A666 Řve se pořád. To není argument. Jenže nejvíc holt řval babiš.
Koronavirus
A666 Řve se pořád. To není argument. Jenže nejvíc holt řval babiš.
Jo, ja si ymslim, ze nemeli koule na to to udelat. Bohuzel, odneseme to......
Nasadi si nekdy Prymula rousku tak, aby mel zakryty cely čumak? Drzi mu to na spicce nosu jen silou vule. A Babis zacal tu tiskovku tak tragickym hlasem a s omluvama, ze jsem cekala dal neco jako Vazeni pratele, vsichni nakazeni se dostavi zitra do urceneho mista, kde budou za usvitu utraceni.
Me ta Prymulova blbe nasazena rouska desne stve. jak chce od lidi pochopeni te situace, kdyz ji ma neustale temer na pul zerdi? proc proste nevezme respirator?
A666 zrovna se o tom doma bavíme, proč má pořád roušku spíchnutou na jaře, proč si nevezme respirátor ![]()
A666 zrovna se o tom doma bavíme, proč má pořád roušku spíchnutou na jaře, proč si nevezme respirátor
Ja uz rostu asi dva tydny, je to fakt tak desne absurdni, kor ve videu jak si spravne myt ruce a ze rousky jsou dulezite ![]()
Jinak souhlasim s tebou, ze vlada mela uz davnor esit jakym zpusobem komunikovat, aby to melo nejvetsi efekt. Ono stacilo, aby nic neslibovali natvrdo a proste rekli lidem, ze zalezi, jaks e bude vyvijet situace. Pomohlo by stanovovat nejake jasne limity a k nim se vztahujici omezeni.
Ale mame holt vladu populistu, coz se ted bohuzel jasne ukazuje
Muzeme se utesovat, ze v tom nejsme sami, polsko se riti do srovnatelneho, mozna vetsiho pruseru, protoze oni uz na tetsovani castecne rezignovali......
Tvl!
Dotěrný novinář: Jaký je váš plán v případě přetečení kapacity nemocnic?
Babiš: My na tom děláme...
![]()
barbucha hlavne jak nekolikrat opakoval ze "doufa", no potes..
viktorka_od splavu když uz nic jiného než doufat nezbývá.
Plán je ty lidi uložit do haly do Letňan, kde bude na 30 pacosu jedna sestra a dva medici ( nebo něco podobné strašného). To fakt nechceš vykládat do televize dokud není uplne nejhůř. ![]()
Tiskovku jsem nestihla, protože nemůžu 'stay tuned' 3 hodiny po plánovaném začátku. Zcela vážně, zeptal se jich nekdo na to, jaké konkrétní krizové plány vznikly za těch uplynulých 6 měsíců? Co konkrétně tedy dělali?
Jo, ještě moh doporučit modlitbu.
Konkrétních otázek padlo mnoho, konkrétní odpověď snad žádná. Taky kde by se vzala?!
Včetně toho, když tvrdě a nekompromisně oznámili zavření všeho, aby pak nějakej tlučhuba (nedívala jsem se, stačilo bohatě občas poslouchat) snad půl hodiny recitoval seznam výjimek.
Svět to neviděl, takový debily.
viktorka_od splavu když uz nic jiného než doufat nezbývá.
Plán je ty lidi uložit do haly do Letňan, kde bude na 30 pacosu jedna sestra a dva medici ( nebo něco podobné strašného). To fakt nechceš vykládat do televize dokud není uplne nejhůř.
Ale něco takovýho padlo, ne? Taky samozřejmě hotely apod. - ale mluvili o těch "sociálních" lůžkách, že by je snad mohli přesunout právě tam.
Osobně taky nechápu, jak je možný nechávat zbytečně obsazený místa, když už pomalu (spíš rychlejc) docházej pro skutečně potřebný. Proč se už dávno nevyčlenily ty hotely nebo nějakej domov důchodců (bonus - vyškolenej personál)?
Někde jsem zahlídla, že teď jezděj ty sanitky jak vzteklý - nevim jak kde, ale já je slyšim snad co pět minut - protože lidi maj strach že se na ně ve špitále pozdějc nedostane místo, tak si je volaj i se zaraženejma prdama... strašný toto.
Krehutka videla jsem kousek, zrovna jsme obedvali. docela vostra byla reporterka cnn prima news, na babise.. no slovo si bleskove vzal prymula a pak havlicek, nejak to vokecali-ma je vyborne vycviceny to se musi nechat
Krehutka Já zaznamenala, že Renata Bohuslavová ze CNN Prima News se poměrně razantně ptala Babiše, jak je možné, že když se považuje za výborného manažera, nedokázal celou situaci a řízení státu za krizové situace zvládnout, na to v podstatě přišla ta odpověď, že je mu to líto, všichni dělají chyby etc. Ale jak se tu často řeší to, zda vláda měla/neměla data, možné scénáře vývoje situace apod., tak např. René Levinský dnes říkal /stejně jako Hamáček o víkendu/, že vláda měla potřebná data už v srpnu, ale prostě je smetla ze stolu /Hamáček byl decentnější, ten řekl, že ÚZIS poskytl dostatečná data a predikce, ale nebylo jim nasloucháno/.
barbucha Ten tlučhuba byl Prymula, kolega mu říká Makový mužíček, protože ten jeho hluboký monotónní hlas je takový lehce uspávačný...![]()
A nastává konec světa! Milostpán se právě vrátil z Lidlu. Pokladny jedou všechny, fronty strašný... a neni chleba ani mlíko ![]()
barbucha ja vcera poprve prubla slavny rohlik a borec fakt prijel za chvili a se vsim (vzala jsem prvni zadarmiko okno), tak doufam ze to tak bude i dal:-)
Jo, já jsem si říkala, že by se dotyčnej slušně uživil jako uspávač hadů.
barbucha Naštěstí jsem celkem v klidu včera objednala Rohlík a dnes dopoledne před oznámením, nám ho vyložili doma a chlapci už ho uložili do spíže.
Na konec světa to stačit asi nebude.
barbucha chleba mlíko? v Tescu na Andělu měli! ale Tesco nejspíš vyhlásilo boj proti alkoholismu: od sekce běžných potravin se k regálum s alkoholem musíš prokousat přes podprsenky, školní potřeby, směs do ostřikovačů, Ariel... ![]()
Já se jako nemocniční mudr fakt děsím toho, co přijde. Obyčejně nemám z práce úzkost, ale poslední dva týdny jsem přestala dobře spát. Ale co doopravdy nerozchodím, až to nejhorší přejde, tak ten nástup Babišovýno invazivního PR, který to všechno rozmaže doztracena. Místo trestního stíhání za obecný ohrožení nebo za všechna ta úmrtí z nedbalosti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY