Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Liesel
1680 příspěvků moje polička 23. října 2020 11:29

ionicera taky čekám z které strany to skočí. Tak tiše doufám, že to nějak zvládnem a pak budu moct jít dat krevní plazmu...

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 23. října 2020 11:30

Jo a Prymula byl jediný, komu jsem věřila. je mi z toho hodně smutno.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. října 2020 11:31

Jestli Prymule padne, bude to dobrý precedens, když toho zas tolik neprovedl.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 23. října 2020 11:31

dynda Jo! Na rytíře jsem zapomněla! Hned jsi mi zvedla náladu! 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 23. října 2020 11:31

Hele, ještě se zeptám, jen tak pro svoji zajímavost - ovlivňuje tohle dění vaši pracovní morálku? (tedy těch co mají v pracovní době přístup na PC) Protože moji hrozně, mně to prostě nedá takovýhle turbulentní věci nesledovat ... a nemůžu se pak pořádně soustředit na práci. Vykazuju hodinově, takže to jasně vidím i na pracovním výkazu, že odpracovaný hodiny šly dolu (vykazuju poctivě) 

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 23. října 2020 11:32

Tak hlavně, až zas někdo přijde na vládu s tabulkou, aby tam vůbec byl někdo, kdo jí pochopí. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. října 2020 11:33

ionicera 

Jestli to řídí někdo z vesmíru, doufám, že na ně nezapomene. Jinak by nemělo smysl je do tý hory zavírat.

Offline Liesel
1680 příspěvků moje polička 23. října 2020 11:33

Neprovedl...? Co osobní odpovědnost? Dodržování nařízení? O čem vlastně jednali s Faltýnkem? Zase si obnoví živnostenský list? Dcera bude prodávat vakcíny?

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 23. října 2020 11:33

MP Meri Já sedím v zavřeným krámě a balíme objednávky, které zabalit musíme, ale nějak to odkládáme. Ale zas, udělat se to musí. Jen to protahujem a diskutujem.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 23. října 2020 11:34

MP Meri Jo, dělám prd. Teda taky proto, že dneska jde sice elektřina, ale od osmi zas  i ty vrtačky. 
Ale tenhle blázinec má na mne vliv v tom smyslu, že mi připadá, že nic nemá smysl. Ti mimozemšťani by mne možná ten smysl dávali víc.

Offline Liesel
1680 příspěvků moje polička 23. října 2020 11:34

Jennyfor už nepřijde

Offline OliveOyl
1976 příspěvků moje polička 23. října 2020 11:35
Reakce na Jennyfor:

Tak hlavně, až zas někdo přijde na vládu s tabulkou, aby tam vůbec byl někdo, kdo jí pochopí. 

​to by vyřešilo to jmenování Řeháka, co navrhovala prďola :)

Offline Magráta
8140 příspěvků moje polička 23. října 2020 11:38
Reakce na MP Meri:

Hele, ještě se zeptám, jen tak pro svoji zajímavost - ovlivňuje tohle dění vaši pracovní morálku? (tedy těch co mají v pracovní době přístup na PC) Protože moji hrozně, mně to prostě nedá takovýhle turbulentní věci nesledovat ... a nemůžu se pak pořádně soustředit na práci. Vykazuju hodinově, takže to jasně vidím i na pracovním výkazu, že odpracovaný hodiny šly dolu (vykazuju poctivě) 

​ehm, ano :-) naštěstí nemusím nic vykazovat (ale práce mi tu zůstane no :-)

Offline prďola
4467 příspěvků moje polička 23. října 2020 11:38

OliveOyl JJ, a hlavně by Řehákovi tím tahem utnul drápky ohledně všech obviňování, co všechno vláda v létě ignorovala a nekonala. Ale hlavně - má ty tabulky!

Offline euridike blogger
3911 příspěvků moje polička 23. října 2020 11:38

RoSa Flégr néééééééé!

Jos Černý by nebyla špatná volba!

Kolega už tady navrhoval i Rážovou, ale nevím, nevím...

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 23. října 2020 11:38

OliveOyl no ten se v tom rozhovoru jevil jako rozumnej normální člověk. Ten by tam s tím cirkusem na kolečkách těžko vydržel.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 23. října 2020 11:39

Myslíme si, že je to všechno nahrané. Že se ho potřebovali zbavit. Blesk zavolal PR Babiše a zbavili se nepohodlného Prymulíka, který by lidem zatrh vánoce a babiš by šel do pr.... Takhle nám budou říkat, jak se to zlepšuje a nic se vlastně  nic neděje.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 23. října 2020 11:40

ionicera bingo

Offline prďola
4467 příspěvků moje polička 23. října 2020 11:40
Reakce na MP Meri:

​Já paralelně pracuju, protože mám od mimozenšťanů implementovaný multitasking. Ale je to peklo to ukočírovat

Offline Magráta
8140 příspěvků moje polička 23. října 2020 11:40

Jennyfor mě ti mimozemšťani uklidňuji svým způsobem :-)