Lamicka Je to na palici, taky myslím, že to preventivní testování už nedává smysl. Do karantény by měli jít ti opravdu nemocní.
Koronavirus
Garfie no však už se to takto měnilo? Že kontaktydo karantény nepůjdou. Netýka se tě to?
Je to k zbláznění.
Garfie karantena se od 19.2. rusi, nemocni jdou na 10 dni do izolace. Tobe ta karantena zrovna nejak tou dobou bude koncit, co?
Edit - na 7 dni do izolace
Garfie Testuje se ještě tenhle týden a pak už je konec.
continuity Myslím, že to platí až od 19.2., pěkně teď kroutím poslední týden. ![]()
Ale víš co, mně je to jedno, do práce nemusím, na procházky chodím, děti ven můžou, vůbec to nehodlám hrotit, vyhnu se veřejné dopravě a obchodům, ale dítě autem klidně odvezu na kroužek.
continuity muž byl v sobotu pozdě odpoledne na Zličíně a výsledky měl v neděli dopoledne.
Evaeva díky, to je ta samá labina, co v šestce, tak to třeba klapne.
Ono je to az za měsíc, to se vás znova zeptám. Protože před Vánocemi jsme v té šestce na sobotní výsledky čekali do úterní půlnoci. ![]()
Lamicka Je to na palici, taky myslím, že to preventivní testování už nedává smysl. Do karantény by měli jít ti opravdu nemocní.
Ale kontakty na test nemusí ne? Stačí že zůstanou 5 dní v karanténě (do 19.2)
Do statistiky-deti středa, čtvrtek, pátek antigen negativní. Syn od čtvrtka teplota...páteční PCR obou pozitivní. Výsledek přišel po 31 hodinách v sobotu večer. Tou dobou syn už úplně fit, druhé dítko rýma kašel.
continuity řekla bych, že teď už tolik lidí na testy nechodí, ale trochu proti vám bude, že část Prahy asi bude mít podobný plán, co vy. My jsme nikdy na testy nečekali déle jak 20h, ale to je o štěstí no.
Maky Nemusí, já myslela ve školách a zaměstnání. Ale tak stejně už to za týden končí. :-)
Garfie když to si naopak myslím, že by smysl dávalo v tom pokračovat a vyřazovat ty pozitivní z oběhu a neřešit jejich kontakty, ale možná se pletu.
Maky Možná máš pravdu, to by možná bylo lepší. Jen mi přijde, že ty antigeny nemají až tak vypovídající hodnotu.
Garfie To máš fakt smůlu
. Je to teda už opravdu mimo. Chybovost PCR testů je už stejně obrovská, asi se omikron chová jinak. Co vidím v okolí, tak pozitivní jsou kolikrát lidé až po příznacích. A ještě se mi zdá, že čím hůř se cítíš, tím spíš si negativní a naopak.
U nás teda asi bude testování ukončené tím, že ačkoliv nejsme očkovaní, tak jsme nikdo nebyli pozitivní, nemocní a dokonce ani v jedné karanténě. A to teda myslím, že denně potkám tolik lidí, že to pokládám skoro za nemožné. Kluci zase chodí všude, jezdí MHD a všichni mají tisíce aktivit. Tak už doufám jen v dnešní negativní PCR u mladšího, abych to nezakřikla![]()
Takže 28 dní do termínu (cože, to už jsou přesně jenom čtyři týdny?!) a jsem pozitivní. Aspoň si nemusím dělat starosti s boosterem
dzizisketa jak ti je? A co Rosťa? Ať je to brzy za vámi a mimino ještě chvíli počká!
Tak zas je dobrý, že do porodu se uzdravíš a už to pak znovu určitě nechytneš ![]()
Ne, hlavně ať jste ty i miminko v pořádku, všechno okolo pak taky bude dobrý. Hodně odpočívej.
Tlapkam z bezpečné vzdálenosti. ![]()
Všude píší, že omikron je lehká nemoc, ale znám už několik lidí, kterým se ta rekonvalescence opravdu táhne, jako u dřívějších verzí kovidu.
Mha ďakujem
. Už ma to celkom štve, lebo sa stále necítim dobre ale dnes a včera ma nabilo slnko, tak aspoň chuť do života sa vratila :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY