Pinot Noir takový plán mám taky, ale stejně vidím, že za pár měsíců jsem tam, kde jsem byla. Mě v těch nákupech s dětmi brání ta korona, syn olíže klidně i košík, když bude možnost. V zimě návštěva obchodu navíc dost zkracuje dobu, po kterou mrznu na hřišti, to mě naštěstí v létě až tak netrápí.
Koronavirus
barbucha Jedinej coop ve městě na tebe! A tesco, lidl i kaufland v sousedních městech 10 km daleko! když má coop zavřeno, nesezene se tu ani čerstvý mliko.
Potrefenáhusa A vy nepěstujete a nechováte kravičky?
Promiň, vytahuju se, páč kromě Coopu už máme v městečku i Penny![]()
Evaeva
. To je přesně důvod, proč nechodím nakupovat a do MHD - on olíže, co se dá. Chvilku spustím oko a už je zakousnutý do madla v autobuse nebo do vozíku. A sotva to přestane dělat jeden, začne druhý ![]()
Korsičanka Naštěstí se nám na zahradu nevejdou ani slepice (i když já bych asi chtěla)
Pinot Noir u nás na MHD asi brzo dojde. Alespoň se mi podařilo mu vysvětlit, že do uzavřených prostor musí mít roušku, pokud ještě jede na odrážedle a nemá volné ruce, tak se riziko nákazy podstatně sníží. Akorát nevím, jak mu vysvětlím, že nemůže na to auto, a to mu do toho neházím peníze. Asi bude jednodušší ho potom vydesinfikovat.
Potrefenáhusa Vejce dobrý...,ale za cenu toho smradu
Máme na našem konci města zpracovatelský podnik slepičích výkalů![]()
Korsičanka za cenu smradu... a úplně zničeného trávniku.
Korsičanka Tak se zpracovatelským podnikem slepicich výkalů úplně nepočítám ...
Hele jak říká Korsičanka - k čemu na venkově sámoška?! Kdybys místo clematisu (kterýho se nenažereš) postavila k tý zdi solidní kurník, ke zbytečný brance na zahradě přivázala pěknou stračenu... tak tady nemusíš skuhrat!
Ale to ne, každej má panský choutky, neví co roupama, a pak je vo hladu! ![]()
continuity Musis mít ten velkej pozemek, no, kterej nemáme.
Hele a vajicko si dáte rady, ne, někdo ho někde snést musí
Potrefenáhusa viď? K nám nejezdí žádný rohlici ani košíci, jsou tu dvoje vietnamský potraviny, dve zeleniny, pekarna, cukrarna, lahudky a zmrzlinarna
nesnasim velký nákupy, velký věci vozí choť z Makra, nicméně teď je fajn nová Billa na M., málo lidí, docela výběr, dobře se parkuje, tam se to dá.
barbucha My ale bydlíme ve městě!!!:-))
jinak i ty kozy musis mít nejmíň dvě, aby nestradaly
a zeleninu umím vypěstovat myslím aspoň 3x tak drahou, než maj v Bille ![]()
Vilemina Ale víš jak vám tu cukrarnu a kavárnu zavidime??? Protože u nás je to max tak na mrože z ty vietnamsky vecerky...
Potrefenáhusa no velkej jako velkej. Babicka měla 20 arů a tam sad odděleny humny a to už šlo. Tchýně má 8 a zahradu a byl to teda celkem problém.
Taky si dám ráda cuketu, ale naštěstí dnes už nemusím mít kvůli tomu kompost na balkoně.
barbucha ty by sis rozuměla s mym milostpanem ![]()
Potrefenáhusa dyť ste skoro velkoměsto proti nám!!!!! No a teď už máme jen dvě hospody přímo ve městě! Už aby se otevřela hospoda dole na Ráji!!!!
Půjde vám to otevřít?
Vilemina Ale nejezdi k nám nikdo na výlet, u nás fakt chcip pes
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY