Jiná Realita Hele, já se nechci ani dohadovat, ani predikovat budoucnost, nejsem ani doktor, ani epidemiolog. Fakt je, že ČR je na tom s nákazou hodně dobře a je dost dobře možné, že společně se včasně zavedeným social distancem na tom mají svůj podíl i roušky. Až nějakej odbornej výzkum prokáže opak, s radostí tu svoji rituálně spálim. Do tý doby to beru jako opatření, který nebolí - ani mě, ani ekonomiku, stejně jako rozestupy, takže to s klidem ještě nejakej pátek vydržím.
A hygienu ať si každej zváží sám, já s rouškou manipuluju jenom za šňurky, narozdíl od ostatních ji naopak neustále nesundavám, protože si přesně myslím, že si tím zbytečně "špiním ruce" a na obličeji mi nevadí, takže ano, já jsem jedna z těch, která klidně s rouškou řídí i sama auto (ne dvě hodiny), protože na nějakejch deset minut mi to nestojí za to sundavat. Pokud jdu k doktorovi, beru si roušky dvě a víc, druhou dám do pytlíku, po návštevě doktora vyměnim a zbytek dne už dojedu v té druhé, stejně by se měly po pár hodinách měnit. Žádný velký problémy mi to nědělá, dva pytlíky (čisté/špinavé) s sebou do práce nosí i sambo a taky to zvládnul. Samozřejmě že je to vopruz, ale nic nezvládnutelného, ze všech nařízení a omezení mě to opravdu pálí úplně nejmíň.