Mrakoplas Renusatko ďakujem. Bolí ma na hrudi, ale som silný astmatik, takže mám kortikoidy, aj ventolin.
Koronavirus
Zarinya do našej nemocnice si musíš doniesť všetko, toaletak, príbory, vlastný hrnček.
![]()
Zarinya do našej nemocnice si musíš doniesť všetko, toaletak, príbory, vlastný hrnček.
to je šílený.
letfenixa asi ako na ktoré oddelenia. Ja som tam ležala v ôsmom mesiaci po autonehode na gynekologickom a toaleťáky tam normálne boli a dostatok a príbor a hrnček som tiež dostala ![]()
betsey na pôrodnicu všetko, keď som ležala s malým na detskom, tak ako "odmenu", že som tam mohla s ním byť ako doprovod, má požiadali o vyzlecenie obliecok, čo mi prišlo neuveriteľné. Vlani na ORL mi tiež kazali všetko doniesť. Áno, keď je niekto určený, dajú aj oblečenie, ale plánované hospitalizácie všetko si doniesť.
tak na to uz nemam slov....
Brzy se uzdrav.
letfenixa ano, jako doprovod malého na JIP jsem taky musela mít příbor a hrneček. Ale jídlo na talíři mi dali ![]()
letfenixa to asi ne, nevzpomínám si na něco takového. Já tam šla rovnou z porodnice, tak mě ten seznam překvapil. Ten talíř jsem psala, protože to nechápu. Talíř klidně umyjí, ale příbory a hrnek už ne.
letfenixa pobyt doprovodu je ze zdravotního pojištění v ČR hrazen do šesti let, pak se normálně doplácí.
continuity syn mal polroka. Bol kojeny plus UM plus prikrmy, čajík. Všetko z toho som obstarala ja. Doniesli mi preňho 2 detské ovocné presnidavky, tie najlacnejšie, s haldou cukru. Akože fakt si neviem predstaviť, že by dieťa nemalo doprovod.
letfenixa hm, to je zaujímavé. V žilinskej nemocnici mal muž naplánovanú operáciu žlčníka a všetko dostal. Aj zubnú kefku a pastu. Ja som tiež dostala v pôrodnici aj kefku a pastu. Bol to taký balík, boli tam aj hygienické vreckovky, sprchový gél a mydlo
letfenixa já přece nepíšu, že by dítě mělo být v nemocnici bez doprovodu. Píšu, jak to je dnes v ČR.
betsey to mohlo být od nějakého sponzora![]()
betsey vo fakultnych nemocniciach sa dostáva taký balíček, otec to vždy nosí z Martina.
continuity nepisala som, ze si nieco take písala
letfenixa ahaa, to som vôbec netušila
continuity ten poskrabanej krk byl strasnej po sekci, každý zakaslani jsem si s tím rozkuchanym břichem sakra rozmejslela
Snad bude muži brzo lip, ty kolena jsou hrozne pitomy i pak při ty samoobsluznosti, člověk si nedonese sam ani kafe ke stolu- a dlouho, je to fakt protivny
Potrefenáhusa no za chvíli si pro něj jedu.
S tou samoobsluznosti máš pravdu, já vůbec netuším, jak to budu dělat. Už jenom ho vozit po lékařích + budu muset obstarat i ty věci kolem děti, které doteď řešil on. V pondělí mají kontrolu na očním + já mám celé odpoledne poradu, na které bych měla být. V praci jsou ohromně problémy, takže šéf mi už pátek naložil další povinnosti. A už před tím jsem padala na hubu.
Jako fakt nevím... Včera jsem se nechala uschopnit, primárně abych se mohla o ně postarat a už teď toho lituji, protože v práci zatím absolutně neberou ohled na to, že řeším nějaký problém.
continuity jezis tonte lituju. Ono si nejak nepomuzes ale neda se nejaka OCR na manzela? Dovolenou ti nedaji ...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY