Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline rozarka
4225 příspěvků moje polička 30. října 2020 09:54

Fiction Myslím, že tenhle rozhovor je větší přínos, než neustálé strašení.  Nechci nic zlehčovat, jen to, že když člověk slyší i ty ne zcela zdrcující zprávy, vezme si to k srdci víc. Ty katastrofické vedou imho k popírání.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 30. října 2020 09:57

Tak zatím nový ministr na mne působí dobře. Je tedy opatrný, neřekne nic, co by se pak mohlo proti němu točit, no ale nedivím se mu. Ale je ještě moc brzo na nějaké soudy. Za mne teda pokrok už jen ve způsobu vyjadřování, mluví hezky

což je teda zároveň smutný, že je to proti tý celý partičce takový rozdíl.

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 30. října 2020 10:07

Kokoska jo, tak to byl neuveritelny rozhovor ... 

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 30. října 2020 10:10

Jennyforjo, včerejší tiskovka v pohodě. Úplne jsem si představila, jak takhle pomalu a jasne mluvil k tem malým hemofilikům :-)    

Offline Pinot Noir
30021 příspěvků moje polička 30. října 2020 10:11

Fiction to jeho rozhořčení nad rolí médií sdílím a je to věc, která mě na celé situaci irituje nejvíc, souhlasím, že média stvořila extremisty na obou koncích.

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 30. října 2020 10:11
Reakce na Jennyfor:

Tak zatím nový ministr na mne působí dobře. Je tedy opatrný, neřekne nic, co by se pak mohlo proti němu točit, no ale nedivím se mu. Ale je ještě moc brzo na nějaké soudy. Za mne teda pokrok už jen ve způsobu vyjadřování, mluví hezky

což je teda zároveň smutný, že je to proti tý celý partičce takový rozdíl.

​Vypadá to, že možná fakt před časem podepsal tu petici proti Babišovi. Teď to popírá. Může to být ještě zajímavý .....

Offline Sweet Potato
40633 příspěvků moje polička 30. října 2020 10:13

Jennyfor Až na ten ne/podpis petice Miliónu chvilek.

Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 30. října 2020 10:25

Sweet Potato presne. teda podpis by mi nevadil:-) lhani

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 30. října 2020 10:27

Sweet Potato No jo, to mi taky nesedí. 

Váš údajný podpis se před časem objevil na internetové petici vyzývající premiéra Babiše k odstoupení. Vy jste to sice už popřel, ale vaše data u podpisu sedí, stejně jako vaší ženy. Skutečně jste ji nepodepsal?

Neumím vám k tomu nic říci, prostě neumím. Obecně se k tomu vyjádřím tak, že jste viděli například můj údajný twitterový účet, který také není můj.

Tedy se pod vašimi údaji podepsal někdo jiný?

Je to možné.

ale zas, co má říct, jo podepsal jsem to? Třeba fakt to teď bere jako nějaký poslání, že chce pomoct, nechce si to podělat, no ale těžko soudit. Tak jestli to podepsal, tak jako charakter by neměl v tý vládě vůbec brát funkci. 

Offline Sweet Potato
40633 příspěvků moje polička 30. října 2020 10:34

viktorka_od splavu Bylo vidět, že ho to hodně zaskočilo, evidentně nečekal, že si někdo dá tu práci. Podpis petice bude nejspíš jen mailem, ale asi není pravděpodobné, že by to někdo zfalšoval. (Pokud by pod tou peticí jeho podpis nepřibyl předevčírem...)

Jinak Cikrt a nejen on razí teorii, že Blatný bude jen tváří, že fakticky to bude dál řídit Prymula.

Offline Sweet Potato
40633 příspěvků moje polička 30. října 2020 10:35

Dnes v noci Bartoníček na tw:

Noční mail z min. zdrav:Vzhledem k opatřením přijatým vládou v rámci zamezení šíření koronaviru  je v souladu s krizovým opatřením počet přítomných médií na TK  omezen. Přítomna budou pouze veřejnoprávní média a celoplošné TV. Pro ostatní média bude dostupná videokonferenčně. :(

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 30. října 2020 10:39

No:

Jak v pátek upozornil Deník N, podpis Blatného na petici byl potvrzen z e-mailové adresy, kterou nový ministr zdravotnictví používá jako svůj oficiální konktakt.

Je tak k dohledání na webech České hematologické společnosti nebo České společnosti pro trombózu a hemostázu. Dohledatelný je i v oficiálních smlouvách, které Blatný podepsal, píše Deník N. 

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 30. října 2020 10:42

moora No jo, takže další mlžič s máslem na hlavě? Ach jo, jestli do toho šel kvůli ambicím, tak si ho bude Babiš vodit na provázku

Online Kokoska
35152 příspěvků moje polička 30. října 2020 10:48

Sweet Potato tak už nám to zase začíná, vyplouvají podivné věci, ministr se k tomu neumí vyjádřit... a že to bude jen tvář, jsme si zrovna včera doma říkali. No, třeba překvapí.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 30. října 2020 10:54

Jennyfor Pritom je to tak zbytecny! Jako co je na tom rict: ano, podepsal, ale ted chci pomoc zvladnout tuhle situaci bez ohledu na politicke nazory nebo tak neco...

Offline Sweet Potato
40633 příspěvků moje polička 30. října 2020 10:55
Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 30. října 2020 10:57

moora no přesně. pokud je první reakce "zatloukat" tak to nesvědčí zrovna o pevnosti charakteru, přitom o nic nejde

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 30. října 2020 10:59

Jennyfor Já se ho nechci nijak zastávat, od začátku nechápu jeho motivaci k převzetí funkce a vadí mi i to, ze svým způsobem vlastne zachránil Babise, když ten flek vzal.....ale na té vcerejsi tiskovce ( byla špatná kvalita zvuku, nebylo ideálně slyšet otázky) jsem taky hned nepochopila, ze je to dotaz na tu uplne 1. podpisovou akci Milionu chvilek. Tak snad se to rozkryje, začínat s vědomým lhaním by nebylo dobrý....

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 30. října 2020 11:00

moora  když tohle každý neumí.
Bylo by to to nejlepší, co by mohl říct. Jenže Babiš je skřet a neodpouští. 

Offline Sweet Potato
40633 příspěvků moje polička 30. října 2020 11:04

viktorka_od splavu Jedině jak už jsem psala, fakt ho to zaskočilo. Pokud se k tomu vyjádří na té dnešní tiskovce, (co avízoval na včerejší tiskovce) snad dobrý.