Fiction myslím, že v tom rozhodování očkovat - neočkovat se hraje roli ještě další faktor, a to koho máš v rodině nebo mezi blízkými, a v jakém stavu, jakého věku. Když si představím, že bych k našim přitáhla covid... tak jen doufám, že až tu bude nějaká slušná vakcína, budu ještě mít kvůli komu důvod pro.
Koronavirus
Tady jsou v grafu počty živě narozených a zemřelých v ČR od roku 1989. Jsou to stránky Českého statistického úřadu.
dynda mirajo Jennyfor Liesel děkuji ![]()
Je to už několik let a snažíme se věřit tomu, že už se nikdy nevrátí. Bála jsem se oslabení po neštovicích, ty dala. Pak hormonálních změn v pubertě, v té už taky nějakou dobu lítá a snad dobré.
No, manžel má dnes horečku, tak pokud je to covid, tak doufám, že zvládneme bez nasledků i ten, kdyby to chytla.
Fiction Já jsem právě myslím, že ty dlouhodobé následky mohou způsobit ještě dost potíží i v následujících letech. Bude trvat než se přijde na to proč někdo reaguje tak a někdo jinak. Bohužel je to tak u víc virových onemocnění. S mononukleózou jsem ležela na JIP tři týdny, dusila jsem se a byla jsem ráda, že žiju. Bylo mi nějakých 19. Problém s játry dva roky strašný a do teď to není dobré. Na neschopence jsem tenkrát byla skoro půl roku. Manžel pohoda, doma, jen únava. Zjistil to až po prodělání. Brácha byl v nemocnici, ale zase bez postižení jater s nijak dramatickým průběhem.
Renusatko Jasně, plus dlouhodobé následky.... už se něco rýsuje, bude se to sledovat. A genetická predispozice, imunitní profil ... i to jsou faktory, které hrají zásadní roli.
Paris držím palce ať už to je dobré napořád ![]()
Fiction díky za profi informace a drž se![]()
to je fakt k zbliti. humanitarni pomoc zblajznou fakultky a na lontech maji pochcipat
Kraj žádal ventilátory, dostal seznam prodejců
Ked tu spominate slovenske testovanie. Ehm dobrovolne. Chapem zamer, prevedenie uz horsie. Je to fakt narychlo odbornici sa rozchadzaju v nazoroch. Ale kedze je zatial povedane ze iba s ok testom mozem ist do prace tak si ho dam urobit. Dnes rano uz matovic ako vzdy ja sam som najlepsi, vyhlasil ze dobrovolnym lekarom da po 500€ ak saprihlasia len aby bol dostatocny pocet dobrovolnikov. Vy nadavate na vasho premiera amy zas mame samozvaneho spasitela a odbornika na vsetko ![]()
ale aj tak si radsej dam urobit test a dufat ze to bude k niecomu. Beriem to tak ze NIECO sa urobit musi a mozno to aj zaberie. Zelam nam to
Janulik03 osobně s testom nemám problém,nijak ma to neohrozuje, proste sa to nejak urobiť musí.
A Matovič im aspoň zaplatí a idú tam dobrovoľne, u nás to medici dostali befelom.
haha, my když jsme s nimi letěli naposled, tak jsme se ve vzduchu dozvěděli, že na celé letadlo bude otevřen pouze jediný záchod. Ještě že bylo po 6 hodinách mezipřistání. Od té doby již nikdy více
Asi tak.
Letiště je přeplněný a Šimáně chudák nestíhá!

Janulik03 ja to tez tak beru. Neco udelat musi a je jedno co. Covid na SK ani nezacal poradne a nemocnice jsou uz k.o. Musi udelat cokoli a stahnout aspon par potencialnich siritelu.
Z tohoto uhlu pohledu se vakcina muze jevit jako nejlepsi reseni, jak se vratit k zivotu, jaky jsme vedli pred nastupem Epidemie. Zda ma ci nema byt povinna musi posoudit odbornici.
Hlavní otázka ovšem zní, jak dalece bude - v naší republice malé, pěkné, střediskové - dostupná. Viz roušky... viz vakcína na chřipku... S našimi odborníky v čele ![]()
Fiction prosim te od kterych firem bys vakcinu brala a od kterych ne?
continuity děkuji ![]()
Fiction
takove hlasy rozumu jsou jak voda v pousti
rasaNori uvidíme, co bude, Astra Zeneca např. A ti pry uz jisty pokrok mají, to proběhlo i v médiích. Jen pro zajímavost, pry ten výzkum je az neuvěřitelně hlidan stran bezpečnosti a úniku informací.
Mimochodem, to že to medici (a studenti jiných zdravotnických oborů) dostali jako pracovní povinnost, neznamená, že to mají zadarmo. Např. v našem kraji s nimi uzavíráme dohody.
Fiction jo, to je rozumný. Zato rozhovor s Prymulou o tom, jestli byl ředitel ostravské nemocnice na Vyšehradě nebo ne, to je jak u blbejch na dvorečku. Nemůžu to teď najít, četla jsem to ráno, ale snad ani není o co stát.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY