Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Pinot Noir
30029 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:37

continuity Rohlík je dražší než Billa.

Online Potrefenáhusa
39013 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:38

continuity globus hrozne nerada, je tam všeho silene moc a mne hrozne demotivuje chodit mezi tema dlouhýma regalama se stejným zbožím. Rada jsem chodila do billy u našeho výjezdu z Prahy, tady asi nikde v okolí není. 
a mám rada máslo z billy, tohle: 

Offline barbucha blogger
36114 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:39

Korsičanka 

Taky ji s chutí míjím. Naopak milostpán ji miluje... no co už. Hlavně když tam nemusím já.

Mě mrzí, že nám tady zrušili trh! Dávno před koronou, protože se (jednou týdně) odehrával pod mostem, kterej se radnice jala opravovat... a byl lepší než celá Billa s Lidlem i Albertem a Penny i s Normou i Tescem - všechno to mam tady v dosahu max. 10 minut a všechno stojí za starou bačkoru - dohromady. Vždycky jsem tam nakoupila krásnou zeleninu, pekař i řezník tam byl, teď by už začal i zahradník... a myslim, že ve srovnání s dnešníma cenama v sámoškách by to už vyšlo nastejno (jako že má někdo obavu, že trhy jsou dražší).

Já nerada objednávám přes internet, vždycky s tím strávím zbytečně strašnýho času... radši beru to, co vidim na vlastní oči! Škoda toho trhu...

Offline Pinot Noir
30029 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:40

Potrefenáhusa jo, tohle máslo mám taky ráda.

Offline Korsičanka blogger
13506 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:43

barbucha Ty bláho, tos mi připomněla Paříž - tam byly trhy! Ale brněnský Zelňák taky není k zahození...akorát, řezníka jsem tam nepotkala

Online Potrefenáhusa
39013 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:43

barbucha No na tom rohliku mi vyhovovalo, ze má oblíbeny položky, já v tom základu kupuju furt to samy, takže i velkej nakup byl fakt rychlej, Kosik tohle nemá. 
trhy jsou fajn, ale u nás nejsou, ale dá se vyjet autem někam pro ovoce a zeleninu, vejlet na půl dne, no...

Offline continuity
43581 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:45
Reakce na Pinot Noir:

continuity Rohlík je dražší než Billa.

​bejvavalo. Možná něco, když se to v Bille pořídí v akci. Ale teď naposled už byla na Rohlíků levnější i většina zeleniny, ktera je navíc v Bille dost strasna. 

Já teda na Rohlíku trvanlivé věci příliš nenakupuji, to se snažím vychytat ty akce v Bille a kvalitou je to jedno na rozdíl od masa nebo to pak vyřeším jednou za tři měsíce v tom Globusu. 

Potrefenáhusa jo to nešlo je fajn, ale to nestačí

Online Potrefenáhusa
39013 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:47
Reakce na continuity:

Potrefenáhusa jo to nešlo je fajn, ale to nestačí

​teď nevim, co myslíš?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. května 2020 22:47

Pinot Noir vidíš, já se zase těším, až usoudím, že už s dětma do obchodu můžu a přejdu na ty denní nákupy. Rohlík mi celkem vyhovuje, až na cenu, ale strašně mě bolí to přemýšlení, co koupit. Snažím se vymyslet něco tak na pět dní, ale je to boj. Ráda bych teda frekvenci nákupu změnila z každý den na jednou za dva dny. Syn to má jako jeden z highlightů dne, ještě když se vrací láhve nebo se jde tam, kde mají dětský vozík, proplujeme obchodem, na konci si koupí rohlík nebo kapsičku a sní si to v autě za pokladnami. Skoro jako návštěva matějské

Offline continuity
43581 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:47

Potrefenáhusa že to nestačí na to, aby se billa stala mým oblíbeným obchodem

Offline Catherinne
10881 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:47
Reakce na Sweet Potato:

Garfie 

Já taky

Jo a vím, že stížnosti na déšť jsou zakázány, ale v tom případě bych prosila, aby se na mne všechny deštěchtivé ráčily složit. Protože tohle fakt neni fér! Catherinne mi dosvědčí, že fakt POKAŽDÝ!

​Fakt pokaždý

Online Potrefenáhusa
39013 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:49

continuity Jo nešlo je máslo  mne už teda svrbely prsty mockrát, napsat ti, jestli si fakt nechceš ten autocorrect vypnout.....

Offline Catherinne
10881 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:49
Reakce na Sweet Potato:

Potrefenáhusa Jako dřív to fakt nešlo!

Offline continuity
43581 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:50

Catherinne prosím tě, mohla by Bramburku naobjednat tak jednou týdně po příští minimálně měsíc? U nás už máme i louže!

Já klidne prispeju, když můžu přispívat na potřebné, tak můžu i na naše pole a louky  

Offline Pinot Noir
30029 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:51

Evaeva ale vždyť píšu, že až budou zase víc kočírovatelní, tak budeme zase v Bille nakupovat. Ale myslím, že zůstaneme u nákupu pečiva, věcí, co jinde nemají, a nanuků, který sníme na lavičce. Myslím, že k tahání brambor, mouky a oleje už se nevrátím.

Offline continuity
43581 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:51

Potrefenáhusa mám nový telefon, teď to zlobí fakt moc. Já opravuji tak půlku slov. Musím si tam doinstalovat klávesnici. Jdu na to. 

Offline barbucha blogger
36114 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:52

Korsičanka 

Ale jo, jsou i jiný trhy než ten náš... jenže ten jsem měla tady u nosu! Řezník se přidal až pozdějc... a dokonce měl i terminál!

Potrefenáhusa Žádný vejlety, já potřebuju mít možnost nákupu u baráku, jinak to pro mě pozbývá smyslu! Ty objednávky mě moc neberou, vždycky tam něco chybí co zrovna chci... Ale jsem si zrovna nedávno uložila číslo, co tady viselo všude, že jako dovoz brambor a zeleniny, nějakej soukromník nabízí ze svejch výpěstků (a víno!)... tak toho asi vyzkouším.

Offline Catherinne
10881 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:53
Reakce na OliveOyl:

Sweet Potato  fakt prší!!

​jsou mezi námi fakt jedničky

Offline Catherinne
10881 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:55

continuity

mohla, ale až od patnáctého příštího měsíce

Offline Korsičanka blogger
13506 příspěvků moje polička 11. května 2020 22:55

barbucha Tak s terminálem jsi mě dostala