Sweet Potato ![]()
![]()
fakt prší!!
Koronavirus
Musím se přiznat, ze mi ta vyvařená bavlna strašně voní...už jak to bublá na sporaku v hrnci a z roušky to pak fakt fetuju
mozna nějaká raná vzpomínka na vyvařenou plínu?
Ortelová rodinka
No to bych si tak do tejdne novou sociální bublinku budovala v kriminále.
999 Takže ve finále je to zase jen o prachách...
OliveOyl Tak se těším
(Ale možná bychom měly přizvat i Catherinne , je mi její zbytečné práce vždycky líto. Bojim, že mne příště vyšoupne ze dveří rovnou s mokrou hlavou)
Potrefenáhusa Nevim, jestli plínu, ale já pamatuju, jak máma v hrnci na sporáku vyvařovala utěrky a tak. Jedna z vůní dětství.
Musím se přiznat, ze mi ta vyvařená bavlna strašně voní...už jak to bublá na sporaku v hrnci a z roušky to pak fakt fetuju
mozna nějaká raná vzpomínka na vyvařenou plínu?
to mne teda hodne nevoni:-(
Potrefenáhusa vyvařuju s trochou octa, takže nevoní. A hlavně už mě to vytáčí, no.
andulka01 Tak ono mu to teklo už před koronou, ale tohle taky něco hodí.
Umíte si představit ty 2 metrové rozestupy? To by každý chodník musel být aspoň 3 metry široký. To je zas jedna alibistická teoretická pitomost
.
bram Jojo, na JXD jsem si vypěstovala slušnou alergii.
Sweet Potato já taky děkuji. Chlap má zítra práci venku, ale ani jeho ten dezd nerozciluje.
A už jsem pochopila, proč bylo v dubnu takové sucho. Nejsi jediná s touto smůlu na kadeřnictví a když se nestrihalo.... 1To by květen mohl být mokrý dostatečně ![]()
Přijde mi, že některé zprávy tu moc hrotíte. Než jsem si přečetla tu zprávu na novinkách, tak jsem čekala kdoví co. A on jen Prymula píše o nemožném návratu úplně do stejných kolejí, což se tu už taky zmiňovalo, a jeho návrhu stýkat se v menší komunitě.
Já jsem byla hodně trpělivá, spoustu věcí snášela bez poznámek, ale rodina je má navýsost osobní věc a Prymula s tím směšným ansáblem za zády nemá co mluvit do toho, s kým budu stýkat. Z jedné strany Prymulův až odlidšťující přístup, z druhé strany Babišův/Prchalův marketing a populismus, a to je dle mého hodně špatná kombinace.
Mirka no já bych to chápala tak, že když půjdu na našem maloměstě a sem tam někoho potkám, tak roušku mít nemusím, ale když to vezmu kolem čtvrté odpoledne přes Václavák, tak si ji nasadím.
Garfie Taky jsem dnes byla u kadeřnice
. Roušku jsem mít musela, kadeřnice samozřejmě i další ochranu a dobrý, přežily jsme obě, prý to zase taková hrůza není.
Je otázka, co je rodina. Já a manžel = 1, rodina mého syna = 2, rodina mé dcery = 3, rodiče = 4?
Nebo je to komplet jedna naše rodina?
Když bych brala, že jsme s rodiči a dětmi jedna rodina, mám ještě dvě na výběr. Dejme tomu, že třetí rodina si mě zařadí do své skupiny a k tomu si další, kterou já ani nemusím znát. Takže se nám to pěkně řetězí a nabaluje.
Nejlíp se ovšem budou mít Valaši, ti jsou všichni jedna rodina!
Doufám, že tahle kravina se neujme, taky jak by to kdo kontroloval?
Mne jde Prymula s jeho vyrokama strasne na nervy.....![]()
Prymula mi na nervy neleze pac to nečtu, jenom co jsem dáte vy. ![]()
mám celou rodinu na Slovensku a do počtu tři rodin se vejdu, když vezmu jenom nejbližší rodinu, co máme tady ( co vsak vůbec neodpovídá počtu rodin, se kterýma se stykame příležitostně - muze bratranec a jeho děti bydli vedle nas).
Ze máme i nějaké kamarády, to radši nekomentuji. Kde ten Prymula vlastne žije, vychovali ho vlci nebo co?
continuity ja uz ho taky nectu,ale presto obcas neco prosakne.....
continuity já si myslím, že to obšlehl z té Belgie, ale fakt doufám, že mu to neprojde. My jsme teda klan nepočetný a samotářský, ale už rodina mé snachy je hrozně rozvětvená a přitom soudržná, to bych teda chtěla vidět v praxi, jak by se navzájem dohadovali, kdo s kým.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY