Zuzuli aaa tak uz si zacala? Tie zily rozpuchane je na houby, predsa este mas pred sebou vela . Drzim ti palce.
A musim teda povedat ze mas velmi pekny tvar hlavy, dufam ze tk nie je prilis netaktne odo mna. ![]()
Zuzuli aaa tak uz si zacala? Tie zily rozpuchane je na houby, predsa este mas pred sebou vela . Drzim ti palce.
A musim teda povedat ze mas velmi pekny tvar hlavy, dufam ze tk nie je prilis netaktne odo mna. ![]()
Zuzuli Je dobře, že podstoupíš genetiku. Taky ji mám za sebou.
Zuzuli Až ted jsem si všimla fotky. Sluší Ti to i bez vlasů. ![]()
![]()
Janulik03 diky, neni to netaktni
ja si na ni musim porad sahat. Jeste tam neco mam, ale myslim, ze hola bude jak ta povestna detska prdelka
jsem ale celkem mile prekvapena, mam v planu pak asi u kratkeho ucesu zustat. Nejaky pekny pixie cut, k dlouhym vlasum se mi zatim vracet nechce.
Mam za sebou uz ctyri chemosky po dvou tydnech, takze skoro dva mesice lecby. Zacinala jsem hned po novem roce, nebylo nac cekat.
Zuzuli je dobre ze si zacala tak skoro.
Co sa tyka ucesu vela zien ma potom ine vlasy, kamoska ma kratucky uces ale teraz ma uplne huste kucery a sekne jej to. Kratky uces ti pojde, fakt mas na to tvar.
Len nech ti to rychlo utecie ![]()
Zuzuli novy uces super:))
711990 jasne, hit sezony! Bezudrzbovy, nenarocny... A vis kolik penez, mista v koupelne a casu usetris, kdyz nepotrebujes zadne sampony, balzamy, fen a dalsi serepeticky? O uctu za kadernici nemluve ![]()
A uprimne me v rosmannovi rozesmala prodavacka, ktera mi u pokladny nabidla v akci laky a tuzidla na vlasy ![]()
Zuzuli jezisi to je dobry, chudak prodavacka, doslo ji to?
Zuzuli Prosim te, ja jsem uz jako bezvlasa nabehla do dm a koupila si bozi sponky a manzel se me doma zeptal, jestli si je jako hodlam zapichnout do lebky.
Proste jsem to obcas uplne vytesnila.
Dám to sem, právě mi psal Dobrý Anděl, že pokud víme o někom, kdo potřebuje pomoct, tak je máme nasměrovat.
I pro vás, nebo kdyz jste teď v léčbě, třeba potkáte někoho, komu to pomuze, lednový příspěvek byl 7000.
Zuzuli mně se takhle jednou ptala prodavačka, když už jsem byla fakt hodně těhotná, jestli ty kondomy na pásu jsou ještě moje, nebo toho za mnou. Rekla jsem jí, že pro mě je už na ně pozdě. ![]()
Zuzuli Moc ti držím palce
. Sluší ti to i takhle, ty vlasy nakonec můžou nárůst úplně jiné, než co jsi měla.
Zuzuli vypadáš moc hezky i bez vlasů! Ať máš i nadále dostatek sil a vše jde jen k lepšímu. ![]()
Prosím vás, aké sú teraz podmienky vstupu do ČR?
letfenixa v utorok idem na otočku a tentokrát ani nejdem nič zisťovať, covid pas mám, tri dávky, nič viac snáď netreba. Neviem, či e-hranica ešte funguje, ale tam stačí raz za pol roka sa registrovať ak si očkovaná.
Edit. Ale doteraz som vždy pozerala najnovšie vyhlášky na stránkach českého ministerstva (a teraz neviem či zahraničné veci alebo zdravotníctvo)
Mrakoplas zaockovana som 3-x, ale muž je len prekonaný. My sme päty z republiky nevytiahol, ani nepamätám. Chceme ísť len tu niekde za roh v nedeľu na výlet.
Mrakoplas ďakujem, takže to treba vyplniť
letfenixa myslíš slovenský či český?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.