Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 25. března 2022 10:24

Mrakoplas Renusatko ďakujem. Bolí ma na hrudi, ale som silný astmatik, takže mám kortikoidy, aj ventolin. 

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 25. března 2022 10:57
Reakce na letfenixa:

Zarinya do našej nemocnice si musíš doniesť všetko, toaletak,  príbory, vlastný hrnček. 

Offline Aranel
6678 příspěvků moje polička 25. března 2022 11:17
Reakce na letfenixa:

Zarinya do našej nemocnice si musíš doniesť všetko, toaletak,  príbory, vlastný hrnček. 

to je šílený.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 25. března 2022 11:20

letfenixa asi ako na ktoré oddelenia. Ja som tam ležala v ôsmom mesiaci po autonehode na gynekologickom a toaleťáky tam normálne boli a dostatok a príbor a hrnček som tiež dostala

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 25. března 2022 11:46

betsey na pôrodnicu všetko,  keď som ležala s malým na detskom, tak ako "odmenu", že som tam mohla s ním byť ako doprovod, má požiadali o vyzlecenie obliecok, čo mi prišlo neuveriteľné.  Vlani na ORL mi tiež kazali všetko doniesť. Áno,  keď je niekto určený, dajú aj oblečenie,  ale plánované hospitalizácie všetko si doniesť. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. března 2022 11:46
Reakce na letfenixa:

​tak na to uz nemam slov....

Brzy se uzdrav.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. března 2022 12:02

letfenixa ano, jako doprovod malého na JIP jsem taky musela mít příbor a hrneček. Ale jídlo na talíři mi dali

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 25. března 2022 12:17

Zarinya dakujem 

Evaeva aj mne, tanier som nespominala.  A tiež si si to jedlo musela zaplatiť?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. března 2022 12:22

letfenixa to asi ne, nevzpomínám si na něco takového. Já tam šla rovnou z porodnice, tak mě ten seznam překvapil. Ten talíř jsem psala, protože to nechápu. Talíř klidně umyjí, ale příbory a hrnek už ne.

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 25. března 2022 12:36

letfenixa pobyt doprovodu je ze zdravotního pojištění v ČR hrazen do šesti let, pak se normálně doplácí. 

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 25. března 2022 13:52

continuity syn mal polroka.  Bol kojeny plus UM plus prikrmy, čajík.  Všetko z toho som obstarala ja. Doniesli mi preňho 2 detské ovocné presnidavky,  tie najlacnejšie,  s haldou cukru. Akože fakt si neviem predstaviť,  že by dieťa nemalo doprovod.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 25. března 2022 18:40

letfenixa hm, to je zaujímavé. V žilinskej nemocnici mal muž naplánovanú operáciu žlčníka a všetko dostal. Aj zubnú kefku a pastu. Ja som tiež dostala v pôrodnici aj kefku a pastu. Bol to taký balík, boli tam aj hygienické vreckovky, sprchový gél a mydlo

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 25. března 2022 18:52

letfenixa já přece nepíšu, že by dítě mělo být v nemocnici bez doprovodu. Píšu, jak to je dnes v ČR. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. března 2022 19:07

betsey to mohlo být od nějakého sponzora

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 25. března 2022 20:38

betsey vo fakultnych nemocniciach sa dostáva taký balíček,  otec to vždy nosí z Martina.

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 25. března 2022 20:43

continuity nepisala som, ze si nieco take písala 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 26. března 2022 08:58

letfenixa ahaa, to som vôbec netušila 

Offline Potrefenáhusa
38993 příspěvků moje polička 26. března 2022 09:05

continuity ten poskrabanej krk byl strasnej po sekci, každý zakaslani jsem si s tím rozkuchanym břichem sakra rozmejslela

Snad bude muži brzo lip, ty kolena jsou hrozne pitomy i pak při ty samoobsluznosti, člověk si nedonese sam ani kafe ke stolu- a dlouho, je to fakt protivny 

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 26. března 2022 09:13

Potrefenáhusa no za chvíli si pro něj jedu.

S tou samoobsluznosti máš pravdu, já vůbec netuším, jak to budu dělat. Už jenom ho vozit po lékařích + budu muset obstarat i ty věci kolem děti, které doteď řešil on. V pondělí mají kontrolu na očním + já mám celé odpoledne poradu, na které bych měla být. V praci jsou ohromně problémy, takže šéf mi už pátek naložil další povinnosti. A už před tím jsem padala na hubu.

Jako fakt nevím... Včera jsem se nechala uschopnit, primárně abych se mohla o ně postarat a už teď toho lituji, protože v práci zatím absolutně neberou ohled na to, že řeším nějaký problém. 

Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 26. března 2022 09:32

continuity jezis tonte lituju. Ono si nejak nepomuzes ale neda se nejaka OCR na manzela? Dovolenou ti nedaji ...