Včera Rohlik fungoval celkem normálně, objednala jsem na dnešní ráno. Teď to udělá strašný skok ale zase.
Jo a někdo mi psal, že do OC Chovov proudí strašné davy. Proč proboha?
Včera Rohlik fungoval celkem normálně, objednala jsem na dnešní ráno. Teď to udělá strašný skok ale zase.
Jo a někdo mi psal, že do OC Chovov proudí strašné davy. Proč proboha?
Kde jsem to psala, že nakonec na hrad vyrazí Prymula a prezidenta bude přesvědčovat on?
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/prymula-jede-za-zemanem-ve-hre-je-hradni-slavnost-ke-statnimu-svatku-125422
marieu držím palce moc. Ale já si myslím, že toto už nezapadne. Ani bych si nedělala starosti s tím, že to Babiš neodskace. Toto odskace a šeredně, ale souhlasím taky s tím, že v nejhorším stavu není ještě potřeba přilévat do ohně trestním oznámením na premiéra.
Na každou sviní se vaří voda a tady si myslím, že ty boží mlýny zamelou rychle.
continuity Po kolikáté už?
barbucha ty výjimky bych jim nevyčítala, to byly celkem normální věci. Spíš mě štve, že to mohli udělat dřív nebo aspoň neříkat, že se nebude 14 dní nic dít, a pak to vyhodnotí. To muselo být jasný, že za 14 dní se nic nezlepší.
continuity Po kolikáté už?
Sweet Potato no oni tam byli Babiš s Hamackem. Měli tam poslat Prymule hned, on je prezidentův kůň a uspěje, klidně se stavím.
Že se Babiš nemuže vzdát představy, že bez nej se tady všechno zřítí, je věc druhá.
continuity Prymule tam ještě nebyl? Aha, já měla zato, že byl.
viktorka_od splavu To sem se možná přidala k tobě. Svítilo tak, že Rohlík jede k někomu do okolí, jestli se chci přidat
.
Sweet Potato ja projizdim ucpanou Prahou, poprve po dlouhe dobe to stoji. Asi vsichni vyrazili nakupovat.![]()
Renusatko
super
Kokoska ja jsem nejak nepochopila to zduvodneni vyjimky pro kvetinarstvi protoze budou dusicky - tak promorujem nebo je omezeni pohybu?
Proč zase panika v potravinách? Tomu nějak nerozumím, pro jídlo se smí a obchody s potravou zavřený nebudou. Dokonce prý i restaurace smí vydávat přes okýnko. nebo mi něco uniklo a čeká se zákaz vycházení 24/7?
Kokoska protoze rekli ze zakaz vychazeni nebude![]()
viktorka_od splavu taky jsem si všimla. Asi že by lidi byli o hodně víc nas*aný, kdyby nemohli ani koupit kytku na hrob, a květináři mají jistě zásoby, které nevydrží věčně? Logiku už v těch nařízeních a povoleních nehledám.
viktorka_od splavu ale tak zas s rozumem, ne?
Spíš potřebuju do drogerie, koupit sprej na odrosty. Měla jsem jít k holiči příští úterý :(
Kokoska zasoby jidla v hospodach na jare ani ted nikoho nezajimaly
a jasne, porad jedou piarko, a furt tomu nemuzu uverit... continuity ale nejsem takovy optimista abych verila ze debil si to skutecne odskace
Kokoska zasobu spreju mam od jara:-)
viktorka_od splavu proto možná ty hospody můžou aspoň přes okýnko, že mají zásoby. Ale fakt, už mě nebaví hledat proč tohle ano a tamto ne, ne že by mě to neštvalo, ale stejně se nic dělat nedá.
viktorka_od splavu já mám sprej jeden, to bude málo. Sice ta opatření jsou prý do 3.11., ale vlk taky sliboval, známe to.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.