Mrakoplas
Tlapkam z bezpečné vzdálenosti.
Všude píší, že omikron je lehká nemoc, ale znám už několik lidí, kterým se ta rekonvalescence opravdu táhne, jako u dřívějších verzí kovidu.
Ja mam zase okolo spoustu lidi a deti, kteri nemaji lehky prubeh
Mrakoplas
Tlapkam z bezpečné vzdálenosti.
Všude píší, že omikron je lehká nemoc, ale znám už několik lidí, kterým se ta rekonvalescence opravdu táhne, jako u dřívějších verzí kovidu.
Ja mam zase okolo spoustu lidi a deti, kteri nemaji lehky prubeh
continuity na vítězném náměstí mám teď několikrát zkušenost, že jsem na test šla v půl třetí odpoledne a v půl sedmý večer byly výsledky.
Včera negativní, dneska pozitivní, heč ![]()
žluťásek můžeš mi poslat link prosím tě?
continuity https://www.covid-ghc.com/
Ve tři si jezdí auto pro vzorky, viděla jsem ho tam teď v ten čas 3x, tak snad je to pravidlo a ne nahodilost.
žluťásek díky, díky, dobrá vílo! mají za doplatek 350kc garancí do 24 hodin. To mi bude stačit.
continuity do 24 hodin jsme to odtud měli úplně vždycky. Jenže co kdyby náhodou, žejo...
continuity na kulatak chodime od zacatku a vzdycky bylo vse ok a rychle. Jen maji nepraktickou registraci na cas a tu si udelejte, nekdy tam byva plno.
Nevíte jak je to s PCR testy zdarma pro očkované, kteří mají jen 2 dávky a končí jim platnost očkovacího certifikátu?
Kdo má víc než 270 dní od druhé dávky vakcíny proti covidu-19 a nedošel si na dávku posilující, dnes mu přestává certifikát platit. Znamená to například, že člověk ztrácí nárok na pět bezplatných PCR testů měsíčně.
žluťásek to jsou peníze, které jsou zlomkem ceny té dovolené. Dva tisíce bych zvažovala, toto asi utratíme na benzinkach cestou tam.
Mně bylo blbě v pátek a v sobotu, od neděle se to velmi zlepšilo. Takže dneska mne odmítli na gynekologii, že mám jít do porodnice, tam mě objednaji až příští týden, až budu zdravá, a zatím mi poslali recept na clexane.
Rosťa je úplně v pořádku, tomu pro změnu lezou druhé stoličky, ale kromě občasných horších nocí se to nijak neprojevuje.
dzizisketa tak aspoň, že tak. Asi už si stejně pomalu měla přecházet do péče porodnice, tak akorát aby se stihl ten stěr no.
continuity my máme vždy rychle výsledky z drive in u Makra na Černém mostě. Většinou do 12 hodin v pohodě, včetně víkendů. Určitě má ta labina pobočky i jinde.
dzizisketa držim palce, ať to všechno klapne! Já měla covid 3 týdny před termínem, předloni v zimě kdy ještě byla izolace na 14 dní. Takže teď to v pohodě stíháš
dzizisketa Drzim palce, at mate prubeh co nejmirnejsi. A i kdyby se ster nestihl, tak se to da resit, ja ho kvuli predcasnymu porodu taky nestihla a jen mi dali pred sekci kapacku s antibiotikama.
Tak syn má zase covid.
Pokud nemám příznaky a měla jsem covid v prosinci, musím být v karanténě? V pátek mám jet na PET MR a ted tedy nevím, jestli mohu.
Dalia Ty jo, to je teda na prd. Oficiálně nemusíš do karantény jen měsíc od pozitivního testu, což už u tebe asi nebude. A vtipné je, že v sobotu se mění pravidla a od příštího týdne do karantény taky nemusíš. :-(
Dalia kdy jste se viděli? Karanténa je jen pět dní od kontaktu.
EvaevaJe doma. Dnes byl na testech.
Dalia aha, no to je fakt na prd! Pravděpodobně tě nikdo "oficiálně" do karantény nedá, ale máš být v karanténě pět dní od jeho testu.
Evaeva Jojo
, co nadělám. Holt se vše posune, PET MR, vytažení portu ... všechno. Už ani nemám chut to řešit. Ani léčbu, ani port, nic.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.