Já si normálně myslím, že museli nejdřív nechat udělat právnický rozbor vyhlášených opatření a výjimek, aby měli potvrzený, jestli ho nachytali nebo ne. To se udělalo včera přes den a pak tím ráno nakrmili národ. Vystřílet si tohle večer by byla škoda.
Koronavirus
Luna Právě. Snad ani svatý by k nim nešel.
Kokoska vůbec. Ale to bych neměla ani s Prymulou. Teď se jen modlím, aby našli někoho trochu příčetnýho.
Garfie A výlet s rouškam nebo bez
? Jako mi přijde, že někteří ta opatření prostě asi nepochopili, nebo vy jste si to taky vyložili tak, že když jdou venku spolu max dvě osoby, tak nemusí mít roušky? Podle mě teda musí. Já dneska vyšla na Vítkov, vyvenčit dítě do parku a nestačila jsem zírat. že byla cyklostezka totál plná pejskařů, běžců, cyklistů, procházejících se matek s kočáry, důchodců na špacíru, to bych ještě brala. Dokonce i ty skupinky pokuřující mládeže celekem dovedu pochopit. Ale ta seskupení 4 matky, 5 dětí, 0 roušek samozřejmě, společnej piknik pěti osob, většinou děti taky v dohledu ... To mi prostě hlava nebere, fakt mám pocit, že ty matky jsou nějaká pošahaná sekta nebo co. A pak ještě ty workoutový hřiště, taky hlava na hlavě ![]()
Kokoska Hele presne, ja mam mizernej pocit z te hasterice. Jako kdyby se to nejak kolektivne ututlalo ,,byl v salonku, nocni jednani a kdo vi cosi,, tak si reknu, OK oslove aspon drzej pri sobe a makaj. Ale ted? Blbouni proste. A je to blbec, ze tam lezl samozrejme.
Jako trochu jsem to videla i nadejne, ze se to tady zkroti. Ale ted. Fakt se jen modlit uz asi. Kostely jsou zavreny teda.
černá káva No on je prave uplne vybornej, primo me "oblila" hruza!
A ten Prymula ... mně ve finále taky přijde, že z hlediska opatření toho fakt zas tak moc neprovedl. To spíš ten majitel restaurace a pořadatel schůzky. Spíš mi vadí, že to Prymula podcenil z hlediska PR, prostě on má do háje v tý roušce i spát, aby mu to ty lidi žrali, jinak byl celej ten jeho projev i se stormtrooperama za zadkem úplně zbytečnej.
Luna Tak asi je upřímný idealista a chce pomoci. Ale aby na to nedoplatil, že
Luna a je dost poddajnej, aby mohl Babis zase byt za velkyho bosse?
Děvčata, tak nevím, jestli jsem to nechytla taky. ![]()
Karja Mne to vadi hodne. Nemam rada, kdyz ze menekdo dela debila. On tady naridi tvrdy opatreni, stoupne si pred kamery a tam narodu klade na sedce, at se chova zodpovedne a vsechno dodrzuje... a pak udela tohle? Me to urazi jako cloveka, ze mi tady nekdo neco narizuje a hrozi pokutama a ten samej clovek to pak porusuje a jeste argumentuje vysehradskou kapitulou.
A to ani nemluvim o tom, proc se po nocich schazi s Faltynkem, kterej se zdravotnictvim nema nic spolecnyho...
Kokoska Tohle nevim. Setkala jsem se s nim v ramci lecby a za celou dobu jsem nepotkala v tomto ohledu nikoho lepsiho. Myslim tim lidsky a pristupem. Ale co s nim udelaji, opravdu netusim. ![]()
Dalia Ach jo. Držim palce![]()
MP Meri pockej az se lidi zacnou zabydlovat v Letňanech a na BVV, ono jim to dojde
Klara Ten denni odstup je danej uzaverkou. Kdyz tam fotili nekdy do pul jedny, tak uz by to nestihli zalomit, nalejt a vytisknout.
držím pěsti!.![]()
MP Meri no prave, ta hospoda kvuli nim nespustila provoz, proste kafe u Faltynkova znamyho. Kvuli rousce moh dostat pokutu a pokarani, coz by teda bylo usmevne, co je pro nej 10 tacu, ze. Ale kdyz vsem stejne... Jo, zvoral to, chlapec, to v kazdym pripade.
Mně vadí, co udělal Prymula. Ale ne tolik, jako to, co udělal Babiš za ty roky. A ten neodstoupí nikdy. Vadí mi, že se budou řešit politický rozbroje v době, kdy jsme v obrovským průšvihu. Už se mi to nechce ani sledovat a začínám ztrácet optimismus a začínám se cítit dost mizerně.
To nerespektování nařízení odneseme nějakým způsobem všichni, minimálně finančně, ty taky. Takže ano, já souhlasím s jeho odvoláním. Asi nikdy nepadnul ministr kvůli takový prkotině, ale tohle bylo hodně, opravdu hodně špatně načasovaný. Jako jedna z nejvyšších autorit v zemi podrýt opatření, která mají 1. zachránit spousty životů, 2. ... 3. .....- za mě je to zasloužený.
razorblade no ale tím pádem se zúčastnění stihli připravit, resp. bureš určitě... žejo? jinak s tebou naprosto souhlasím... ještě ty apely, že je to všechno vina lidí, kteří porušujou ta opatření. což jednak asi vůbec není pravda a pak ještě k tomu zjistíš, že sám se cítí rovnější![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY