Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline MP Marge
6919 příspěvků moje polička 12. května 2020 20:31
Reakce na Sweet Potato:

MP Marge Koronáč nekýchá, neboj, chytneš jiný moribundus.

​Dekuju, tos me uklidnila

Offline MP Marge
6919 příspěvků moje polička 12. května 2020 20:33
Reakce na razorblade:

MP Marge Alergie neni nakazliva, neboj

​Tim jsem se utesovala celej vecer - je doba alergii, navic jsme v DeKalbu, kde alergii dostane i ten, co ji nikdy nemel (protoze jsme uprostred kukuricnych poli, a kukurice prasi prej!)

Offline barbucha blogger
36114 příspěvků moje polička 12. května 2020 20:34

whiskas 

Nemyslim jen tu rezervovanou dobu, ale taky proti ní neprotestovali, že jo. 

Offline MP Marge
6919 příspěvků moje polička 12. května 2020 20:34
Reakce na Mohučanka:

letfenixa nejspíš to stále funguje, protože mojí matku chtěli vyhodit před desátou z Billy, že prý nevypadá jako důchodkyně. 

​No tak zase... V urcitem smyslu je to kompliment

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 12. května 2020 20:38

whiskas u nas je to tak, ze mala mala vstava okolo 6, zatimco starsi kolem pul 8, budit driv nema smysl protože pak je nerealny cokoliv natoz nakup. Takze nez se velka nasnida, oblece, zuby atd. tak je mimino akorat na spanek. Tudiz do obchodu bych se dostala okolo pul 9 az 9. Jenze tam jsou duchodci... Kocar vstane v 10 nebo o pul 11, nekdy taky treba v 11. Nechat kocar doma a sjet mezitim se starsi do obchodu jsem vyzkousela jednou. Jak dlouho tam mimino rvalo nevim ale byla dost ricna. Takze ted mame vzhuru mimino i starsi, ale jet s obema nakupovat to fakt nechces. Okolo te 11 uz ale musim pomalu zacit s obedem pro starsi, ktera chodi okolo 12 spat. Nez to do sebe nasouka, nez usne atd mame treba pul 1, 1, no a usne starsi a skoro uz by sla spat zase i mala. Starsi spava tak 2 hodiny, mala odpoledne jak kdy, 1 az 3 hodiny zadna mira. Opet asi 2x jsem nechala starsi spat doma a jela do obchodu s malou, jenze jsou ji 2, 5. kdyby se cokoliv stalo tak si to budu vycitat do konce zivota. Jako jo, takhle vypsany to vypada blbe, v dobe pred koronou jsem rano vzala kocar, sly jsme se starsi nakoupit a kocar se spicim miminem stal pred obchodem. Nebo jsem hodila starsi do skolky, a cestou domu skocila do tesca, mala zatim spala v aute.. Treba v 9 hodin to tak vychazi:D

Offline whiskas
21131 příspěvků moje polička 12. května 2020 20:52

rasaNori To zní pomerně náročně . Hele, vydrž, to konkrétní omezení snad taky nepotrvá věčně. 

Offline whiskas
21131 příspěvků moje polička 12. května 2020 20:56

barbucha A kde měli protestovat? A pomohlo by to? Stejně jako případné protesty proti jiným "opatřením". Doufejme, že se blýská na lepší časy a nesmyslná nařízení pominou. Tak rozvolnění, že

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 12. května 2020 21:41

otevírací hodiny pro důchodce chápu jako umožnění těm, kteří o to stojí, nakoupit si, aniž by museli potkat v obchodě potkat ostatní... pak už je to na nich, zda toho využijí nebo ne... myslím, že je to omezení, které by ti, co nespadají do rizikové skupiny, měli zvladnout.. chápu samozřejmě komplikace maminek s více dětma atd..., ale nejde pojmout vše... a nechápu, proč by proti tomu měli důchodci protestovat, ta představa je dost úsměvná ...  

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 12. května 2020 21:53

Neměla by ČT upravit nebo zahodit tu vsuvku mezi pořady, kde se kromě "Mejte si ruce" a "Dodržujte odstupy a noste roušky" píše taky "Pokud možno odložte návštěvy u lékaře"?

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 12. května 2020 22:01

whiskas ne v pohode, uz to nejak kocirujem, blby na tom bylo ze muz v te dobe odchazel do prace na 6 a vracel se sice kolem 5, ale delal jeste veci do prace doma. Dopadlo to vetsinou tak, ze jsme je vecer uspali a jeden z nas zajel do Makra :) 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. května 2020 22:03

Kokoska to vážně?

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 12. května 2020 22:09

Jiná Realita jo, viděla jsem to včera. Takový psaný text, pár hesel a mezi nima to o lékařích. Zjevně zapomněli, že už to neodpovídá situaci.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. května 2020 22:09

Kokoska já vím, že tam nějaké takové hesla jsou, ale nikdy jsem tomu nevěnovala pozornost, takže nevím, co v nich přesně je.

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 12. května 2020 22:11

Jiná Realita já jsem si toho dřív taky nevšimla, ale včera jsem seděla v pneuservisu a neměla co dělat, než mi přezujou auto. A měli puštěnou televizi.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. května 2020 22:13

Kokoska v našem autoservisu jede nonstop servis24. když čekám na výměnu oleje, tak tam u toho zdechám, zejména, pokud tam ty tři čtyři hodiny dokola jede babiš

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 12. května 2020 22:20

Jinak teda v servisu jsem musela sama najet na rampu, což nenávidím, jindy mi tam zajíždí někdo z chlapů. Teď prý nesmí dovnitř do auta. 

Online continuity
43584 příspěvků moje polička 12. května 2020 22:23

Kokoska proboha!

Já přivezu auto, zaparkuji na parkovišti, odevzdam klíče a pak si chytím nějaký spoj domu. 

Jaký to má smysl? Stejně do toho auta bude muset. 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 12. května 2020 22:26

continuity

Nene, nesmějí dovnitř. Máma musela sama nějak komplikovaně vycouvávat. Prý se jí děsně omlouvali, běžně to probíhá tak, jak jsi popsala. Zajedou, vyjedou...teď ne. 

Online continuity
43584 příspěvků moje polička 12. května 2020 22:31

Mohučanka no a kdyžtak to auto necháš na dýl, třeba kvůli oprave? To jako bude na rampě až dokud si ho zákazník po tydnu nevyzvedne? 

Nebo si budu taxi do servisu brát pokaždé, když budou potřebovat nastartovat?

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 12. května 2020 22:34

Mohučanka teoreticky nesmějí, ale každý třeba nechce čekat na přezutí. Já jsem si auto vyzvedla až za pár hodin, taky s ním museli manipulovat.