to bude od toho 19. v Rakousku, co se týče ubytování a lyžování?
Chápu, že recently recovered, tj. Pozitivní PCR test <90 dní nepotitřebují nic dalšího.
Co s ditetem 12+, které ten pozitivní PCR nemá, ale ? Má očkování ještě v tom intervalu <210 dní?
Taky nic nepotřebuje?
Snažila jsem se v tom vyznat, hotel mě odkázal na nějaké stránky. Ani oni se k tomu nevyjadrili jasně. Ty pravidla mají takových výjimek, že se v tom nevyznám.
continuity nevím co je na tom pravdy, ale prý konkrétně s tímhle gymnáziem hygiena řešila problémy často a do karantén se jim nechce, protože se potom přechází na distanční výuku a to se učitelům nechce. Ale to už je fakt spekulace
continuity to uvolnění od 19.2. by se dle současných zpráv mělo týkat restaurací, ne ubytování nebo lyžování. (Ale čert ví, že ano.) My o tom dnes mluvili, manželovi se už moc nechce na 3. dávku, ale bude muset kvůli Rakousku. Podle Austria.info mají mít děti 12-18 prodlouženou platnost očkování po dvou dávkách na těch 210 dní, na rozdíl od dospělých. Jinak děti v tomto věku mají možnost lyžovat i bez očkování, ale musí se nechat přetestovat každý 3. den myslím.
Mohučanka no ale když má ty dvě dávky,tak už se testovat nemusí že?
Kdybychom neonemocněli, nevím, jestli bych do toho očkování ještě šla jenom kvůli dovolené.
continuity pochopila jsem to tak, že nemusí. Že dospělí mají těch 180 dní, zatímco děti 210.
continuity manžel je právě taky zdrženlivý, ale jinam jet nemůže (nejede sám).
Ja mám dnes desiaty deň od prvých príznakov a teda trochu som sklamaná, tri dávky a cítim sa stále choro. Dutiny pomaly ustupujú ale som slabá jak čaj, hlava mi horí ale teplotu nemám. Naivne som si myslela, že po pár dňoch budem fit ![]()
continuity My byli v Rakousku minulý týden. 12+ potřebují na vstup do země 2 dávky a PCR test, na lyžování už stačí jen ty dvě dávky. Na hranicích nás nikdo nekontroloval, ale při nákupu skipasů chtěli všechno vidět. Hodně se kontrolovaly i respirátory na lanovkách. Třeba při nástupu na sedačku jeden z řady neměl respirátor, tak neotevřeli ty branky, dokud si ho dotyčný nenasadil. Ale jestli se od 19.2. něco mění, nevím.
ted jsem se objednavala na chirurgickou kliniku a zajimalo je zda jsem ockovana a budou chtit videt covid pass.....
Docela by me zajimalo kdybych nebyla ockovana zda bych byla odmitnuta.![]()
eeny-meeny ach jo, to mi dost komplikuje situaci. Ona se nám vrátí v sobotu odpoledne z lyzaku a v neděli chceme jet. Nemám pořádně čas ji otestovat.
No snad to ještě změní. Jinak budu muset platit někde na letišti expres test.
Takže do třetice, muž dnes v práci 2x zcela zjevně pozitivní antigen.
Jdu na třetí týden do karantény (ač stále negativní). Naštěstí muž nemusí na PCR a děti mohou do školy. Jsem zvědavá, jestli dám tu pozitivitu za týden pro změnu já. ![]()
Evaeva Ano, přesně tak se cítím! Ty jo, ještě že pracuju z domu, nechtěla bych vidět, jak by se na to tvářili v práci!!
Podotýkám, že jediný člen rodiny, který se během uplynulého měsíce cítil nemocný, jsem byla já! ![]()
Garfie prosimtě, ty testy, mně se zdá, že si člověk už klidně může hodit korunou. Muž je pozitivní už týden, mně to vypuklo v sobotu v plný síle a pcr v neděli mi vyšel negativní. Nikde jsme pochopitelně nebyli, týden jsme nevystrčili nos z bytu, abych někde chytla něco jinýho je vyloučený.
continuityTřeba byste to stihly nechat ji otestovat v sobotu cestou domů. Tchánům i manželovi teď z odpoledního testu přišli výsledky hned druhý den ráno.
DruI no ja budu doufat, na tom našem testovacím místě pořád visí cedule,že ze sobotních testu výsledky až v pondělí do půlnoci. Druhé dvě, které máme při ruce, v sobotu odpoledne už nefungují.
dnes jde muž na informační schůzku k tomu lyzaku, ten termín a hlavně sobotní návrat těsně před prázdninami je blbý, tak třeba se to tam bude řešit.
Garfie žluťásek a ja mam 1 kamaradku, ktere vysel pozitivni PCR pred jednou akci pred 3 tydny a nemela zadne priznaky a ted ulehla s horeckou a pozitivni je. Dalsi je pozitivni na PCR uz potreti od konce prosince a az ted ji je spatne. To testovani bezpriznakovych mi prijde uz par tydnu mimo a je to draha legrace.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY