viktorka_od splavu na jaře muselo být Chorvatsko - nebylas náhodou v Itálii lyžovat, když už se o viru vědělo? Tyhle tvoje soudy...
Koronavirus
Kokoska nebyla.
viktorka_od splavu pamatuju se, jak se tu řešilo, že jste od někud přiletěli a šli do hospody, když v té zemi je dost velký výskyt koronaviru. No co, hlavně že bordel dělají důchodci na hřbitovech.
Kokoska To byla tuším Paříž. Tou dobou skoťro stejně nesmyslná.
viktorka_od splavu pamatuju se, jak se tu řešilo, že jste od někud přiletěli a šli do hospody, když v té zemi je dost velký výskyt koronaviru. No co, hlavně že bordel dělají důchodci na hřbitovech.
Myslím si, že důchodci, a nejen ti, navštěvující hřbitov jsou ten nejmenší problém.
Sweet Potato my tam vyrazili 1. tyden v breznu, kdyz nikdo jeste nic nevedel. ja se bavim o pozdne jarnim planovani rozvolneni na leto, hlavne aby se mohlo do chorvatska. nikdo vubec neplanoval co bude pak a jeste to ten dement prizna, ze si pry neumel predstavit ze se to vrati. ovsem argumenty kokosky klasicky ve stylu "a vy zas bijete cernochy![]()
viktorka_od splavu Promiň, ale pokud si vzpomínám, vrátili jste se těsně předtím, než vypukla pro navrátilce z Francie aj povinná karanténa, takže tou dobou už se toho vědělo dost. Jet v červenci do ChorvTska mi ve srovnání s tím přijde mnohem víc v pohodě.
Tak.
A na dnešek máme "lístky" na půl osmou do Edisonu na Chlast. ![]()
https://edisonfilmhub.cz/filmy/chlast/

Dalia no prave.
viktorka_od splavu ne, to bylo ve stylu Hod kamenem, kdo jsi bez viny, vis?
černá káva Zlatíčko, vy za nimi (nebo oni za vámi) nemůžete autem? Za rodinou se přeci smí. A my prarodiče jsme hlídací služba přeci![]()
Hele a jak se divate na to, ze v cele Evrope se nakaza raketove siri? Prakticky krome Nemecka rekordy...jsou tak dva tydny za nami. Uprimne muj odhad je, ze 5-10tis lidi u nas umre nejspis i kdyby se nemocnice nezahltily, a i kdyby jsme se na hlavu postavili. Ten slavny ventilator neni reseni, je to jen koupeny cas, ale nemoc neleci. Vlada teda no comment, s tim souhlasim do puntiku.
A co budeme delat treba na jare nebo za rok, kdyz nebude vakcina?
Sweet Potato za a už se dlouho nezvládá ani testovat ani trasovat. Nevíme o všech nakažených, dalsich 30% se nevytrasuje, školní děti se netestuji, takže nikdo nemá tušení jak moc se virus šířil ve školách. My ty data máme docela špatná na dělání jakýchkoliv závěru.
Řekla bych, že k modelování se používají data z ciziny a různé se to kombinuje.
S tim kvetinarstvim to muze byt i takhle: Hartenberg z Babišova fondu kupuje síť květinářství ![]()
Jsem kontakt kontaktu, ktery se ale nepujde testovat asi a zvoli radeji preventivni karantenu(skolkove dite) a videla jsem se s kamaradkou, co bude co chvili rodit...jako sice venku na prochazce, s dostatecnym odstupem, ale bez rousek. Tak me to stve! A ted nevim, mam ji to rikat/nemam ji to rikat. Fakt ma za tyden termin, nechci ji stresovat, navic nemam paku poslat ten kontakt na test, kdyby ona to po mne radsi chtela.
razorblade
O tom se přesně mluvilo na jaře, že tuším síť Flamengo mu patří, takže...
Jinak moc díky za přehlednej článek! Nenašla jsem - banky jsou taky zavřený?
domenica jak to funguje prosim? Ja bych to hrozne rada videla, ale nepochopila jsem jak to maji online zarizene?
continuity Kamáradka pracuje ve speciální škole, které ještě pořád plošně nezavřeli, a hlásí, že postupně odpadávaj zaměstnanci, takže ve školách by se to nejspíš taky slušně šířilo, kdyby je nezavřeli.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY