Já si tak nějak užívám, že teď nic nesmím.
Koronavirus
711990U nás se ve školce na začátku roku vyvěsí seznam, co má každé dítě přinést (papíry, modelína, kapesníčky a tak), taky bych byla radši, kdyby se na to rovnou vybíral příspěvek.
DruI no to taky nechapu, jeste tak ve skole, ale nosit do skolky modelinu...
711990 a ted si vem ze za starsi platime mesicne 6300,- a tak 8x do mesice nekam jedou skolkovym mikrobusem, minimalne 4 do mesice je nejaka externi akce, a tohle da za mesic treba dalsi 2 tisice![]()
711990U nás se ve školce na začátku roku vyvěsí seznam, co má každé dítě přinést (papíry, modelína, kapesníčky a tak), taky bych byla radši, kdyby se na to rovnou vybíral příspěvek.
U nás platíme 2x rocne 500,- do třídního fondu, nosíme jen kapesníčky.
711990 my zaplatili asi 2000(?) na rok. Z toho jdou divadla, výlety (zatím jeden
), ... Modelínu ani kapesníčky jsme nenosili, ale museli jsme přinést lepidlo!, nůžky a trojhranné pastelky. To má každé dítě svoje, takže to zase přinese zpět. Ale ty dva tisíce najednou můžou být pro někoho hodně, navíc se nevrací, takže když pak máš dítě půlku z toho doma,...
tv u nás tak isto, 2× ročne platíme po 20 eur a nosíme len vreckovky
Malenge u nás sa nosí aj toaletak
. Plus tekuté mydlo a kapesnicky. Ale tento rok sme nemuseli, kvôli kovidu a absenciam toho asi veľa neminuli. Na začiatku školského roku sa platí aj nejaký triedny fond, už som ale zabudla koľko to je.
continuity ale nemocenskou muze brat manzel i po skonceni smlouvy, dokud mu doktor neukonci neschopenku, ne?
Kokoska no to jo, ale měl přislíbeno,že tu smlouvu mu prodlouží a chtěl si vyjednat lepší peníze, což bylo docela reálné. S nevím jak dlouhou nemocenskou to bude prekerka.
Navíc on doufá, že ta operace mu pomůže, ve smyslu, že mu bude líp než teď ( teď s tím sice pajdal, ale klidně na tom bez bolesti chodil). Pomalu ho připravuji na to, že to bude chtít měsíce trpělivosti.
continuity to je blby, ale jestli si ho povazujou, coz asi jo, tak snad mu vyjdou vstric.
Mohučanka v jedne pizzerii v Praze jsme chteli pizzu na pul a taky nam nedala druhy talir, protoze by si sef myslel, ze kseftuje s pizzami
Já to nechápu
jak jako kšeftuje?
Aranel to ja nevim. Ja to pochopila, ze by prodavala pizzu a nezada ji do systemu a nesedel by pocet vyuctovanych pizz a pouzitych taliru?
Candance
jako že by si ty dvě stovky dala do kapsy! Achjo. Já se prostě na černotu nehodím.
continuity jezis, to mi je lito, co s tou nohou ma?
ja jsem byla uplne sokovana, jak na hrozne dlouhe lokte tyhle problemy jsou. ja mam 6 tydnu od operace, od pristiho pondeli teprve smim nohu zatezovat, kolo za 3 mesice, lezeni za 9 mesicu. no comment :|
Lilly_Ku no dnes ho operují, nějak koleno celé špatné, vazy,něco ulomeneho. Prý PN tak na tři mesice, budou vědět víc, až na to kouknou.
Hlavně on s tou nohou nemůže vůbec pracovat, sport už ani nekomentuji. Napytel to bude tak jako tak. A pokud PNka bude znamenat prakticky domáci vězení, tak nas opatruj Bůh.
Ráno šel na sál po půl deváté a ještě nemám žádné zprávy, mám už dělat paniku? Celková anestezie.
continuity nepanikar, keby sa dačo stalo, už by ti volali. Bude to určite dobre
.
Mrakoplas díky, uz sa ozval. Klasický poperacni stav, je mu blbě a boli to.
continuity dneska mu asi bude špatně:( Jak to bude přicházet k sobě a tak. Ať je každý den líp a líp!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY