Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 31. října 2020 08:31
Reakce na continuity:

​Renčín byl nej. A nepříjemně nadčasový.

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 31. října 2020 10:01

prďola my jsme se včera tomu celkem nasmali. Muž to zas tolik nesleduje a když jsem mu řekla, že si tam Babis dosadil člověka, který nejenom, že neumí počítat, ale ještě podepsal petici za jeho odchod, dost ho to pobavilo. 

Upřímně, kdyby to bylo v nějaké politické satiře, tak se rehtam, až se za břicho připadám. To prostě nevymyslíš. 

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 31. října 2020 10:06

Jinak včera jsem někde zahlédla, jak Plaga doufa, že druhé stupně se do škol vrátí v lednu,  první stupeň, když neco, tak jenom 1.-2. ročníky, takže su klidná. Budeme tady všichni pěkně na hromádce minimálně do Vánoc. 

Nemáte nějaké tipy na úkoly do adventního kalendáře? Loni jsme tam mely i nějaké divadla a jiné aktivity, to je teď ztracené. 

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 31. října 2020 10:16

continuity manzel mi nejdriv neveril, kdyz jsem mu rekla, co Blatny podepsal. Pak se smal asi 5 minut, ale byl to smich ne uplne radostny, kdy se clovek smeje spis aby nerval a nenadaval.

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 31. října 2020 10:17

continuity Muj odhad skol je tak duben, mozna ten kveten jak loni. Strasne rada bych se pletla. 

Offline žluťásek
8880 příspěvků moje polička 31. října 2020 10:17

continuity vyrobit nějaké ozdoby třeba z pomerančové kůry, zapálit františky, naučit se novou koledu, upéct nějaký druh cukroví, napsat pohlednici třeba babičce nebo do nějakého projektu pro jiné seniory, možná i třeba vybrat dárek pro ježíškova vnoučata?, ozdobit okno vlockama, barvou na okna nebo co sneses, zahrat si spolecne nějakou hru, holky by mohly z Lega vyrobit něco vánočního, třeba betlém nebo adventní věnec?, prozkoumat tradice jiných států a zkusit něco zajímavého ze zahraničí, nachystat dárek do Krabice od bot, jestli něco takového zas letos bude

To asi všechno znáš, jen první nápady

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 31. října 2020 10:23

žluťásek díky moc! Já na to asi vyrobím speciální vlákno, kde se můžeme navzájem inspirovat. Docela se na to letos těším, jediná prekerka je, že nám hodně práce, ale zas budeme sedět na zadku. 

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 31. října 2020 10:25

Kokoska jo, už mi to přijde celý vtipný, i s Prymulí a Faltýnkem, s Maláčový debilem, podpis Blatnýho a kdo nemá R, je amatér.... Umbaba ú...

Tak snad to nějak přežijem

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 31. října 2020 10:41

Jennyfor ale do toho R se poustet vůbec nemusel. Vojtěch taky v přímém přenosu nepočítal ( ani prymulu si nepamatuji, že by se to snažil až takto vysvětlovat). Holt se něco nového dozvěděl, tak se musel rychle pochlubit, co nového umí. 

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 31. října 2020 10:45

Jak někdo někde poznamenal, to už není ani reality show. To je surreality!

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 31. října 2020 10:50

Jennyfor ta pohadka mi sla vzdycky na nervy :(

Offline žluťásek
8880 příspěvků moje polička 31. října 2020 11:05
Reakce na continuity:

žluťásek díky moc! Já na to asi vyrobím speciální vlákno, kde se můžeme navzájem inspirovat. Docela se na to letos těším, jediná prekerka je, že nám hodně práce, ale zas budeme sedět na zadku. 

​To je nápad, pak mě tam označ :)

Nebo do děti, ale tam se to pak blbě loví, když přibývají desítky stran 

Offline nika
685 příspěvků moje polička 31. října 2020 11:14

Já nevím, jestli tady někdo čekal, že se děcka vrátí do školy do Vánoc.mozna tak první, druhá třída.spis bych to viděla na ten duben , květen, ty ostatní rocniky.syn už si na to zvykl. teďka budou dokonce pry slavit narozky spolužačky on-line. Mají skoro každodenní debatní kroužek. nejlepší je výuka ZUŠ ky, kluk nahraje , co se naučil a paní učitelce to posle.je to starší dáma, učila na klavír ještě mě,je skvělá ,že to tak zvládá.akorat zpěv on-line učit prý nejde, moc to zkresluje.

Offline Paris
příspěvků moje polička 31. října 2020 11:20

Tak už má manžel výsledky... je pozitivní. 

Nevíte, prosím, jak to chodí? Zbytek rodiny dostane žádanku od hygieny nebo nás hygiena jen kontaktuje a žádanku si musíme vyřídit u praktického lékaře?

Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 31. října 2020 11:29

Paris kazdy zavola svemu pl a ten vystavi zadanku. na testy byste meli jit bud hned jestli mate priznaky, nebo tech cca 5-7 dni od doby co jste v kontaktu s nakazenym

Offline Paris
příspěvků moje polička 31. října 2020 11:44

viktorka_od splavu díky moc. Nevěděla jsem, jak je to se žádankou, když jsme kontakty. Jestli ji dává i hygiena.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 31. října 2020 11:47

Kokoska Mně taky. Proto se mi to k tomu hodí. Jak to měli ti ruští spisovatelé, Čechov? Smich skrz slzy. 

Offline chocholka
119 příspěvků moje polička 31. října 2020 11:53

Paris muj muz byl + a moje pl mi zadanku nedala, kdyz jsem nemela priznaky, musela jsem si ji vymoci na hygiene. Kdybyvh pl rekla, ze mam priznak, aspon jeden, tak by me poslala ona. Pry kvuli statistice...

Offline brrr
12389 příspěvků moje polička 31. října 2020 12:14

Paris Co jsem pochopila, tak třeba v MS kraji to funguje tak, že když máš příznaky, tak Ti dá žádanku PL, když ne, tak hygiena. Akorát se Ti ozve třeba až za tři dny a to i když máš nakaženého třeba právě manžela, který Tě nahlásil.

Offline whiskas
21131 příspěvků moje polička 31. října 2020 12:23

Karja Díky. Mně je protivný, že mi vlastně nic není, ale dlouho . Prostě jen teplota, únava a sem tam ten žaludek. Raději bych nálož na pár dní a fertig.