999 Jo, to je jí bude hodit!!! ![]()
Koronavirus
Mě teda hodně zaráží ten rozdíl v přístupu jednotlivých škol. Třeba to, že někteří učitelé teď (po dvou měsících) začínají učit onlne a někde se to rozjelo v podstatě hned. U nás online výuka funguje od začátku, normálně se probírá nové učivo. Syn má většinou práci na půl dne i víc. Jde ale o soukromou školu, kde je prostě z principu jiný přístup a ta škola se holt musí snažit.
slniecko počkej, kdyz zavolá, jestli by nepřišel na navstevu je nehorázná pohoda.
Ta naše zavolá, že kde jsou, ona jim už peče babovku a je ji smutno. Beru to pozitivně, získají proti těmto způsobům odolnost.
Já je tam pouštěla, ale před přijímačkami asi vyhlásim menší karantenu. U nás jsem naučila děti mýt si pořádné ruce už v lednu, babičce jsem donesla láhev desinfekce, ale ona to prece nepotřebuje.
Aranel jo taky jsem objevila spoustu jídel. Já vařila před dětma pestřeji, ale s nima to byly tři věci pořád dokola. když jim vařím 4 obědy měsíčně, tam mám tendenci vařit to, co jim chutná, zvlášť když vím, že v jídelně vaří dost špatně. Teď už to tolik nehrotim. Když se jednou týdně pořádné nenaobedvaji, hlady neumrou a jim to taky myslím tolik nevadí.
Mym detem asi zapomneli ve druhe tride vstipit lasku ke skole. Oba ji svorne nenavideli az do maturity, ne-li do promoce.
Kokoska
To asi spoustě dětí, ale mně se moc líbilo, když to paní učitelka říkala....
My jsme ta odbojná Malá Strana :-)
999 To je super!! ![]()
999 my si dnes dali kafe, pokud pohoda, ale usadili nás ke stolecku na ulici.
Kafe teda dost příšerné, ale výhled ![]()
999 máš boží vlasy a účes. Vzhledem k tomu, ze mam vlasy podobné (účes momentálně příšerný, resp žádný), tak hlásím příště u kadeřníka, ze to chci na 999 :) hm, i když buhvi kdy to bude
999
2x jsme už též měli odboj
. Dost podobný s plastovým nádobím a bylo to moc fajn.
Zítra jdeme grilovat k bráchovi i s našima, tak se těším.
Renusatko já jsem dnes po dvou měsících viděla rodiče, grilovali jsme a bylo to moc fajn
999 jezis, to je super :))
Zdravime z jiznich cech, kde odbojne partyzanske oddily z male strany (aka babicka a deda) organizuji na chalupe grilovani a sud piva pro zbytek vsi. Prisli vsichni :)
viktorka_od splavu My naše vídáme, jezdíme jim na nákup a trasu na procházku máme kolem jejich domu, tak se tam na zahradu stavujeme pravidelně. Zítra to bude poprvé, co jde i mladší syn a uvidí se i neteřema. Předpokládám, že to bude na dýl. V neděli dopoledne zase plánujeme nákup tchánovi a vyrazíme s ním někde na procházku asi též se synem, aby se viděli. A odpoledne jedno "odbojové" setkání s přáteli.
Renusatko viktorka_od splavu My už na vše pomalu zapomínáme, stejně jako na roušku, když jedeme na nákup:) Minulý víkend jedny děti na jihu Moravy, tento víkend druhé děti na severu Čech a před 14 dny "otevírání zahrádek" grilováním s kamarády. Tak snad už je to za námi.![]()
Korsičanka určitě![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY