Přeruším blbým dotazem. Nevíte, prosím, zda prodělání covidu lze dokázat i testy protilátek? Myslím dokázat za účelem vyhnout se případné další karanténě po vytrasování (jak psala 999 ).
Koronavirus
Pavlena Prokázat protilátky lze, ale karanténě se tím vyhnout nelze.
Sweet Potato aha. takže prokázat prodělání lze jen pozitivním PCR testem? škoda.
Pavlena Možná bys to ukecala. Ale obecně platí (nebo aspoň platilo) 3 měsíce od pozitivního PCR testu.
no a ja dnes mluvilla s dr. co s tim poslednim nenakazenym, ktery chudak s nami musi pokracovat v karantene. rikala ze by mel jit znovu na test na konci, ale ze to nekolikrat zkousela a hygiena ji to neschvali. ze se snazi testovat co nejmene, protoze jsou pretizene kapacity. eh..
viktorka_od splavu Šmajrá, vždyť to tak vždycky bylo, důležitý je test na konci! Respektive ten druhý, dokud se dělaly dva. Bylo to tak, i když už člověk s tím zdrojem nákazy nebyl v kontaktu, natož když s ním bydlí
Vždyť mezitím už jste ho x-krát mohli donakazit. Co kapku předstírat příznaky?
Sweet Potato no jsme domluvene ze ji pak zavolam. nebo holt zaplatime
Po polroku pozerám správy, že čo teda zajtra, testovacie miesto mám pod oknami a nič sa tam nedeje.
Nevíte, prosím, jestli je u nakažení ztráta čichu a chuti pravidlem?
Dalia urcite ne
Dalia urcite ne
Děkuji. Snažila jsem se to někde vyčíst, ale na nic kloudného jsem nenarazila.
Dalia ze tri nakazenych u nas nema cich jeden, ostatni citi uplne normalne. a ja nemam ani rymu ani kasel. je to spis obracene - pokud bys ztratila cich, tak na 99% to mas:-/
Pozdě, ale přece?
Nebo je to výsledek porady s Márou?
viktorka_od splavu A jak se jinak cítíš?
Dalia unavena.
viktorka_od splavu A máš teploty? Mě to drží už týden. Někdy mám teplotu, někdy ne, cítím únavu, bolest hlavy, nevolnost. Ale je to ve vlnách, dopoledne mi zatím bývá dobře, jen jsem víc unavená. Ale nákazu potvrzenou nemám, možná jsem chytla něco jiného.
Dalia teplotu az dnes. pokud to trva tak dlouho a nelepsi se, tak spis ano, odpocivej jeste se to muze protahnout.
viktorka_od splavu hlavne pak dostatecne odpocivejte. Zrovna jsme se bavili s muzem, rikala jsem mu, ze hrozne lidi si ted stezuje na velkou unavu po vyleceni (treba moje kamaradka) a ze my nic takoveho nemeli a on rika, ze jsme si toho ani nemuseli vsimnout, kdyz jsme byli skoro mesic zavreni a jen jsme posedavali na gauci nebo na balkone. Ono to vlastne mohlo byt pro rekonvalescenci dobre.
Jennyfor V mezičase prý ale dal rozhovor Právu, kde to také popřel.![]()
Lamicka jj, dekuju
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY