Kokoskamy právě taky nijak extra rozvetveni nejsme a stejně se do toho nevejdem.
Koronavirus
Ted ve zpravach kadernice merila zakaznikovi teplotu.......![]()
![]()
Kokoska
Prymula mi na nervy neleze pac to nečtu, jenom co jsem dáte vy.
![]()
Ze máme i nějaké kamarády, to radši nekomentuji. Kde ten Prymula vlastne žije, vychovali ho vlci nebo co?
(jinak já už to v rámci zachování duševní rovnováhy fakt vůbec nesleduju a spolíhám na to, že co potřebuju se dozvím od někoho živýho, jako například dnes od kolegyně, že ti kdo za "původního" nouzového stavu chodili do zaměstnání dostali speciální odměnu - když pominu že to většina vůbec nemohla ovlivnit, tak u některých těch ostatních případů to kolikrát koresponduje se skutečným pracovním nasazením nepřímou úměrou![]()
Valaši to totiž přepili! Před chvílí jsem mluvila s kamarádkou za Vsetína - prý zásoby se tenčí, ale všichni zdraví, včetně jejich klientů z domova pro seniory. ![]()
eM tenhle to chtěl taky asi přepít ![]()
https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/skocil-na-kamion-s-vinem-a-zacal-pit-primo-z-cisterny-40323568
https://www.e15.cz/domaci/znamy-profesor-prymula-musel-odejit-z-rodinne-firmy-kvuli-penezum-od-vyrobcu-vakcin-1305194jen tak pro zajimavost
, abychom vedeli s kym mame tu cest![]()
To už se lidi začali zásobovat na podzimní vlnu nebo co? Byla jsem dneska v tesku. Místo arašídovýho másla (chtěla jsem na řezy probíraný v jídelním vlákně) prázdnej regál. Místo sardinek (chtěla jsem na pomazánku) prázdnej regál. Místo pytlíkových polívek (ty jsem teda nechtěla) prázdnej regál. A bylo tam těch děr víc. Třeba banány měli asi 2. Jako bonus jsem promokla, i když jsem měla deštník, suším tu oblečení na židlích. Aspoň jsem si jako bolestný koupila reeses.
coralline jestli se spíš nechystá přeceňovací vlna. Směrem nahoru, samozřejmě.
Garfie měla jsem taky roušku a štít. Udýchala jsem to, ale bolí mě za krkem, člověk musí mít pořád hlavu v předklonu kvůli roušce, ze štítu mě bolí hlava ještě teď, blbě se lomí světlo ve štítu, místy jsem moc neviděla. Byla jsem tam od půl osmé a přišla před chvilkou. Masakr. ALE PRÁCI JSEM SI MOC UŽILA, BYLO TO KRÁSNÝ. ![]()
Kokoska Tak ať sebou aspoň hoděj. Papriky přecenit stihli. A od tý doby jim tam podle vzhledu leží ty samý kusy ![]()
Jako chodit nakupovat je teď fakt bojovka. Člověk aby měl i plán B, C a D, co chce vařit. Podle toho, co nenajde v regálu.
Ta už snad proběhla, ne? Aspoň podle toho co vidim v sámošce, hlavně u zeleniny ![]()
coralline Mne ty tesca přijdou strasny tak nějak standardně, nejen teď...
barbucha nojo, když na polích musí být řepka místo brambor a mrkve a mrkev se musí vozit z Itálie a brambory z Polska... jeli jsme v sobotu na kole kolem mého rodného města. Všude, kam jsme chodívali jako studenti na brambory, bylo žluto. Přitom odedávna bramborářský kraj, v HavlBrodě bramborářský výzkumák, asi budou zkoumat řepku časem.
Jo, budem žrát řepku stokrát jinak!
Mam už tejden chuť na dušenou mrkev s bramborem... ale musim šetřit - dám si kaviár!
Potrefenáhusa To nemůžu porovnat, já tam normálně nechodím, protože přes ulici od práce mám albert a nakupuju hlavně tam. Ale firma se nás pořád bojí pustit zpátky do kanceláře. Z domova mám na jednu stranu tesco a na druhou kaufland. Mám příště vykročit opačným směrem?
coralline Kauflandy skoro neznám, mne vychazej nejlíp billy a lidly
coralline mně pořád přijde že to spíš nestíhají doplňovat/navážet, protože aspoň teda u nás - jednou není česnek, podruhé vajíčka, potřetí mrkev.. prostě úplně náhodně a hlavně i když to trvá třeba tři dny, tak dál už je tato komodita pokrytá a nastupuje jiná nedostatková kategorie:-) že jsou některé regály prázdné se stává, ale pokaždé jiné, neže by něco dlouhodobě na trhu chybělo. teda zatím... no a ceny to je teda dost hrozný:-(
Já jsem v Kauflandu nebyla v životě - ani jednou!
barbucha kauflandy jsou celkem v pohodě co se týká sortimentu i pořádku a podobně.. ale co nedávám jsou ty vysoký regály, já tam prostě bloudím:-( a teď v tom stylu u nás předělali albert (bývalý interspar) a je to děs. takový ty zkratky jak v ikea![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY