brrr sestry se vyřeší osobitným režimem, můžou být vyhrazene skolky, třeba i 24x7, které se jim o děti postarají.
Koronavirus
euridike Aha, díky.
A když zavřou i 1.stupeň, jsem zvědavá, jestli nezapomenou zrušit tu pošahanou výjimku pro víceletá gymnázia![]()
brrr na jaře fungovaly nějaké ty školy pro nepostradatelný personál či jak se to jmenovalo. Tak možná by to šlo nějakou takovou cestou, že by ze dvou nebo tří tříd zbyla jedna menší
Ale bylo by to asi dost složité zorganizovat a taky pochybuju, že mají něco takového promyšlené.
euridike ty školy v přírodě, to chápu jako vlhký sen zaměstnavatelů. Obešlo by se uzavření škol a ještě by zamestnankyne nemusela spěchat domu uvařit večeři. To nebude určitě.
Večer na ČT24 a ČT1 po Událostech mimořádný projev ministra zdravotnictví. To jsem zvědavá...
continuity Vidím to stejně...
brrr sestry se vyřeší osobitným režimem, můžou být vyhrazene skolky, třeba i 24x7, které se jim o děti postarají.
presne, na jare to bylo odobne....
euridike já už snad ani zvědavá nejsem....
continuity Evaeva Mám pocit, že na jaře se k těm školám pro děti "nepostradatelných" rodičů nedostali, že byly jen školky.
Stejně mi není jasné, proč ty školy zavírají plošně. U nás třeba je nakažených minimum až nula.
Normální by asi bylo mít to podložené daty - že se virus hodně přenáší právě ve školách. Ale to je v našich podmínkách spíš sci-fi.
Na P7 a P6 vypadla elektrina. Pry je blackout misto lockdown, protoze to prekladala Schillerova.![]()
dynda tak ono se ví, kolik je nakažených v té věkové kategorii školáků a taky se ví, že od září to stoupá. Zrovna tohle majípodlozeno dobre, vyjadřoval se k tomu kdesi i Kulveit, proč je to za něj uzavření škol v naší situaci nevyhnutne ( teda on to považoval za nevyhnutné už pred týden).
Lamicka hezký ![]()
dynda co jsem pochopila z tiskovky tripartity, tak jako problem videj spis to, ze ty decka (u kterejch to bejva casto bezpriznakovy) to pak prskaj na rodice a otatni dospely ve svym okoli
Na P7 a P6 vypadla elektrina. Pry je blackout misto lockdown, protoze to prekladala Schillerova.
![]()
Zastavka autobusu...

Restaurace by mohly mít povinnost zavírat ještě dříve než ve 20:00.
Jako já chápu, že je potřeba reagovat rychle a upravovat opatření podle aktuální situace. Ale omezit zavíračku na 22 hod, snad ani ne za týden na 20 hod a hned tři dny na to zase přemýšlet, zda a o kolik to opět posunout? Se potom můžou divit, že jsou lidi naštvaní a stále je kritizují. Čemu pomůže to posunout třeba na 18 hod, by mě fakt zajímalo. Nevědí to, data nemají, tak proč to vůbec takto po troškách řeší? Fakt kocourkov toto.
tak who se zatím moc nevytáhla, ale s tímhle teda souzním Lockdowny jen ožebračují lidi a vir stejně nezastaví
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY