nonemy Jo, tohle je drsný, jestli to schválí.
Koronavirus
viktorka_od splavu to zrovnani oproti průměrné úmrtnosti v posledních letech existuje, už jsem to sem dávala 2x jako odkaz, tak asi musím obrázek, nula je průměr za poslední roky.

Tak teď čtu na CNN, ze přemýšlí, ze bude zákaz vycházení po 22 hod. To zas bude bonzovani na sousedy.
Jejda, to abych mazala se psem. A modlila se, aby Poppy nedostala v dohledný době průjmíček!
viktorka_od splavuPřed prázdninama jsem si taky myslela, že se školou něco vymyslí, pokud ji zase budou chtít zavřít. Bohužel tady měly pravdu ty, které v to nevěřily.
Jedna škola u nás jela úplně v pohodě jako loni. Půl třídy ve škole, půl doma a jedna výuka, všichni online na kameře, všichni slyšeli a viděli to stejné.

Druhá škola jede online jen poslech. Různé hodiny nejede, nejde se přihlásit a naskakují neomluvené hodiny. Tak tomu dávám týden a bude následovat vyhazov ze školy za neomluvené hodiny.
Kokoska viktorka_od splavu zbytečně se dohadujete, není vůbec důležité kolik lidí zemřelo s Covidem nebo na Covid. Když nekdo zemře na slepák nebo po autonehode bez Covidu, protože není nemocnice, kde by ho vzali ( nebo prostě jenom proto, že to nebylo až tak strašné a poslali ho domů, ačkoliv měl být hospitalizován), je to možná ještě větší malér. To je to, čemu já říkám kolaps zdravotnictví. Jsou to ti mrtví nad prumer, kteří nebyli pozitivní na Covid.
continuity no jiste, ale v tech predprazdninovych srovnanich "my jsme nej a kouknete, co se deje ve Svedsku bez nasich raznych opatreni" , slo o umrti v souvislosti s covidem.
barbucha tak už utíkej, třeba budou šikovní a stihnout to vyhlásit s dnešní platností :)
K tomu Svedsku...pry tam bylo dost umrti v pecovatelskych domech, ale take v pristehovalecke komunite, kde zije x-lidi v jednom byte, neumi jazyk...ale informace z druhe ruky, od nekoho, jehoz deti tam ziji. Kazdopadne nevim o zemi v Evrope, kde by zavreli skoly driv nez vsechno ostatni![]()
Kokoska ale vždyť ty úmrtí souvisí s Covidem, bez Covidu by prostě nenastaly. To je, čo se tady už měsíce řeší. Ta smrtnost není tak katastrofální, potíž jsou ta úmrtí, která na to navazují i bez diagnozy covidu.
continuity no jasně, právě proto to říkám. díky za graf, takže říkáš 0 je průměr a těch 140 % teda 2,4 násobek průměru? nebo 1,4 násobek? ptám se protože vím jak lehce se s tím čaruje, nechci to zlehčovat. v těch místech kde to fakt nezvládli je to v tu chvíli jasný, ale jak to dopadne všude bude myslím možný srovnat až zpětně, jestli se to v průměru třeba za rok víceméně srovná (což by ze zběžného pohledu vypadalo že to švédsko k tomu má nakročeno) nebo tam bude i tak velký skok
Kokoska jinak, co se stane bez razantních opatření budeme tak do konce roku ověřovat prakticky. ![]()
Akorát nejsme počítačová hra, takže restart nepůjde. Ale berte to pozitivně, možná jsem ten panikar a nestane se nic.

viktorka_od splavu je to jasně dané metodikou, plne transparentní včetně zdrojů.
Garfie Jenže možná nutný? O bujarém nočním životě jsem slyšela už z mnoha stran, i od rozumných a důvěryhodných lidí.
continuity ok, díky moc
Sweet Potato Já tomu rozumím, ale zákaz srocování by asi stačil?
Tohle si fakt říká bonzáky, kteří volají policii na pejskaře. :-(
Garfie Jenže možná nutný? O bujarém nočním životě jsem slyšela už z mnoha stran, i od rozumných a důvěryhodných lidí.
nutný zákaz vycházení? je válka nebo co?
Garfie Jo, srocování večer by asi bylo vhodnější. Ale kdo ví, co kdo plácl a jak to naše "CNN" přeložila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY