zelene.oko jsem totální laik, ale od jejich prvotní myšlenky mi to připadá jako účelový projekt, kde by se daly nějak odklonit prachy. Předražené roušky jim už neprojdou, tak zkusí hru na vývoj vakcíny. Nakonec to nevyjde, ale to se holt ve vědě stává, žejo..
Koronavirus
bram Je to bohužel asi to první, co člověka napadne...![]()
andulka01 Ok, díky, zkusím si ho zase koupit. Už jsem ho trochu odepsala, fakt dlouho nekoupila. Občas někde je odkaz na online článek, ale ta neplacená verze je dost běsná teda, z toho nejde nic usuzovat.
Garfie to je taková banda amatérů, to je hrozný. A do očí bijící. Ale volební průzkumy 34 %.. ![]()
Já už se z toho Prymuly pominu. 3 rodiny a dost! A který, bude určovat kdo? Prymula?
Malý komunity... to se bude zejména v Praze dodržovat jedna báseň
a v bratru dvoutisícovým podniku, kam (nejen já) denně docházím, obzvlášť.
bram Já teda doufám, že to nevyjde a nebudou chtít nějakým paskvilem očkovat lidi! Myslím, že teprve teď se začínám bát ![]()
moonlight reflex se docela spravil. Co tam už tolik neexhibuje JXD, je to lepší :)
barbucha Já mám pocit, že pro Prymulu jsme jen laboratorní opice ![]()
barbucha a mají to být rodiny vlastní nebo cizí? Když mám nejbližší příbuzné na Moravě, znamená to, že se mám za nimi přestěhovat, abychom byli malá komunita? Nebo si mám najít jinou rodinu?
Čínskej agent, kterej s vostudou vyletěl z ředitelskýho křesla špitálu a přes vynaložený úsilí se nechyt v Senátu... nakonec skončil u toho, kdo mu dal funkci. A tak si užívá každej kousek moci, kterej urve.
barbucha a mají to být rodiny vlastní nebo cizí? Když mám nejbližší příbuzné na Moravě, znamená to, že se mám za nimi přestěhovat, abychom byli malá komunita? Nebo si mám najít jinou rodinu?
Co bys hledala! Eště bys vybrala blbě... Nech to na Prymulovi, on ti nějakou přidělí!
bram Já se své rodiny na Moravě (a vdolečků a frgálů) rozhodně nevzdám! ![]()
barbucha A protože on na dovču za hranice nejezdí, tak zapomeň, že by ti přidělil tvou švédskou rodinu!
On je totiž hlavně voják, až pak to ostatní, takže je zvyklej za a/ poslouchat větší šajbu - což je agent STB Babiš a za b/ rozdávat nesmyslný příkazy, to tak totiž v armádě chodí a očekávat jejich splnění ať to stojí co to stojí!
andulka01 a nepřijde mu to vůbec divný...
barbucha Buď v klidu, v Belgii prý zavádí "koronavirové bubliny", každá domácnost sní pozvat na návštěvu maximálně čtyři lidi z jiné domácnosti. Tato skupina osob pak společně vytvoří „koronavorivou bublinu“, která se může vzájemně doma navštěvovat, neměl by ale mezi ně však vstupovat už nikdo jiný.
zelene.oko Prymula je hlavně očividně nešťastný, že to u nás tak snadno vychází. Tak snad se nedočká ani na podzim.....
andulka01
presne
Já už se z toho Prymuly pominu. 3 rodiny a dost! A který, bude určovat kdo? Prymula?
Malý komunity... to se bude zejména v Praze dodržovat jedna báseň
a v bratru dvoutisícovým podniku, kam (nejen já) denně docházím, obzvlášť.
Jo a zítra nám ty rodiny při brígingu vylosujou.
Já taky![]()
Jo a vím, že stížnosti na déšť jsou zakázány, ale v tom případě bych prosila, aby se na mne všechny deštěchtivé ráčily složit. Protože tohle fakt neni fér!
Catherinne mi dosvědčí, že fakt POKAŽDÝ!
barbucha Já mám pocit, že pro Prymulu jsme jen laboratorní opice
Jsme. Jeho dítě pracuje někde v klinickém výzkumu a potřebuje lidi na pokusy. Krásná petriho miska ve tvaru a rozměrech České republiky.
Sweet Potato měla bys chodit častějc. je hrozný sucho!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY