Koronavirus
OliveOyl Pavel Řehák? To by byly dvě mouchy jednou ranou ![]()
ionicera tak to je teda nějaká hodně blbě splácaná beta-verze, ještě musí vychytat mouchy.
Flegr!!!! ![]()
ionicera A nemají náhodou k dispozici funkci UNDO? ![]()
Někde jsme četli, že columbijští vědci přišli na to, že náš svět je s velkou pravděbností počítačová simulace mimozemšťanů. Věřím tomu, jinak si tenhle bordel nedokážu vysvětlit.
Kolumbijsti vědci si pustili Stopařova průvodce?
Kokoska Testují chování lidí. Náhodou to vychytaný mají!
RoSa Jo tak to by bylo na emigraci
. Ja bych brala prof. Cerneho, zpevak a epidemiolog uz to zkusili, tak to chce intenzivistu ![]()
prďola prosila bych před rok 2015, dík ![]()
Co mě potěšilo, že i Faltýnek se musí stáhnout a odstoupit. Ale zase bod pro Babiše, našel super důvod se ho zbavit, toho co, se kolem Faltýnka objevilo, už bylo moc. Jen je smutný, že se to všechno muselo zajít tak daleko...
No teda, Prymula fakt končí? Tady fakt může být už jen hůř, podle mě to byl jeden z těch schopnějších.
Někde jsme četli, že columbijští vědci přišli na to, že náš svět je s velkou pravděbností počítačová simulace mimozemšťanů. Věřím tomu, jinak si tenhle bordel nedokážu vysvětlit.
MIB 2020 :-)
Mně teda na tom vadí ty jeho výmluvy, že byl v salónku a roušku neměl, protože konzumovali. Takže když se celý národ sleze porůzně v salóncích restaurací a bude konzumovat, je vše OK? Tak jestli myslel to zavření restaurací takhle, tak to jsem teda na poprvé nepochopila, až když nám to Prymula s Faltýnkem ukázali. Tak to pak jo teda.
Jennyfor To by šlo! Hlavní je dodržet termíny související s GDPR ![]()
Když už to tu řešíme, neponesu to do vtipů

Já už mám stejně pocit, že je to jedno. Jen za dnešní dopoledne jsme se dozvěděli, že to má maminka a 2 bráchové naší zaměstnankyně, ostatní v rodině ještě čekají na výsledky a náš kamarád. A to jen v posledních 3 hodinách. Už asi rezignuju a je mi to vlastně fuk.
taky je mi líto, že Prymule musí skončit... nikoho lepšího nemaj´... ale on třeba Zeman nepřijme ten návrh na odvolání... bude to napínavý každopádně
RoSa myslíš, že Zeman překousne, že ho Prymula připravil o hradní akci? Nebo že by se mu právě pomstil tím, že zamítne odvolání? ![]()
No že sem lezu, musím pracovat a toto me dorazilo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY