MP Meri myslim vedes! Ale tuhle v detske mi tamni ucitelka donesla pro dceru papiry na procvicovani uciva. Cele 2. Uz bylo po jeji smene, tak jsem sla jsem do sesterny, zda by mi nedaly papiry z tiskarny. Ne. Nelze. Maji je presne na pocet. ![]()
Koronavirus
continuity Když se sype, tak na jednu hromadu
, tlapkám! To platí i pro Candance!
Pavlena to mají snad i ve školkách. Aspoň u nás se ředitelka ptala, jestli někdo může v práci tisknout větší počet stránek zadarmo ![]()
Evaeva"zadarmo" to je dobry
treba v praci, ze:D
Pamatuji si z nemocnice, když jsem šla na sesternu oznámit, že na WC chybí toaletní papír. Sestry jen řekly, to byla dnes rychlost, uklízecka ho tam dala před 5 min. Asi ho znovu doplnily, nepamatuji si, že bych měla svůj. Ale ten šok, že někdo krade toaletní papír, ten se mi vryl do paměti.
711990 no se nesměj, je to trvalý požadavek všech vzdelavacích zařízení. Minimálně teda papíry zadarmo, někdo donese vyřazené formuláře a někdo faktury. Rostla jsem pokaždé, když to děti donesly domů.
Úplný vrchol byl teda letošek. U starší dceři si vyráběli mikinu, návrh dělal nějaký student, kamarád jedné spolužačky, oplátkou za jednu mikinu. Učitelka sousední třídy došla k závěru, že je teda zdarma k dispozici pro všechny a nechá udělat mikiny také svoji třídě. Nejdřív to řešila chudák spolužačka, pak snad až rodiče.
711990 no představa našeho školství o autorských právech je kolikrát celkem šílená. Když si člověk pomyslí, že součástí výchovy a vzdělávání by mělo být i nějaké právní povědomí.
Nedivím se ničemu, když jsem jezdila s kočárkem, požádala jsem jednou slečnu u stánku s kafem, jestli by mi mohla dát kávu velikosti M do kelímku velikosti L, protože se bojím, že se mi to z držáku na kočárku vycmrndá. No nemohla, počet prodaných káv musel na konci dne odpovídat počtu příslušných kelímků.
Marodum držím palce a doufám, že v porodnici toaleťák bude ![]()
Mohučanka v jedne pizzerii v Praze jsme chteli pizzu na pul a taky nam nedala druhy talir, protoze by si sef myslel, ze kseftuje s pizzami
Nejhorší na tom je, že tyhle blbý opatření jsou následek chování lidí. A asi ne ojedinělého :-(
711990 jo, přímo tak to bylo. Kdyby někdo v práci mohl. Nešlo o popsaný papír dětem na čmárání, ale o tisk pracovních listů. Na druhou stranu, je to teda děs, že mají tak málo peněz, že je tohle problém.
Evaeva ja to chapu, ale vzdty v ty praci to taky neni zadarmo zejo. Nevim, proc sebod rodicu nevybere na rok prispevek a nezaplati se to z toho?
711990 já vím, no. Ale tak třeba má nějaký rodič nakladatelství (nebo kde se tisknou časopisy vlastně)
U nás se něco vybírá do fondu, hradí se z toho divadla a odměny na Mikuláše,... Ale to je takový obecný problém, někteří rodiče třeba nemůžou dát tolik, chtělo by to, aby ten systém byl víc solidární, stejně jako obědy.
Garfie díky.
To si ještě čtu o rekonvalescenci a paráda, muž má smlouvu jen do konce května. On nemůže do prace o berlích, každý den spousta schodů, no bude to ještě napínavé.
Já tě hledám ve vlákně u Zemana a spol., a ty marodíš tady.
Tak posílám přání brzkého uzdravení. ![]()
Minulý týden jsem měla strašnou rýmu, antigen opakovaně pozitivní, PCR negativní, a jiné dva antigeny poté taky negativní, tak ty první dva byla asi chybná šarže, ale byl to tedy proces. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY