Koronavirus

28. března 2020 09:01
Online Vilemina
2364 příspěvků moje polička 11. května 2020 23:38

Potrefenáhusa tady je furt lidí jak sr...snad to opadne, když otevřely ty nakupáky, tohle tu dřív nikdy nebylo!!!!!!

Offline Potrefenáhusa
39013 příspěvků moje polička 11. května 2020 23:39

Vilemina Jo, zabrali jsme poslední prázdnou lavičku na náměstí a na kafe museli vystat frontu!

Online Vilemina
2364 příspěvků moje polička 11. května 2020 23:47

Potrefenáhusa a ty lavičky jsou pěkně blbý, vůbec celej mobiliář náměstí stojí za h... ono je to sice oceněný, nicméně dokud nevzrostou ty lípy, tak to bude furt poušť. Ale zase jako.koncerty na náměstí děláme pěkný, to jo????

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 12. května 2020 00:26
Reakce na continuity:

informationisbeautiful.net

Půjde vám to otevřít?

​jde, super stránky

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 12. května 2020 04:48
Reakce na Potrefenáhusa:

Mne ty krámy hlavně přijde, ze se lisej strašně kram od krámu, jeden strasnej, jinej vybornej. 
jinak mne to on-line nakupování vyhovuje asi nejvíc, ekologie asi trpí, my stejně většinou ten nakup jinak musíme shrabnout někde cestou, ale prijde mi to i dost drahy

​taky mam ten pocit, az na Alberta, ten je priserny vzdy a vsude :) Chodim do Billy na Letne, ta je v pohode, od doby, co tam probehla prestavba a pribyly pokladny, tak se tam da i pohnout, to pred tim bylo fakt strasne, malo mista  a silene rady. Sortiment OK, ale ja jdu do supermarketu tak jednou za dva tydny maximalne, nekdy ani to ne. 

Jednou za cas jsem v malomestkem kauflandu a prekvapive dobra nabidka. 

Offline 999
19895 příspěvků moje polička 12. května 2020 07:03

jinx Myslíš Billu na Letenském náměstí? To byl pro mě jeden z nejhorších obchodů včetně personálu. To je dobře, že s tím něco udělali.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 12. května 2020 07:24

Prymulovi uz asi definitivne hrablo. Nevite, jestli ke ten rozhovor i nekde na webu?

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 12. května 2020 07:31

999 jo tu. Personal v supermarketech je kapitola sama o sobe. 

Offline 999
19895 příspěvků moje polička 12. května 2020 07:36

jinx Nejhorší personál je v prodejně Delmart na Smichově. To kdybys chtěla vybrat záměrně, tak se ti to nepovede :-).

Offline Mirka
4004 příspěvků moje polička 12. května 2020 07:39

Korsičanka a není to jen nějaká setrvačnost, s tou drahou Billou? Já ji mám nejblíž a bylo to tak, cca před 12-15 lety. A ultramizerná zelenina a ovoce. Dost se zlepšili a protože chodím i do Tesca, tak bych řekla, že cenově je to srovnatelné. Podle mě to není jen o značce, ale i o jednotlivých konkrétních obchodech - edit - koukám, že nás to napsalo víc. Až na ten Albert, tomu se taky vyhýbám.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 12. května 2020 07:42

999 No v bille na letne nic necekam, v delmartu uz jo. Ja chodim nejvic na Hradcanskou nebo v centru v celnici a to je ok. 

Offline onetwoone
131 příspěvků moje polička 12. května 2020 07:48

razorblade na novinkách myslím. Nic skandálního tam nevidím, prostě bude třeba nadále si dodržovat urcitej odstup, no, pro představu příklad tří rodin, nikdo nic nebude nařizovat nebo kontrolovat.

Odbornik, co zkoumal MERS a  SARS 1 a to i z pohledu logistiky zvládnutí těch epidemií v Asii, řekl svůj názor, hrůza.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 12. května 2020 08:10

onetwoone Ja si Prymulu pamatuju jeste jako reditele FNHK, tak na nej mam vlastni nazor. A touhle debilitou, co vypustil z ust, mi ho jen potvrzuje. Zadny jejich predikce, jakej to tady bude mordor, se jim nevyplnil, tak furt hledaj klicky, jak lidi strasit, nejdriv dezinfikovani kelimku s jogurtem, ted tahle kravovina...

Online Korsičanka blogger
13506 příspěvků moje polička 12. května 2020 08:20

Potrefenáhusa   barbucha  Jsem šla v 11 už spát a jste to tu s dobytkem dobře rozjely

Offline Sweet Potato
40637 příspěvků moje polička 12. května 2020 08:39

999 Já jsem roky za nejhorší na celém světě považovala Billu na Florenci. Minulý týden jsem tam vlezla a nestačila zírat, v dobrém.

Offline Potrefenáhusa
39013 příspěvků moje polička 12. května 2020 08:40

Sweet Potato Nejhorší byl albert na Kobylisích, v těsným závěsu albert na náměstí dr.holyho pod Palmovkou 

Offline 999
19895 příspěvků moje polička 12. května 2020 08:44

Sweet Potato To je dobře, když se to lepší. Já bych taky před pár lety nenakupovala v Lidlu a dneska klidně a ráda :-).

Offline Sweet Potato
40637 příspěvků moje polička 12. května 2020 08:54

Potrefenáhusa Myslela jsem mezi Billami. Alberty jsou strašné všude. Možná ty velké ve velkých OC jsou lepší? Pro mne byl onehdy dost šok pokus nakoupit v Normě někde na sídlišti - fakt cesta do pravěku. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 12. května 2020 08:55
Reakce na Pinot Noir:

Evaeva . To je přesně důvod, proč nechodím nakupovat a do MHD - on olíže, co se dá. Chvilku spustím oko a už je zakousnutý do madla v autobuse nebo do vozíku.  A sotva to přestane dělat jeden, začne druhý

​Jako hygiena dítěte je slabý místo, často jsem z toho trochu nervózní, ale do školky chodí a nějak prostě už žít musíme. Takže spolíhám na nějakou imunitu. Venku chodí bez roušky (je mu pod dva), snažím se s ním vyhýbat cizím lidem, v naší koronabublině to neřeším. Do MHD a obchodu mu ji vždy nasadím, protože on furt okusuje madlo kočáru, strká si prsty do pusy apod. Jenže si tu roušku ocucává zevnitř a když je v ní dýl, má ji úplně mokrou, takže za prvé podle mě nefunkční a za druhé už ji nechce mít nasazenou. Po obchodě a MHD mu vydesinfikuju ruce, ale třeba po cestě městem ne a on si šáhne tu na lampu, tu na zábradlí, pak se jenom rozhlížim a on už ruce v puse samozřejmě. Ale já v tomhle dost věřím na tu imunizaci ruka-pusa, jako fakt kdyby dospělej udělal to, co to dítě, tak se osype ještě než dojde domů, ale ty děti prostě maj tu nálož bakterií a virů mnohem větší a ta imunita je nastavená trochu jinak. Ale vždycky se mi kroutěj i prsty na nohách

Btw si vždycky vzpomenu, jak někdo psal, že desinfikovat boty nemá smysl, protože přece nikdo po příchodu domů nejde olizovat boty ... no, jedna z nejoblíbenějších zábav syna je přechrabovat se v botach a zkoušet si je Ale nedesinfikuju je ani tak, ten přenos ústa-zem-bota-ruka-pusa je podle mého laického pohledu tak nepravděpodobný, že jsem ochotná to risknout

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 12. května 2020 08:55

Ty male prodejny Albert byvaji divne, na hypermarket si stezovat nemuzu. Jen maso tam radsi nekupuju.