Koronavirus

28. března 2020 09:01
Online viktorka_od splavu
49431 příspěvků moje polička 23. října 2020 20:58

Luna v tom případě doufám, že to nevezme. 

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 23. října 2020 21:01

dynda To ja nerozporuji, ze to odneseme vsichni vsichni a ja taky. Tyhle hasterice ale odneseme mnohem vic nez jeden preslap, kdy to Prymula jaksi nedomyslel. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. října 2020 21:01

Dalia 

Držím palce

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 23. října 2020 21:11

razorblade aha, dík za info :) myslíš že věděli že je vyfotili? I když to by si asi s Faltýnkem líp sesynchronizovali kde byli

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. října 2020 21:12

Karja 

To není nikde daný, záleží, jak se toho ten další zhostí. Když se mu podaří lidi uklidnit a vrátit do nějakých mantinelů, který evidentně padly, tak dobrý. Zázrak se nestane, s Prymulou nebo bez, stejně to bude bolet. Hele, kdo ví, co tam pekli. Kdybysme věděli, asi by po něm neštěkl pes. 

49431 příspěvků moje polička 23. října 2020 21:13

Klara skoro to vypadá že to věděli všichni kromě prymuly:P

49431 příspěvků moje polička 23. října 2020 21:16
Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 23. října 2020 21:17

MP Meri No to mě ani nenapadlo, že bez roušek, ale vlastně máš pravdu, neočekávám, že bychom je měly nasazené v cíli cesty  A máš pravdu, dneska skupinky, občas někdo roušku měl, občas ne, ale o dvojcích se nedalo mluvit! 

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 23. října 2020 21:17

Karja Mně to v podstatě taky moc nevadí, to, při čem byl vyfocenej. Roušky ten den venku ještě povinný nebyly, seděl v uzavřený hospodě s pár lidma, asi jim otevřel majitel - známej Faltýnka, jako takhle mi to jako zvlášť zavrženíhodný čin nepřipadá.

Vadí mi na tom ten Faltýnek a následný trapný mlžení, ani se nedokázali domluvit na stejný verzi

Důvěra k vládě už stejně žádná nebyla, ale já osobně jsem byla za Prymulu ráda, rozuměla jsem tomu co říká a věřila jsem, že rozumí on sám tomu, co dělá. 

A osobně mi víc vadí Babišovy kauzy, ze kterých mi je blbě. Pominu ty čapáky a dotace a zakleknutí a střety zájmů - mně bylo třeba špatně při aféře se synem na  Krymu, jak si s ním na otočku jel pak zahrát "šachy" a od tý doby tam zas nebyl.

Nebo mi víc papalášská připadá Monča a její florista s chudinou u počítačů.

Prostě mi víc vadí ten morální hnus premiéra, než podle mého narafičená past na Prymulu.

ale tak se časem třeba dozvíme, jak a proč to všechno bylo....

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 23. října 2020 21:20

Klara Tak to nevim, zalezi na tom na jak dlouhy sklo je fotograf bral, mohl bejt hodne daleko, ze nebylo slyset cvakani. Ja s tema paparazzi vecma nemam vubec zkusenost a teda jestli je pravda konspirace, ze prymulu chtel sestrelit babis a faltynek mu s tim pomahal, tak ten faltynek by to asi vedel

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 23. října 2020 21:20

mně přijde divný, že by se bulvární novináři jen tak procházeli v noci po vyšehradě a NÁHODOU tam chytli prymulu s faltýnkem.

49431 příspěvků moje polička 23. října 2020 21:21

razorblade ten babišův proslov byl přece určitě natrénovanej, to by spatra nedal "absolutní katastrofa"

49431 příspěvků moje polička 23. října 2020 21:22

Bowle vzhledem k pověsti té hospody by to náhoda nebyla, tam mohli chytnout ledaskoho

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 23. října 2020 21:24

Bowle Tak samozrejme, ze jim nekdo dal echo... otazka je kdo

viktorka_od splavu taky jsem premejslela jak moc je to divadelni vykon. Ale ja proste nechchi bejt paranoidni!

Offline barbucha blogger
36077 příspěvků moje polička 23. října 2020 21:24
Reakce na Karja:

Ja nevim no,ale mne osobne nevadi, ze byl Primula ,,v restauraci,,. Vam to nekomu vadi? Ptam se fakt ze zvedavosti, jestli je to v mistni spolecnosti takovej prohresek.

​Si delas legraci?

Pro tvou informaci Prymula je ten, kterej zavrel hospody a naridil noseni rousek vsude - aby vzapeti v hospode posedel bez rousky.

To presne potrebovali, tenhle vzor vejlupku vsi ctnosti, vsichni dosavadni pochybovaci a odpiraci rousek, ze jo? Hned vedi, z koho si vzit priklad.

A mimochodem slejzat se zrovna s Faltynkem, mafianem vsech mafianu? Kterej uz ma ty svoje ksefty znacne nahnuty...  copak spolu kluci asi vymejsleli? Dodavky rousek urcite Mozna vod nej Prymula taky kupoval vobraz - proto drzel na fotce v ruce tu srajtofli!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. října 2020 21:26

Karja já vlastně nevím. Mě to vadí dost, tohle si nemá dovolit, má jít příkladem, sakra. Ale na druhou stranu má pravdu v tom, že se zas tolik nestalo (tím myslím restauraci a roušku) Dost mi teda vadí, že se schází s Faltýnkem a bůhví co tam kujou. Dost mi vadí, že se politikaří zrovna v téhle situaci. Pak mi taky děsně vadí ty vytáčky a výmluvy. ALE obávám se, že bude problém najít někoho, kdo rozumí současné situaci, je ideálně epidemiolog nebo se umí obklopit kvalitním odborným týmem a má dostatečnou autoritu. V téhle situaci bych byla pro nějaký kompromis, třeba že odstoupí po ukončení nouzového stavu, dá půlku měsíčního platu do nemocnice. Ale vlastně jsem to ještě úplně nepobrala.

Offline barbucha blogger
36077 příspěvků moje polička 23. října 2020 21:29

By me zajimalo, kdo to capne po Prymuli.

Hele takova Jermanova prej ted nema co delat... nebo ten jeji lazebnik, ma zavrenou provozovnu...

Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 23. října 2020 21:31

Jennyfor Asi s tebou vcelku souhlasím, ohledně těch pocitů. Jako Prymula měl být obezřetnej, to mě štve úplně jednoznačně, čekala bych od něj víc. Ale Babiš mi pije krev daleko víc a setrvale. A celý to nějak smrdí, to mi vadí nejvíc. 

Offline Liesel
1680 příspěvků moje polička 23. října 2020 21:32
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 23. října 2020 21:32

Garfie Mně tohle ostentativní porušování pravdel vadí, já jsem stará poctivka, podle mě by se prostě zákony, nařízení a obecně pravidla měla dodržovat. Správná cesta je podle mě snažit se tu danou věc změnit, nebo zmírnít, pokud se mi nelíbí, ale ne to pravidlo obcházet a porušovat ... to mi prostě vadí celoživotně ve všech oblastech. Včera jsem potkala první exeplář "rouška ze záclony", maminka, co jsem se s ní potkala v šatně ve školce. Zírala jsem jako blázen, tohle mi prostě hlava nebere.