Kokoska Taky si myslim, k infekci je potreba jiste vetsi expozice.
Koronavirus
domenica No to nepoznám ani na těch dvacet![]()
Kokoska jo souhlas, ale nevis, kde se ti lidi predtim pohybovali. Mne vykriky, ze nekdo ma rousku v lese nebo na zahrade prijdou takove zbytecne.
Jos Můj otec má roušku pověšenou za zrcátko traktoru, po zahradě rejdí jen tak, když vyjede na silnici, natáhne ji na nos. Po návratu ji mrskne na verandu. Doktor, no ![]()
Ja teda rousku nasazuju v lese jen když někoho mijim, ale dneska mě míjeli (a to fakt mijeli na metr) asi 3 lidi (nezávisle na sobě) bez rousky a teda taky jsem asi ošklivě zahlizela
Do statistiky - ta chirurgická je mi nepříjemná, jako by byla napuštěná nějakou chemikálií, bavlněná je za mě lepší.
Na procházku si nasadím roušku už doma i když plánuju jít po polní cestě třeba. Kolikrát se nad něčím zamyslím nebo mluvíme a asi bych si ani neuvědomila, že si ji mám nasadit když někoho míjím. Některý typy roušek se mi nosí hůř (ty co mají základní tvar obdélník), nejlepší mi přijdou ty co jsou trochu tvarované kolem očí a mají uprostřed šev. A asi jsem objevila přidružený benefit roušky - teď mi začíná pylová sezóna a s tou rouškou jsem ani jednou nekýchla.
My se dnes trosku doma pohadali. Tak jsem vzala psa a ze se projdem. Zapomnela jsem si rousku, takze jsme obesli blok a sli zase domu. Truc jako hrom no
V pátek jsem vyrazila autem do práce a po pěti kilometrech jsem to otočila, protože rouška byla doma
.
Černá kočka já to mám přesně naopak - od té doby, co nosím roušku, tak pokašlávám, protože mě hrozně dráždí to dýchání vydechovaného vlhkého vzduchu, nemožnost si utřít nos a podobně. taky mám pořád tendence kýchat, což je v roušce fakt peklo.
Černá kočka já mám pro jistotu auto vycpané kapesníky, kdyžtak bych si ho uvázala na piráta :)
Lamicka zelam vam bezproblemovy priebeh, pevne nervy v karantene a nech vsm to rychlo utecie
Jiná Realita Já rozumím, pamatuju si, žes psala, že kvůli zdravotním problémům máš tu roušku po chvilce mokrou. Mně ta rouška většinou nenavlhne ani po několika kilometrech ostré chůze, ale umím si představit jak je to hrozné, já se dokážu příšerně zpotit v těch igelitových rukavicích během desetiminutového nákupu, jsem z toho nervózní a ruce se mi začnou potit ještě víc.
Jiná Realita Jo, něco podobného mám taky. To je asi nějaký Pavlovův reflex, že okamžitě, co si dám "hadr" přes pusu, mě začve svědit nos, spustí se rýma, chci kýchnout. Ještě ke všemu teď jak byly ty ranní mrazíky, tak jsem ji měla během chvilky mokrou, pak mě docela fest sudila na obličeji, takže se mi ve finále rozjela slušná rýma, která mi šla na průdušky. Z toho kašel jak tuberák. Fuj!
Janulik03 dekuji ![]()
a víte, že už jen třikrát půjdeme ven, a budou Vánoce?![]()
viktorka_od splavuvis kam s tím chod ![]()
Já teda taky křivě koukám na ty, co tu roušku nemají, často se mi stává, že jí tak jako symbolicky žačnou nasazovat, až když jsou tak metr ode mě a ještě tak jakože halabala ve stylu, "jsem to nestihl, tak si ji jenom tak přidržím, neva, že ne ... ". A to na ně neútočim zpoza rohu ze zálohy, ale normálně ve městě v parku. Tak jednou se na to nemá v kuse chmatat, tak chápu, že si to spousta lidí prostě doma nasadí a doma sundá. Navrch by mě zajímalo, jestli ty lidi ty všemožný tunely, šátky a další zakrejvadla doma poctivě sterilizujou, nebo je to jenom ve stylu vlka a kozy.
RoSa No obavam se, ze nepovolene srocovani je to zcela urcite a kdyz uz tak urcite s rouskou ;-)
MP Meri Pokud jdu do obchodu, následně cestou domů nebo i autem, tak na ni nesahám a sterilizuju. Pokud v ní jdu na procházku, tak ji v klidu sundávám a nandávám a přejedu třeba jen žehličkou. Za předpokladu, že jsem na nic jiného než na roušku na vycházce nesáhla.
MP Meri šátek z lesa jsem hodila do špinavýho prádla, ještě tam je ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY