Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 22. března 2022 08:34

Hrozne hrrozne.

Ja byla vcera u svoji s bolesti zad. Nejdriv to vypadalo ze mam vic cvicit ale kdyz videla, ze se nedokazu postavit ze zidle a pak se musim srovnat opiranim o vlastni stehna. Tak se me tedy poslala na rtg a snad se to bude resit.

Po celodennim cekani me dnes skrabe v krku

Offline brrr
12383 příspěvků moje polička 22. března 2022 09:08

continuity Ty jo, to máte doma veselo. Držím palce, ať je Ti brzy líp a muž to nechytí.

U nás jsou už nemocní oba moji rodiče, antigen mají negativní, ale tipla bych covid. Po měsíci a půl

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 22. března 2022 09:28

Tak musím říct, že alespoň ta vojenská nemocnice funguje na jedničku. Muži dnes ráno volal pán doktor, že ho vezmou už dnes. Celkem se mi ulevilo. 

Co si tam má ještě zabalit? Kromě triček, pantoflí, županu a kartáčku?

Candance s těmi.zady té lituji, zkus se ještě dostat někam na MR. Jak to popisuje s vypadá to uskriplej nerv, fakt necvič! Ségra si svícením vyhodila plotýnku. 

Offline Kokoska
35127 příspěvků moje polička 22. března 2022 09:33

continuity rucnik a ve zde vyhlaseny havlbrodsky nemocnici se hodil i toaletak. A maly lahve s vodou, davali jim tam jen hnusnej sladkej caj (to teda i v Praze na Vinohradech) a asi si hned nebude moct dojit nekam k automatu pro jiny piti.

A drzim palce, at  mu to dobre dopadne.

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 22. března 2022 09:43

continuity Něco na pití, čokoládu (nebo něco podobného), možná raději toaleťák, něco na čtení, hlavně nabíječku na telefon! :-)

A držím pěsti!

Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 22. března 2022 09:55

continuity necvicim, ja mam problem si dojit na wc. Ale dnes jsem se trochu vyspala, dala jsem si pod zadek polstar. Pro zada asi nic moc ale neskucela jsem bolesti.

Manzel:piti, toaletak, rucnik, nabijecka

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 22. března 2022 09:57

fakt se nosi v cesku do nemocnice toaletak??

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. března 2022 10:19

continuity ajaj keď sa niečo se.ie, tak naraz. Držím vám obom palce. A v nadväznosti na nedávnu debatu odporúčam štuple do uší. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 22. března 2022 10:23

Zarinya jo:D a kdyz uz tam je, tak to neni uplne ta "kvalita" co si koupis domu

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 22. března 2022 10:42

Zarinya 

Jo. Když tam náhodou je, tak příšerná kvalita. A i to tam prej lidi kradou

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 22. března 2022 10:50

Díky moc všem. Už je tam 

Ono, když už, tak už. Ani sem nepíšu všechno. Tchána úplně odrovnal ta válka, strávil v nemocnici dva dny, právě dnes šel k praktické se všemi papíry, muž tam chtěl být s nim. Tak je místo toho v nemocnici, švagr je taky v horečkách, tchýně je z toho vyřízená, ani za ní nemůžeme zajet.  

U nás v práci je to taky velký špatný, celkem mi ta PNka teď vyhovuje. Já se vlastně divím, že to zatím celkem davam. Zritim se až bude po všem.

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 22. března 2022 11:00

Hodně blbý dotaz - nárok na PCR test bez žádanky jednou za kalendářní měsíc, nebo jinak? 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 22. března 2022 11:03

Hanka H jj jednou za kalendarni

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 22. března 2022 11:07

711990 Díky!

Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 22. března 2022 11:14

No a ja jsem u te dr asi jeste chytila Covid. K testu se zatim jen odhodlavam. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2022 11:38

Zarinya já teda s toaleťákem problém neměla, ani s kvalitou, i když doma mám lepší

continuity určitě tu vodu nebo aspoň lahev, někdo by mu vodu natočil. Nevím, jak bude moct sedět, docela se hodí, když má buď "dudlík" nebo brčko. I bych mu dala nějakou svačinu. Děda po operaci kolene chtěl přinést ledvinku/kalhoty s kapsami, aby mohl nést třeba mobil, když chodil o berlích.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 22. března 2022 11:45

Evaeva no,prave,koukam na to jak z jara.

Taky mam doma oblibeny,a i jsem pred x lety nekolikrat v nemocnici byla v cesku,ale problem s toaletskem si tedy vubec nevybavuju.

Plus kdyz dojde tak neverim,ze kdyz se to rekne personalu,ze ho nedonesou.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2022 11:47

Zarinya ale krade se i tekuté mýdlo z dávkovače přiělaného na zdi. To bude teda spíš problém na ambulancích.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 22. března 2022 11:56

Zarinya No, tak to věř, ze nedonesou. Je to jen par let, co jsem byla hospitalizovaná se střevní chřipkou ... detaily vynecham, toaletak kazdopadne nebyl, prý centrální nákup a fasují jen urcity počet na oddělení ... nejdřív jsem prosila, pak jsem udělala scénu jako blazen, ale bylo mi to k ničemu. Musela jsem si půjčit od spolubydlící a muž mi pak donesl. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2022 12:14