Lenka22 máš nárok na jeden měsíčně, jinak jen na žádanku přes praktika, pokud máš příznaky.
Koronavirus
Evaeva Díky za reakci. Já jsem se šla objednat k Andělu a tam chtějí platit 350 Kč na PCr do 24 hodin. Mezitím jsem našla na MZ, že opravdu od 1.3. je 1x měsíčně zdarma.
Evaeva tyjo kdy tohle zaclo platit?
711990 1.3. Někteří z naší rodiny už to stihli vypotřebovat:)
Zřejmě na některých místech ještě nemají nové online formuláře. Mě to na Smíchově Stroupežnického nepovolilo dokončit objednávku bez zaplacení, ale vedle na Novém Smíchově jo.
Evaeva Díky za reakci. Já jsem se šla objednat k Andělu a tam chtějí platit 350 Kč na PCr do 24 hodin. Mezitím jsem našla na MZ, že opravdu od 1.3. je 1x měsíčně zdarma.
Tak ale to teda výrazně zlevnili ![]()
V neděli odpoledne mi zkolaboval taťka a z HB nemocnice ho poslali ještě večer domů s antibiotikama na zánět moč. cest. Ve středu jsem s ním telefonicky mluvila a ptala se, zda mu tam udělali test na kovid. Prý ne, řekli mu, že v dnešní době už je to skoro jedno
. Mamka přišla ve středu odpoledne z práce a lehla. Dneska si udělala test a co myslíte?? Kovid.
tinano tyvole ale![]()
711990 jsem naštvaná (velmi eufemisticky řečeno tedy)
Skoro mám chuť napsat nějakou stížnost...
tina to jo, hrozny:(
tina jestli je HB Havlickuv Brod a jestli tam byl na interne, tak by to odpovidalo.
Kokoska Jo. A u maminciny kolegyne tam ted nedavno nepoznali infarkt, prej pro zmenu pokovidovej stav, kterej se ji muze i opakovat (odvezli ji z prace v hroznym stavu, skucici bolesti..). Z Brodu ji odlifrovali domu a za par hodin uz ji vezli do Jihlavy.
tina Tak at jsou vasi v brzo v poradku!
Kokoska dekuju
tina šiš, ať jsou vaši brzy v pořádku!
V soucasne dobe mesicne platime Pfizeru za odebirani obsoletnich vakcin 750 milionu mesicne. Platit budeme az do konce roku 2023 tj. celkem si Pfizer jen od Ceske republiky prijde na 18 miliard. Pfizeru to nestaci a jejich CEO uz vydavaji prohlaseni o nutnosti ctvrte davky. Jo, takhle se dela veda.
Samara Bohužel, dnes je vše byznys.
tina Já s havlickobrodskou nemocnici nemám vůbec dobre zkusenosti, takže se nedivím. Sambo tam malem přišel o prst, kdyby nebyl taková držka jaká je, tak má asi nehybnej palec. Znamy tam nechali po porodu zašité tampony, taky moc pěkné šestinedělí. No doufám, že jsem si teď tím nic nepřivolala a nebudu tam potřebovat.
Karja A teď si představ, že kamarádi z KH se do té Havlbrodské rádi vydají, jen aby nemuseli do té u nich.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY