Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline continuity
43581 příspěvků moje polička 11. května 2020 18:50

Kokoskamy právě taky nijak extra rozvetveni nejsme a stejně se do toho nevejdem. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. května 2020 19:02

Ted ve zpravach kadernice merila zakaznikovi teplotu.......

Offline viktorka_od splavu
49441 příspěvků moje polička 11. května 2020 20:20
Reakce na continuity:

Kokoska

Prymula mi na nervy neleze pac to nečtu, jenom co jsem dáte vy.

Ze máme i nějaké kamarády, to radši nekomentuji. Kde ten Prymula vlastne žije, vychovali ho vlci nebo co?

(jinak já už to v rámci zachování duševní rovnováhy fakt vůbec nesleduju a spolíhám na to, že co potřebuju se dozvím od někoho živýho, jako například dnes od kolegyně, že ti kdo za "původního" nouzového stavu chodili do zaměstnání dostali speciální odměnu - když pominu že to většina vůbec nemohla ovlivnit, tak u některých těch ostatních případů to kolikrát koresponduje se skutečným pracovním nasazením nepřímou úměrou

Offline Pinot Noir
30029 příspěvků moje polička 11. května 2020 20:40
Reakce na Kokoska:

Nejlíp se ovšem budou mít Valaši, ti jsou všichni jedna rodina!

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 11. května 2020 20:42
Reakce na Pinot Noir:

​Valaši to totiž přepili! Před chvílí jsem mluvila s kamarádkou za Vsetína - prý zásoby se tenčí, ale všichni zdraví, včetně jejich klientů z domova pro seniory.

Offline Liesel
1680 příspěvků moje polička 11. května 2020 21:07
Offline coralline
2311 příspěvků moje polička 11. května 2020 21:13

To už se lidi začali zásobovat na podzimní vlnu nebo co? Byla jsem dneska v tesku. Místo arašídovýho másla (chtěla jsem na řezy probíraný v jídelním vlákně) prázdnej regál. Místo sardinek (chtěla jsem na pomazánku) prázdnej regál. Místo pytlíkových polívek (ty jsem teda nechtěla) prázdnej regál. A bylo tam těch děr víc. Třeba banány měli asi 2. Jako bonus jsem promokla, i když jsem měla deštník, suším tu oblečení na židlích. Aspoň jsem si jako bolestný koupila reeses.

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 11. května 2020 21:20

coralline jestli se spíš nechystá přeceňovací vlna. Směrem nahoru, samozřejmě.

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 11. května 2020 21:21

Garfie měla jsem taky roušku a štít. Udýchala jsem to, ale bolí mě za krkem, člověk musí mít pořád hlavu v předklonu kvůli roušce, ze štítu mě bolí hlava ještě teď, blbě se lomí světlo ve štítu, místy jsem moc neviděla. Byla jsem tam od půl osmé a přišla před chvilkou. Masakr. ALE PRÁCI JSEM SI MOC UŽILA, BYLO TO KRÁSNÝ.

Offline coralline
2311 příspěvků moje polička 11. května 2020 21:26

Kokoska Tak ať sebou aspoň hoděj. Papriky přecenit stihli. A od tý doby jim tam podle vzhledu leží ty samý kusy

Jako chodit nakupovat je teď fakt bojovka. Člověk aby měl i plán B, C a D, co chce vařit. Podle toho, co nenajde v regálu.

Offline barbucha blogger
36114 příspěvků moje polička 11. května 2020 21:26

Kokoska 

Ta už snad proběhla, ne? Aspoň podle toho co vidim v sámošce, hlavně u zeleniny

Online Potrefenáhusa
39013 příspěvků moje polička 11. května 2020 21:27

coralline Mne ty tesca přijdou strasny tak nějak standardně, nejen teď...

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 11. května 2020 21:30

barbucha nojo, když na polích musí být řepka místo brambor a mrkve a mrkev se musí vozit z Itálie a brambory z Polska... jeli jsme v sobotu na kole kolem mého rodného města. Všude, kam jsme chodívali jako studenti na brambory, bylo žluto. Přitom odedávna bramborářský kraj, v HavlBrodě bramborářský výzkumák, asi budou zkoumat řepku časem.

Offline barbucha blogger
36114 příspěvků moje polička 11. května 2020 21:31

Kokoska 

Jo, budem žrát řepku stokrát jinak!

Mam už tejden chuť na dušenou mrkev s bramborem... ale musim šetřit - dám si kaviár! 

Offline coralline
2311 příspěvků moje polička 11. května 2020 21:36

Potrefenáhusa To nemůžu porovnat, já tam normálně nechodím, protože přes ulici od práce mám albert a nakupuju hlavně tam. Ale firma se nás pořád bojí pustit zpátky do kanceláře. Z domova mám na jednu stranu tesco a na druhou kaufland. Mám příště vykročit opačným směrem?

Online Potrefenáhusa
39013 příspěvků moje polička 11. května 2020 21:49

coralline Kauflandy skoro neznám, mne vychazej nejlíp billy a lidly 

49441 příspěvků moje polička 11. května 2020 21:52

coralline mně pořád přijde že to spíš nestíhají doplňovat/navážet, protože aspoň teda u nás - jednou není česnek, podruhé vajíčka, potřetí mrkev.. prostě úplně náhodně a hlavně i když to trvá třeba tři dny, tak dál už je tato komodita pokrytá a nastupuje jiná nedostatková kategorie:-) že jsou některé regály prázdné se stává, ale pokaždé jiné, neže by něco dlouhodobě na trhu chybělo. teda zatím... no a ceny to je teda dost hrozný:-(

Offline barbucha blogger
36114 příspěvků moje polička 11. května 2020 21:52

Potrefenáhusa 

Já jsem v Kauflandu nebyla v životě - ani jednou! 

49441 příspěvků moje polička 11. května 2020 21:54

barbucha kauflandy jsou celkem v pohodě co se týká sortimentu i pořádku a podobně.. ale co nedávám jsou ty vysoký regály, já tam prostě bloudím:-( a teď v tom stylu u nás předělali albert (bývalý interspar) a je to děs. takový ty zkratky jak v ikea