Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 12. května 2020 22:40

continuity Tulipe máma taky nečekala, auto tam stalo celý den. Ráno ji řekli, ať najede, večer ať si vyjede. Že do něj nesmějí. Tak nevím, třeba do něj lezou, když u toho majitel není, máma by jim určitě nezakazovala, aby ji vyjeli.

(Jinak je to samozřejmě nesmysl, jako spousta dalších nařízení.)

Online continuity
43584 příspěvků moje polička 12. května 2020 22:45

Mohučanka takže za celý den na té rampě vybaví jediné auto? přijdeme jako stát na buben, už brzo. 

Offline whiskas
21131 příspěvků moje polička 12. května 2020 23:08

KokoskaNajíždění na rampu , doufám, že servis nebudu aktuálně potřebovat.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 12. května 2020 23:13

continuity tak to každopádně

Oni toho na tom autě dělali víc, ale že by to mělo zabrat celý den se mi nezdá. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. května 2020 23:22

mno, a co když tam jedete s nějakou poruchou, která vyžaduje, aby se podívali dovnitř? to se teď neopravuje? nebo jim musíte zaplatit skafandr? když chci třeba přeinstalovat navigaci nebo já nevím, se mi pokazí posouvání sedadla?

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 12. května 2020 23:54

Jiná Realita třeba je to v opravnách jinak, tohle byl pneuservis. Ale stejně mi dovnitř dávali ty zimní sundané gumy, do kufru se všechny nevejdou. Sice nesahali na volant a na řadicí páku, ale na zámek od kufru a na kliku zadních dveří jo. Fakt na hlavu.

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 13. května 2020 00:00

whiskas radost jsem teda neměla. Mám momentálně na předním nárazníku pěknou rejhu, asi mi to někdo nabral někde na parkovišti, ani nevím, kdy. Tak si museli myslet něco o šikovných blondýnách a přidělili mi jednu z těch ramp, kam se dá najet skoro rovně, nemusí se moc točit. Oni jich tam mají 6 a byla jsem druhé auto, asi taky neberou moc lidí najednou, normálně to bývalo plné. A právě říkali, ať si radši počkám, asi aby jim tam auto zbytečně netrčelo.

Offline barbucha blogger
36114 příspěvků moje polička 13. května 2020 08:52
Reakce na whiskas:

barbucha A kde měli protestovat? A pomohlo by to? 

​Tak ty hodiny se ale několikrát měnily, ne? Právě že spustili řev, protože to bylo moc brzo/moc pozdě/nestihli by slevy a já nevim co eště! Dělá tohle snad nějaká jiná skupina?!

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 13. května 2020 08:59

barbucha dela, pracujici spustili rev, ze si rano nestihnou koupit svacinu, kdyz kvuli duchodcum nemuzou do obchodu. I kvuli tomu se to naposled posouvalo.

Offline Sweet Potato
40637 příspěvků moje polička 13. května 2020 09:02

barbucha Evidentně dělá, protože ta druhá změna byla naopak na základě "řevu" těch, co si nestíhají ráno koupit svačinku.

Offline Sweet Potato
40637 příspěvků moje polička 13. května 2020 09:02
Online Lama_z_Lana
6732 příspěvků moje polička 13. května 2020 09:08

rozarka

Dneska nikoho nezachranuju! Mam kocovinu jako krava! 

Offline notna
9536 příspěvků moje polička 13. května 2020 09:18

continuity Jiná Realita

Měli jsme auto v servisu i pneuservisu, s autem manipulovali jako obvykle. V autoservisu při odstavení auta do něj dali při běžícím motoru dezinfekční lampu, to stejné těsně před předáním auta nám nazpět. V pneuservisu nevím, jak to dělali, auto jsme odstavili, předali klíče. Pak si ho zase na stejném místě vyzvedli. Řekla bych, že je to jako se vším, prostě se jim nechce, tak řeknou, že nemohou sednout do auta, což je pro ně nejjednodušší varianta. Tím teda nepopírám, že je teď všechno složitější s tou dezinfekcí.

Online continuity
43584 příspěvků moje polička 13. května 2020 09:23

Co si já pamatuji, nejdřív byl rev, že důchodci nestihnou slevy.

Offline barbucha blogger
36114 příspěvků moje polička 13. května 2020 10:12

Kokoska Sweet Potato 

Tak to šlo mimo mě, kdo kdy chodí do sámošky mě celkem nezajímá... já si všimla akorát toho breku že nestihnou slevy ( continuity )

Offline Sweet Potato
40637 příspěvků moje polička 13. května 2020 10:29

barbucha continuity 

A vy fakt znáte někoho, kdo brečel? Nebo pozitivně víte, že někdo v tomto směru lobboval? Četly něco zaručeného?

Protože já zaznamenala jen ty druhotné reakce ve smyslu "Jó, důchodci by prej nestihli slevy, haha"

Offline barbucha blogger
36114 příspěvků moje polička 13. května 2020 10:34

Sweet Potato 

Na facebooku toho bylo... a některý zoufalci psali snad i Burešovi na jeho stránky. Jasně že neřekli rovnou že se bojej aby "jim" to lidi nevykoupili... ale tak jeden brzo vstává... druhej zas bere prášky... třetí musí bejt brzo zpátky kvůli kočce...

Offline Sweet Potato
40637 příspěvků moje polička 13. května 2020 10:42

barbucha  Jsi ve facebookových důchodcovských skupinách? A jasně "snad i psali". 
A všem je hned jasné, jak to bylo doopravdy.

Na to, že ti je úplně jedno, kdy kdo nakupuje, ti to dost leží v žaludku.

(A pro jistotu, nejsem důchodce.)