Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline RoSa
10224 příspěvků moje polička 23. října 2020 11:55

Ludwig trefně:

Jako jasně, měl svoje mouchy, ale furt to byl epidemiolog. Čeká nás něco lepšího? Nemyslím si, pokud tedy nevyberou nějakého nadstranického odborníka, kdo rozumí exponenciále a kdo by měl autoritu usměrnit Babiše... Chápete, že to může být ještě výrazně horší? Případný odchod Prymuly bych tedy úplně neslavil...

Offline euridike blogger
3911 příspěvků moje polička 23. října 2020 11:55
Reakce na dynda:

euridike 

Já se Feltlovi nedivím, on je teď hodně potřeba na svém místě. 

​Já ho taky chápu, spíš bych se divila, kdyby přijal - on není ten typ, co by v tuhle chvíli někomu prostě předal nemocnici a šel "za lepším"...

Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 23. října 2020 11:59

Jennyfor no asi tak. Akorát ty Letňany budou muset rozšířit. Mají tam dost hal? Postele není potřeba, polních lehátek má armáda dostatek. 

Promorime se a na v únoru to máme z krku. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. října 2020 12:00

euridike 

Tak a je to správně. Ono teda "za lepším" tady má fakt velký úvozovky. 

Offline RoSa
10224 příspěvků moje polička 23. října 2020 12:01

a nebyl ten Faltýnek na Prymulu nastraženej? přijít o post 1.místopředsedy je fakt jen symbolická sranda, v podstatě o nic nepřijde... a Babiš se takhle zbaví neposlušnýho Prymule

Offline euridike blogger
3911 příspěvků moje polička 23. října 2020 12:02
Reakce na dynda:

"za lepším" tady má fakt velký úvozovky. 

​... mě v tuhle chvíli nenapadla lepší slova, ty uvozovky by fakt musely být jako hrom... Dneska post ministra zdravotnictví je fakt za trest, kdo to vezme, má fakt odvahu...

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. října 2020 12:04

RoSa 

To bylo první, co mě napadlo - kdo to celý prodal a proč. Nebo že by Blesk sledoval každý pohyb P nebo F?

Offline prďola
4467 příspěvků moje polička 23. října 2020 12:06
Reakce na continuity:

Jennyfor no asi tak. Akorát ty Letňany budou muset rozšířit. Mají tam dost hal? Postele není potřeba, polních lehátek má armáda dostatek. 

​Haly jsou, přinejhorším jsou kousek vedle letecké hangáry. Ještě kousek dál kbelské hangáry Místa hafo!

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 23. října 2020 12:07

A když už se tu konečně přijímá odpovědnost a Prymule rezignuje kvůli roušce, nemohl by tedy rezignovat i Babiš kvůli všem těm mnohem závažnějším kauzám?

Jako chápu souvislosti, ale v globálním měřítku je to nepoměr

Offline Kokoska
35137 příspěvků moje polička 23. října 2020 12:08

Jennyfor a pak už ani nebude potřeba to očkování, protože všichni živí budou promořený a ti zakopaní už to potřebovat nebudou!

Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 23. října 2020 12:08

Mirka ona to pitomost ale neni. i kdyz to poruseni narizeni se takhle splachnout bohuzel da.. ovsem s kym a proc se takhle sesel, to vidim jako zasadni

​Myslíš, že tam pekli vzpouru proti Babišovi? 

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 23. října 2020 12:08

RoSa I to mne napadlo,(a to konspiracím obvKle neholduju) že to byl plán, aby na něj měl tak tlustou složku, kterou by šlo zaplácnout i Zemanovy námitky. Ale čekala jsem, že ho bude držet v podmínce. Překvapil.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 23. října 2020 12:09

Kokoska No dyť, #bestincovid

Offline Magráta
8140 příspěvků moje polička 23. října 2020 12:09
Reakce na RoSa:

Ludwig trefně:

Jako jasně, měl svoje mouchy, ale furt to byl epidemiolog. Čeká nás něco lepšího? Nemyslím si, pokud tedy nevyberou nějakého nadstranického odborníka, kdo rozumí exponenciále a kdo by měl autoritu usměrnit Babiše... Chápete, že to může být ještě výrazně horší? Případný odchod Prymuly bych tedy úplně neslavil...

​ano, to je přesný 

Offline OliveOyl
1976 příspěvků moje polička 23. října 2020 12:09

Jennyfor ono už to, že Primuli vyzývá k rezignaci někdo, kdo sám odmít nastoupit do karantény...

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. října 2020 12:10

Jennyfor 

Nikdy neodstoupím?

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 23. října 2020 12:10

Měli milión možností, kde se mohli pohodlně scházet s full servisem, bez roušek, klidně bez trenek, za zavřenými dveřmi. Tohle je tak absurdní

Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 23. října 2020 12:10

Sweet Potatopodminku by mu Prymula omlatil o hlavu, to by si libit nenechal. Ale teda nenapadlo mě, že někdy budu souhlasit se Zemanem.

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 23. října 2020 12:18

continuity Fakt průůůser tohle.

Jinak na internetech jedou i teorie, že konspirovali naopak ti dva.

Offline RoSa
10224 příspěvků moje polička 23. října 2020 12:20

Sweet Potato píšou na fejsbůkách...

Nevím, jak experti, ale ze zprávy vyplývá krom jiného: 1) popularita Prymuli začala stoupat a v budoucnu by mohl ohrozit Babišovy šance na kandidatutu na prezidenta 2) naprášil to někdo, kdo o schůzce věděl/byl jí přítomen, logicky se nabízí Faltýnek 3) v tom případě jde o nejvážnější vnitrohnuťský rozkol v ANO a může to předznamenat jistý konec Babiše dříve než jsme doufali 4) což může potenciálně znamenat zmrtvýchvstání ČSSD.