Tak hlavně, až zas někdo přijde na vládu s tabulkou, aby tam vůbec byl někdo, kdo jí pochopí.
Chceš dva zázraky najednou?
Tak hlavně, až zas někdo přijde na vládu s tabulkou, aby tam vůbec byl někdo, kdo jí pochopí.
Chceš dva zázraky najednou?
Tak jedním z kandidátů je prý David Feltl - to by mi nevadilo!
A lidi pojedou do hor, do Chorvatska a popíjet punč. Ach jo.
Tak prej ve hře Ludvík ![]()
Motol Ludvík?
dynda Jj Ludvík #zadnapanika #luzekmamedost
Ten neumí počítat
Já ti to říkám dva zázraky najednou je moc.
euridike s Flegrem bysme seděli doma na prdeli ještě příští vánoce! ![]()
ale stejně je to absurdní drama: naše republika je černá tečka na kovidový mapě celý planety a my tady čiperně střídáme ministry zdravotnictví ![]()
edit: tipuju, že Prymule to už dělat nechtěl, nechtěl bejt u toho píku počtu mrtvejch ![]()
euridike Feltl ![]()
Garfie Můj zdroj je týpek z ČT, který má někoho na MZ - no uvidíme...
A Stach teď na ČT24 mluví o Feltlovi a Aleně Šteflové...
MP Meri Mám to stejně jako Ty a děsí mě to. Pracovní morálka bídná a práce nad hlavu. Taky vykazuji časově.
Já myslím, že virovi je to úplně fuk. Kdo zkrotí křivku, může být příště klidně na Hradě, teď se hraje o hodně. Taky se možná jenom rozhodne, kdo na Hradě nebude.
Tak jako šlo by to. Přestat testovat, čísla půjdou dolů, nemocný navozíme do Letňan a mrtvý se zakopou na letišti za areálem. Vypneme některý dotěrný média, Idnes přinese recept na perníčky, pustíme koledy z městskych tlampačů a #bestincovid máme zpátky.
ještě vypnout ten internet by to chtělo...
ale stejně je to absurdní drama: naše republika je černá tečka na kovidový mapě celý planety a my tady čiperně střídáme ministry zdravotnictví
Přesně to si říkám taky...
Plaga se na Twitteru za Prymulu omluvil + k tomu hashtag #nebudjakoroman... ![]()
A nedobrá zpráva - Feltl post ministra odmítl. ![]()
euridike Sakra :-/ zrovna jsem chtěla napsat, že jsi mě s tím Feltlem potěšila, protože z Ludvíka nadšená nejsem. I když politické zkušenosti má.
Já se Feltlovi nedivím, on je teď hodně potřeba na svém místě.
Tak jako šlo by to. Přestat testovat, čísla půjdou dolů, nemocný navozíme do Letňan a mrtvý se zakopou na letišti za areálem. Vypneme některý dotěrný média, Idnes přinese recept na perníčky, pustíme koledy z městskych tlampačů a #bestincovid máme zpátky.
ještě vypnout ten internet by to chtělo...
nééé, to vlastně není směšný ![]()
my jste takový srandastát, to není možný ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.