999 Dost dobrý! A taky super šaty, ty ještě nikdo nechválil.![]()
Já tu fenu roušku už taky nemůžu ani vidět. Mám to stejně jako Dalia , naplácnu si to jen když někoho míjím a v obchodě.
a já jsem dnes ve zprávách viděla, jak začali trénovat nějací ti čutálisti nebo kdo, to není důležité.
u zábradlí stojí chlap v rukavicích, se sprejem a hadrem.
čutálista přeskočí zábradlí s úchopem zábradlí.
chlap ho přeleští desinfekcí. pak přeskočí další čutálista.
jako sorry, myslete si, co chcete, já si myslím, že se svět zbláznil, lidi jsou totální ovce.
Jiná Realita - hele a není to jen na oko pro televizi ? Já bych řekla, že těch vyděšených je už menšina, problém je, že je tím pořád krmí a přidal se Maďar, ten mě mrzí, ze začátku měl rozumný názory.
jitřenka dík, že to zmiňujete.. mě ten jeho obrat taky dost překvapil
Luna Díky, ty šaty jsem si koupila v loni v Zaře. Tady mi na ně někdo napsal, že jsou dramatické
. Tak to sedí.
barbucha Jak je to dlouho, co jsi se nervovala, že ve Švédsku se nechráněj a vesele shlukujou?
To není nic proti tobě. Všechny jsme tu ze začátku řešily, jak vyrobit co nejefektivnější roušku. Teď sháníme modely pro chytrou horákyni. Ten obrázek od slniecko je dost přesný. Mně osobně chybí nějaká důvěryhodná autorita, výhled do budoucna.
jitřenka To je dost pravděpodobné, s tou televizí.
Sweet Potato nojo, kdyz on nikdo nevi, co bude.
K situaci ve skolach...

Kokoska To chápu, ale já bych si uměla vážit i "nevím", od osobnosti, jestli mi rozumíš.
Jiná Realita taky myslím, ze to bylo na co efekt kvůli televizi. Já včera seděla na zahrádce restaurace, rousku u stolků neměl nikdo, rozestupy neměly 1,5 m. My tam byli jen na zmrzlině, ale prý takhle fungují celou dobu a nejsou sami. Pak jsme šli na procházku na cyklostezku, rousku mělo tak 20 procent lidí, možná ani to ne a to nepočítám ty na kole. S těma rouskama souhlasím s tím, co už tady padlo. Ta nařízení jsou tak přísná, ze na ně začali lidi kaslat uplne, jde vidět, ze toho mají plné zuby. Kdyby to už zmírnili, tak to bude efektivnější, podle mě.
Sweet Potato autorita, osobnost... djó móře!
Sweet Potato já ti rozumím, hlavně lepsi nevím místo neustálého strašení, které už stejne přestava fungovat.
Sweet Potato nonemy jitřenka no to je mi jasné, že (doufám!) jakmile odešla kamera, tak i rozhodčí zahodil roušku (jak v ní může pískat, btw).
jenže právě televize by měla ukazovat zdravý rozum. ne pošahané, už opravdu na hranici zdravého rozumu chování.
program o vaření, kde vaří chlap v roušce a ...rukavicích. jako wth, to si před vařením neumyl ruce, nebo je jeho kuchyně nějak toxická? vždyť to ani není určeno k veřejnému stravování.
a všechny další tyhle drobné detaily. papežtější než papež.
Jiná Realita o tomhle jsem přemýšlela, když v televizi tlumočila do znakové řeči paní ve štítu. Nebyla na místě konference, ale přidaná že studia. To jsem si říkala, ze je snad taky zbytečné, protože okolo ní nikdo není. A ten stir se lesknul málo, ale lesknul, takže myslím, ze to divákům taky moc nepomahalo
a prymula, který doporučuje jídlo z obchodu dva dny nejíst. já bych mu navrhla, aby přestal pro jistotu jíst úplně. nebo by si mohl chleba stříkat desinfekcí.
a to na základě případu obchodu na zlínsku, kteří si tam koupili jogurt, a nakazili se. nevěřím tomu. nikdo nepřizná, že se nechoval zodpovědně. kdoví, jak to tam bylo. jde totiž o světový unikát, jinde nepopsaný. a na základě toho bude prymula, který tím u mě klesl na úroveň dokonalého trouby, vyhlašovat další strašící kolovrátek.
a lidi drží ústa a krok, část nadává jen doma a zbytek začal nákup odkládat na dva dny do sklepa. pro mě je tohle stav na demostraci a požadavek okamžitého vypadnutí této osoby z veřejného života. a on přitom očekává metál.
Už jste byly nakupovat oblečení? Mne to vůbec neláká, baví mě ten proces nabrat si do kabinky, zkoušet, přemejšlet, nejlíp bez asistence prodavačky, ideálně 2 velikosti k porovnání. Teď s tou kontrolou a pocitem, že vše, co odložím, pujde do "karantény"....
Fiction mě by zajímalo, jak bude vypadat ta karanténa. to jako třeba místnost, kde bude hromada hader na hromadě, a z jednoho konce budou odnášet a na druhý přidávat? to by bylo směšně zbytečné. ale nic lepšího mě nenapadlo.
No jo, ale nikdo nevěděl, jak to bude probíhat. A teď se ukazuje, že je to vlastně jedno... a my jak votroci budem nosit roušky i do postele!
Televize a zdravý rozum?
Mě od začátku berou hlavně ty moderátoři v maskách. Kameraman pět metrů daleko... A tlumočníci do znakovky, to už je vůbec vrchol.
Blázinec!
A tuhle jsem zahlídla Ulici - voni maj roušky!
Chápu, že složenky se samy nezaplatěj... ale tahle kašpařina, to je už moc, to je naprostý zoufalství! Prezentovat herce se zakrytym ksichtem! Za tohle jim jako někdo zaplatí?
To už příště můžu jít do divadla, kde budou hrát za plentou! Hladoví kreténi, fakt.
Fiction nebyly. Zatím jedu e-shopy.
Já ráda po těch obchodech chodím vybírám kombinuji...teď z toho mám pocit koupit nutné a to vlastně nic nepotrebuji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.