Jiná Realita dávej na sebe pozor
Koronavirus
luciole haha, u nas za mestem vcera stalo policejni auto hezky dlouho u kaplicky na ceste k lesu!
Hele nevim proc, ale vybavila se mi nejaka reklama z detstvi, tusim na mejdlo, kdy ona Pariz, on asi NY?? a rozhovor probihal stylem: Dobrou noc.....dobre rano milacku!!
No a to mi připomnělo tohle :-)
Garfie Teda já se do poslední vteřiny třásla strachy, že to bude mít smutný konec, uf.
Sweet Potato Jejda, píště to dám do Co vám udělalo radost, abych tě nestresovala :-) to jen, že tady mi to Lama připomněla...
nolita i kdyz mas balkon soucasti sveho bytu, tak je to spolecna cast domu?
Jinak ja teda bez rousky chodim i do sklepa a do susarny a kdyby mel nekdo ze sousedu, ktere potkavam, kecy, jsem pripravena se slovne branit! :D
Tak mame stesti, ze zvladame byt doma pospolu v klidu a pohode, ceka nas par dni v karantene. Mame vysledky testu...
Fiction Tohle je fakt pohoda, já na tu cukačku vyjíždím skoro každý den a někdy večer do stejného místa i parkuju
. A taky tady bývá zvykem kvůli nedostatku místa pěkně nalepit auto ze strany a řidič někdy leze dovnitř přes spolujezdce. A mně nedávno kamarádka nalepila to auto i druhý strany, takže jsem dovnitř lezla k velkému pobavení kopáčů přes kufr...
.
Lamicka Ajaj, a ste pozitívny všetci?
u nás se na hranice začala sjíždět armáda ![]()
razorblade Na balkón teda bez roušky chodím. Máme je určitě metr od sebe a ještě ke všemu na jedné straně sousedka, která tady snad ani teď nebydlí a na druhé straně soused, kterej tam nikdy nevstoupil. Naopak do sklepa a do schránky s rouškou chodím, protože to jsou společné prostory a všichni ostatní, které potkám, ji mají taky.
Jiná Realita zeptam se brachy co se deje:)
Lamicka Jste negativní, určitě.
paktofonika 3 ze 4
razorblade Ja rúšku nosím všade, i do schránky. Dokonca nám spoločné priestory dezinfikovali takže by mi bolo hlúpe sa tam premávať bez rúšky a takisto je to ohľaduplné voči ostatným.
Renusatko Uz to vime, 3 ze 4 pozitivni.
Lamicka Tak pokud nemáte příznaky, tak dobře, že to víte. Hlavně přeju rychlý a bezproblémový průběh a žádné komplikace.
Lamicka Tak prajem čo najmiernejší priebeh. Po 14 dňoch budete pretestovaný?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY