continuity hlavně si nic nevycitej, každý má limity, děláš co můžeš. A dcerky máš chytré po mamince, i ta mladší to určitě zvládne.
Koronavirus
nonemy víš jakou čočku jsme včera dostali? Ze děti nedělají úkoly v tom nastaveném termínů. Že prý z toho vyvodí nějaké důsledky. Jaké?!
Na to jsem ji řekla, že může trestat dítě, ale může za to nemožná matka, která to tam odmítá nahrávat po nocích. ![]()
continuity tak to je drsný, to musí být pěkná kráva, to bych nevydržela a řekla jí něco škaredého.
continuity nám takto vyhrožoval ředitel, prý kdo neodešle online úkoly, dostane výchovné opatření. Naštěstí třídní je zlatá, chápavá, snaží se pomoc. Nabízela dokonce individuální výuku, pokud by někomu něco nešlo.
nonemy hele, ona je vlastně dobrá učitelka. v normálních časech. Jen teď by chtěla naučit děti to samé, co ve škole a to prostě nejde.
continuity tak může být dobrá učitelka, ale pochopení moc evidentně nemá
Já tady naruším školní téma. Jsem strašně nasr...á na koronu, protože mám kvůli ní moc práce a od 13. března jsem neměla nic moc volno a už mě to hrozně štve. Fakt skoro závidím těm, co se "nudili" doma. Jsem hrozně unavená, nic nestíhám (ani to tady číst), doma šílenej čurbes. Teď konečně tři dny volna! A zítra honem na chalupu, protože tam už asi suchem všechno chcíplo. No, hned se mi trochu ulevilo.
crazydaisy Já ti rozumím!!! V březnu jsem měla x-násobně práce, k tomu zavřeli školy a děti doma, bylo to strašné! Teď to trochu polevilo, nebo možná spíš já jsem slevila ze svých nároků...není to trága, ale umím si představit, co prožíváš!
Mohučanka Tady v Rakousku je to taky kus od kusu - některé školy to mají super vychytané, jiné na to kašlou. I v rámci škol se přístup jednotlivých učitelů dost výrazně liší. Jedna kolegyně má prvňáka a druháka, jiná třeťačku a osmačku, jejich komentáře jsou, jako bych četla diskuzi tady :-) Za dva týdny začíná škola, ale většinou třeba na krátký a dlouhý týden na dvě skupiny (tj. jeden týden Po St a Pá, druhý týden Út a Čt a naopak). Ovšem není v ničích silách to zkoordinovat po rodinách, takže u jedné kolegyně se budou její děti doma střídat: starší bude ve škole Po, St, Pá, mladší v Út a Čt a pak naopak. Ta s prvňáčkem a druhákem ještě neví, ale modlí se, aby se jim překrýval aspoň jeden den ;-)
Liesel ted jsem na erousku koukala. Napad dobry, ale taky mam nejaky blok...pro me to ted nema asi smysl, o lidech, s nimiz stravim dobu delsi nez 15 min na vzdalenost 2 m , mam ted dobry prehled. Ale ja nyni mezi lidi prakticky nechodim, mhd nejezdim. Az zacnu, tak to prehodnotim.
No to je zdroj té frustrace tady, oba s mužem máme mnohem víc práce. Ten přijde z práce a na hodinu usne na gauči. U něj je to vysperkovano tím, že nadcasy mu neplatí a to ani víkendové a když se 2x pokusil je proměnit v náhradní volno, tak mu to zapocetly jako den na kurzarbeitu. ![]()
Já zkraje karantény nechápala tý články, jak jsme všichni zpomalili a máme ten čas věnovat vlastnímu rozvoji. Já pritom nemela mentální sílu si večer pustit seriál. Teda nechápu to doteď, ale už to nečtu. Jednou bych chtěla potkat toho, kdo se v karanténě nudí a má čas. když jsem měla týden dovolené, tak jsem se nenudila, ale bylo to alespoň v pohodě.
continuity Jo, ten osobní rozvoj a tak, tomu jsem se taky upřímně zasmala... Jaký procento bylo doma v karanténě, bez dětí a bez starostí? Já si teda stěžovat nemůžu, normálně chodím do práce, kromě kontaktů, kultury a obchodů mě zatím situace nijak výrazně neznezasáhla, ale nějakej seberozvoj... haha.
andulka01 Hele dost lidí mi přišlo, že si to užívají, budiž jim to přáno, nečekaná dovolená. Někdo dokonce i za víc peněz, než by měl na výplatní pásce.
crazydaisy continuity ty články musel psát chlap, kterej buď nemá děti, nebo je má odrostlé. :) Z mých kamarádek, které jsou s dětma doma a mají HO, plus se ještě tak trochu očekává, že se postrají o domácnost a vaření (vždyť jsou přeci doma!!), si to fakt nepochvaluje nikdo.
Sweet Potato Ze mě ale nemluví závist, fakt ne. Spíš mě zajímá procento populace, která to takto mohla využít. Já znám jen jednu osobu, jinak všichni jedou normálně práci nebo home office.
bram ta u nás si buď uvařím já nebo budu o hladu. Chlap si vzal na starost večeře ( přes den není až na vyjimky doma).
A ještě ve stresu odbývat jídlo už se mi jednou vymstilo a nehodlám to opakovat.
andulka01 nudu nechapu, ale je fakt ze dcera v mini byte v londyne, pracovat nesmi, stezovala si ze jak u nas sici stroje tak u nich se vyprodaly veskere hry, micky, frisbee, deskovky.. vykradene regaly v tescu do mrte![]()
hm, seberozvoj.. ja teda nemam ty maly deti, takze na HO si nemuzu stezovat, prace mam stejne jako jindy, usetrim cestu a muzu si to rozvrhnout podle sebe, po obede sednout na slunicko a vecer jeste pracovat. jenze mam od podzimu jinou praci hodne odlisnou od predchozi se spoustou technickych veci ktere neznam a potrebovala bych se prave ucit.. no a neni od koho![]()
andulka01 Ze závisti jsem tě ani nepodezírala. Taky znám asi víc lidí doma na HO než bez. Ale zas je to o naší bublině. A co se týče, virtuálních lidí, třeba i zde, tipuju, že ti v klidu nemají potřebu to sem psát a provokovat (což myslím v dobrém)
bram včera sem přifrcela na návštěvu babička, protože si byli nakoupit. V půl třetí se hrozně divila, že ještě pracuji.
Vletěla jsem rovnou z toho nakupaku, neumyla si ruce, roušku si hodila na šálek s kafem a opusinkovala a hladila děti po tvarich. A já je tam nechci dát na noc, aby ji nahodou nenakazily ![]()
Asi to ještě uvážím. ![]()
viktorka_od splavu Proto jsem si nevzala HO, abych byla v kontaktu s kolegy, od podzimu nová práce, právě taky částečně technická. No ale máme HQ v Anglii, všichni na HO a teda dostat z nich nějaký reakce je teda mazec.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY