Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Korsičanka blogger
13506 příspěvků moje polička 11. května 2020 21:59

viktorka_od splavu Nakupujem hlavně v Lidlu a tam mají všechno - i mé oblíbené makové zavinuté koláče velké jak boxerka:)

Offline viktorka_od splavu
49441 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:03

Korsičanka já taky nakupuju v lidlu, hlavně že ho mám nejblíž, ale všecko tam nemají ani normálně, natož teď

13506 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:06

viktorka_od splavu Fakt? My navštěvujeme v průběhu cest na zahradu a u nás celkem 3a a všechny cajk No, bramborový knedle v sáčku tam nemají, ale však mám čas na pravý z brambor:)))

Offline coralline
2311 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:06

Mně při slově kaufland naskočí představa důchodců šermujících francouzskýma holema o mlíko ve slevě U jiných supermarketů to nemám.

49441 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:07

Korsičanka jo no, ten sortiment je prostě takový omezený. ale jinak jsem spokojená... teda byla.

13506 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:09

viktorka_od splavu Odvětila bych ti teď:" a co Billa?" Ale tam mají zas u nás vše předražený

49441 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:10

Korsičanka  tu nemám nikde poblíž. sortiment se mi pozdával, když jsem měla, ale ceny už méně:-)

Offline continuity
43581 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:11

coralline no přesně, plán B až L a co mi vadí hodně, tak nemůžu poslat do krámu chlapa, protože ten je schopen přinést to, co je napsané na papírku. Já se tam nějak z toho vysomarim a nějakej oběd vymyslím. Podívám se do zeleniny, pak zajdu ještě k masu a podle toho, co vidím, vymyslím to vaření na pár dní. 

A co tam uvidím je úplně a dokonale nevyzpytatelné. 

Offline continuity
43581 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:15

Korsičanka Billu jako vzor dobrého krámu už prede mnou nikdy nezmiňuj. strašný, strašný a nejstrašnější je zelenina. Kuře už nekupuji ani dva dny před koncem spotřeby, protože už několikrát i den před letělo do koše.  . A ceny mají jedinou výhodu, když objednávám na rohlíků mám příjemný pocit, že ušetříme.  

Offline eeny-meeny
243 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:16

Ja taky nikdy nebyla v Kauflandu a asi to tak zůstane. Mám kousek od baráku Globus a přijde mi, že i teď tam mají vždycky všechno, co potřebuju. Taky jsem si odvykla používat normální pokladny od té doby co používám to to jejich scan and go. Nikdo se mi nepřehrabuje v nákupu, zaplatím a vypadnu. No a teď to po sobě čtu a zní to jak placená reklama:))

13506 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:17

continuity Souhlas! To já jen vtipkovala

Offline continuity
43581 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:19

Korsičanka já vlastně přemýšlím, proč jsem se ještě nepresunula na ten Rohlík úplně. Me je líto těch kurýru, aby mi sem běhali s malými nákupy. 

13506 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:21

continuity A hlavně z ekologických důvodů, ne?

Offline barbucha blogger
36114 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:26
Reakce na Korsičanka:

viktorka_od splavu Odvětila bych ti teď:" a co Billa?" Ale tam mají zas u nás vše předražený

​Jo, Billa... od slova billig!

Offline continuity
43581 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:26
Online Potrefenáhusa
39013 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:28

Mne ty krámy hlavně přijde, ze se lisej strašně kram od krámu, jeden strasnej, jinej vybornej. 
jinak mne to on-line nakupování vyhovuje asi nejvíc, ekologie asi trpí, my stejně většinou ten nakup jinak musíme shrabnout někde cestou, ale prijde mi to i dost drahy

13506 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:29

barbucha Dobrý, budu používat, když ji budu míjet:))

Offline continuity
43581 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:30

Potrefenáhusa drahé se ti zdá jenom proto, že nenakupujes v tý Bille. Ale já buď tohle, nebo pak jedu až do Globusu a to je zase neštěstí, že jsem tam jak děcko v cukrarne a podle toho ten nákup dopadá. 

49441 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:31

eeny-meeny globus je super, akorat ted  ho mam snad 20 km daleko, a v okruhu 5 min pesky nekolik jinych, tak by to bylo trochu na hlavu, zvlast kdyz nejake nakupy na tyden nebo dokonce dva neumim vubec udelat. jezdit obden 40 km to teda nedam:-)

Offline Pinot Noir
30029 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:36

Potrefenáhusa teď nakupuju jen na Rohlíku, bylo to tak už před koronou, nákup sama se dvěma dětma nezvládám a odmítám ztratit kus víkendu tím, že pojedeme nakupovat i s mužem. Ale ty rohlíkový nákupy se prodraží dost. Myslím, že i v té Bille bych nakoupila o dost levněji. A souhlasím, že jednotlivé prodejny stejného řetězce se hodně liší. Nejradši nakupuju v Bille, mám ráda i některé jejich privátní produkty, ale zrovna ta, kterou tu máme, je dost děsná. Nic jiného tu ale nemáme, takže až budou děcka zase zvladatelná, budu nakupovat tam. Možná. Ten online nákup mi vyhovuje nejvíc.