bram zatím jsou to spíš nervy, tak doufám že nebude hůř. díky!
Koronavirus
No, tak u nás je to jinak. HO nehrozí, a když někdo zůstane na PN nebo v karanténě, holt vyfásne těch 60%.
Přitom máme povinnost denně monitorovat svůj zdravotní stav, denně si zapisovat teplotu a případný zdravotní obtíže... a samozřejmě naprosto zakázaný se v práci objevit, pokud něco neni úplně v cajku. Ale vohlídat se to zvenčí nedá, to musej lidi sami...
Stejně už je lidí málo, v pátek vydali zákaz všech dovolenejch! Vo mě se pokoušela mrtvice, ale nejsem zdravotník, takže sem to uhádala až nahoře na ředitelství a nakonec si dám pro jistotu eště den navrch. Ale ty zdravotníci, který ta důra mohla nakazit, ty tam budou holt chybět!
Nebylo to tak, že minulý týden musely školy v přírodě okamžitě skončit a teď by tam měly děcka zase odjet? Už ničemu nerozumím.akorat si říkám, jestli knihovna spadne mezi obchody a do služeb, když prymula doporučil jako vhodnou aktivitu čtení doma(*).... každopádně počítám s tím, že nejpozději ve čtvrtek půjčujeme naposled... škoda, lidi potrebujou vzpruhu aspoň v těch knížkách, každej chce teď humor no a baby romantiku (*)
barbucha mno, my sice nejsme zdravotnický zařízení, ale zas krizová infrastruktura. pokud má někdo podezření že se nakazil v práci tak testy platí zaměstnavatel. a stejnak.. lidi jsou prostě dementi![]()
viktorka_od splavu přeji celé tvojí rodině hodně zdraví a brzké uzdravení tvému muži
viktorka_od splavu ať má muž co nejlehčí průběh a Tobě držím pěsti ať se Ti to vyhne obloukem!
Je to dlouhé jak týden před výplatou, ale fakt zrozumitelne vysvetluje, proč se mají testovat zdraví lidí a proč se Ludvík a jemu podobní myli. A té matematiky tam není zas tak moc. Ani jeden vzoreček.
díky. má to i jistou zábavnou hodnotu :)
continuity To je skvělý (a navzdory tématu zábavný) článek, děkuji.
Zitra cca v 9.30 ma byt tiskovka. Jestli za tyhle situace bude Zeman poradat ten svuj mejdan, tak je to jeste vetsi vul nez jsem myslela.
Ja se taky upinam k tomu, ze jestli nas teda maj uplne zavrit doma, ze utnou i tu jeho party...
jevi se mi jako odemknuty, doufam ze bude virolog Ivan Hirsch
viktorka_od splavu bohužel zamknuty
continuity Nihilista-tramvaják dlouhej, ale dobrej
. Stejně tak příklad s pravděpodobností na narozeninové oslavě - ten by měl být povinně na 1. straně všech tiskovin a na soc. sítích, aby si ho každý musel přečíst a tak by potom snad každý pochopil, jak to je s tím kontaktováním a proč je třeba nyní kontakty omezit.
Ještě se mi líbil rozhovor s matematikem Levínským na DVTV.
viktorka_od splavu odemknutý, díky
Expert o aerosolu: pokud má někdo v tramvaji covid, nadýchají se ho všichni
Na tomto se ukazuje, že má počasí významný vliv. Proto to zřejmě nyní roste všude kolem, bez ohledu na opatření (samozřejmě v závislosti na opatření více, či méně). Bohužel to snižuje i účinnost roušek.
Já si stejně stále myslím, že jsou roušky přeceňované (nejsem popírač). Souhlasím s nimi, kde mají smysl (MHD, obchody). Kdyby pro ně pravidla nastavovali trošku smysluplněji a přijatelněji, tak proti nim lidi tolik nebojují. Proč například roušky nyní venku? Úplně k ho.nu. Čím víc stanoví nesmyslných pravidel, tím víc nebudou lidi dodržovat ani ta smysluplná. A ještě to takto stále dávkovat 2x do týdne. Jeden den řeknou, že se počká 2 týdny, druhý den, že zavedou opatření. Potom čekají důvěru lidí? Teď zavřou kadeřnice a obchody? Nabízí se otázka a proč, když tam musí být roušky? Snažím se držet hubu a moc nekritizovat, protože si uvědomuji, jak je situace vážná, a že žádné jednoduché řešení není. Ale se.e mě to čím dál víc, když vidím tu neschopnost, která má vliv na všechny, tu nepřipravenost, tu nečinnost a nahrazování nečinnosti činností, která nemá smysl a je jen na efekt, hromadou zbytečných opatření, jen aby to vypadalo, že se koná, střílením protichůdných informací od boku a bez rozmyšlení...
viktorka_od splavu jak je manželovi? doufám, že přijatelně
nonemy mluvís mít duše ![]()
nonemy Naprostý souhlas![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY