Renčín byl nej. A nepříjemně nadčasový.
Koronavirus
prďola my jsme se včera tomu celkem nasmali. Muž to zas tolik nesleduje a když jsem mu řekla, že si tam Babis dosadil člověka, který nejenom, že neumí počítat, ale ještě podepsal petici za jeho odchod, dost ho to pobavilo.
Upřímně, kdyby to bylo v nějaké politické satiře, tak se rehtam, až se za břicho připadám. To prostě nevymyslíš.
Jinak včera jsem někde zahlédla, jak Plaga doufa, že druhé stupně se do škol vrátí v lednu, první stupeň, když neco, tak jenom 1.-2. ročníky, takže su klidná. Budeme tady všichni pěkně na hromádce minimálně do Vánoc.
Nemáte nějaké tipy na úkoly do adventního kalendáře? Loni jsme tam mely i nějaké divadla a jiné aktivity, to je teď ztracené.
continuity manzel mi nejdriv neveril, kdyz jsem mu rekla, co Blatny podepsal. Pak se smal asi 5 minut, ale byl to smich ne uplne radostny, kdy se clovek smeje spis aby nerval a nenadaval.
continuity Muj odhad skol je tak duben, mozna ten kveten jak loni. Strasne rada bych se pletla.
continuity vyrobit nějaké ozdoby třeba z pomerančové kůry, zapálit františky, naučit se novou koledu, upéct nějaký druh cukroví, napsat pohlednici třeba babičce nebo do nějakého projektu pro jiné seniory, možná i třeba vybrat dárek pro ježíškova vnoučata?, ozdobit okno vlockama, barvou na okna nebo co sneses, zahrat si spolecne nějakou hru, holky by mohly z Lega vyrobit něco vánočního, třeba betlém nebo adventní věnec?, prozkoumat tradice jiných států a zkusit něco zajímavého ze zahraničí, nachystat dárek do Krabice od bot, jestli něco takového zas letos bude
To asi všechno znáš, jen první nápady
žluťásek díky moc! Já na to asi vyrobím speciální vlákno, kde se můžeme navzájem inspirovat. Docela se na to letos těším, jediná prekerka je, že nám hodně práce, ale zas budeme sedět na zadku.
Kokoska jo, už mi to přijde celý vtipný, i s Prymulí a Faltýnkem, s Maláčový debilem, podpis Blatnýho a kdo nemá R, je amatér.... Umbaba ú...
Tak snad to nějak přežijem
Jennyfor ale do toho R se poustet vůbec nemusel. Vojtěch taky v přímém přenosu nepočítal ( ani prymulu si nepamatuji, že by se to snažil až takto vysvětlovat). Holt se něco nového dozvěděl, tak se musel rychle pochlubit, co nového umí.
Jak někdo někde poznamenal, to už není ani reality show. To je surreality!
Jennyfor ta pohadka mi sla vzdycky na nervy :(
žluťásek díky moc! Já na to asi vyrobím speciální vlákno, kde se můžeme navzájem inspirovat. Docela se na to letos těším, jediná prekerka je, že nám hodně práce, ale zas budeme sedět na zadku.
To je nápad, pak mě tam označ :)
Nebo do děti, ale tam se to pak blbě loví, když přibývají desítky stran
Já nevím, jestli tady někdo čekal, že se děcka vrátí do školy do Vánoc.mozna tak první, druhá třída.spis bych to viděla na ten duben , květen, ty ostatní rocniky.syn už si na to zvykl. teďka budou dokonce pry slavit narozky spolužačky on-line. Mají skoro každodenní debatní kroužek. nejlepší je výuka ZUŠ ky, kluk nahraje , co se naučil a paní učitelce to posle.je to starší dáma, učila na klavír ještě mě,je skvělá ,že to tak zvládá.akorat zpěv on-line učit prý nejde, moc to zkresluje.
Tak už má manžel výsledky... je pozitivní.
Nevíte, prosím, jak to chodí? Zbytek rodiny dostane žádanku od hygieny nebo nás hygiena jen kontaktuje a žádanku si musíme vyřídit u praktického lékaře?
Paris kazdy zavola svemu pl a ten vystavi zadanku. na testy byste meli jit bud hned jestli mate priznaky, nebo tech cca 5-7 dni od doby co jste v kontaktu s nakazenym
viktorka_od splavu díky moc. Nevěděla jsem, jak je to se žádankou, když jsme kontakty. Jestli ji dává i hygiena.
Kokoska Mně taky. Proto se mi to k tomu hodí. Jak to měli ti ruští spisovatelé, Čechov? Smich skrz slzy.
Paris muj muz byl + a moje pl mi zadanku nedala, kdyz jsem nemela priznaky, musela jsem si ji vymoci na hygiene. Kdybyvh pl rekla, ze mam priznak, aspon jeden, tak by me poslala ona. Pry kvuli statistice...
Paris Co jsem pochopila, tak třeba v MS kraji to funguje tak, že když máš příznaky, tak Ti dá žádanku PL, když ne, tak hygiena. Akorát se Ti ozve třeba až za tři dny a to i když máš nakaženého třeba právě manžela, který Tě nahlásil.
Karja Díky. Mně je protivný, že mi vlastně nic není, ale dlouho
. Prostě jen teplota, únava a sem tam ten žaludek. Raději bych nálož na pár dní a fertig.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY