razorblade asi by byla velka nahoda, abyste covid chytli vsichni ve stejnou dobu a ve stejnou dobu meli priznaky?
Koronavirus
Ounz Nebyla jsem na stěru a veškerou "masírku" jsem opravdu nečetla. Možná jsem "ignorant", ale dokud mi nic nebylo, tak jsem se ve všech možných příznacích nešťourala. Mezi hlavní příznaky patří horečka, suchý kašel, dušnost - nic z toho jssem neměla. Pak existují samozřejmě další příznaky, které se údajně objevují v menším zastoupení, tak ano, tyto méně zastoupené příznaky jsem možná podcenila (což potvrdí, nebo vyvrátí stěr), ale brát hned vše za covid mi přišlo přehnané.
Potrefenáhusa Bavila jsem se o tom, že bych si to raději odbyla rychle - samozřejmě jsem nezašla až na ARO, než se cítit blbě mnoho týdnů. Bože, tady se občas vše bere tak doslova. A to, že jsem neřešila všechny příznaky? Já se v Covidu zase tolik nešťourala. Ano, sleduji čísla, jak se chránit, ale že bych pátrala po všech možných příznacích, to opravdu ne. Neměla jsem (zatím) důvod.
Je mi líto, že jsem ti způsobila šok
.
Kokoska asi jo... ale jsem td opatrnejsi. hlavne pote, co matka prisla uplne rozezlena, ze jeji kolegyne ji jen tak mezi reci rekla: nooo, manzel uz tejden vubec nema cuch... on nema cuch, ale nejde se testovat a jeho zena dal chodi do prace, kde jsou i rizikovi kolegove (treba moje mati) a pohoda... samozrejme jemu vysel test negativni. ji prej zjebala sefova a poslala ji na testy, tak vsichni cekame. i ja, protoze nase dost casto navstevuju.![]()
whiskas obdivuhodná ignorance, no
Potrefenáhusa Ignorance, když jsem neměla potřebu se hrabat v detailech? Jak myslíš. Snad se ti ulevilo, soudkyně z lidu.
whiskas bohužel neulevilo
Potrefenáhusa Člověk, aby se bál na něco zeptat, aby nepřiběhlo stádo soudkyň, "jak to, že to nevíš"
.
Nečtu všechny články pojednávající o Covidu, tudíž jsem měla v hlavě, že Covid = vysoká teplota, především. Když došlo na možnost, že bych teoreticky mohla být jednou z nakažených, tak jsem se samozřejmě začala zajímat. Nevidím na tom nic nenormálního. A už vůbec nerozumím, proč by se z mého přístupu měl někdo hroutit.
razorblade Tak s takovym pristupem to je fakt tezky... ![]()
Ale z lepsiho soudku: vcera pri veceri jsem zpanilarila, ze jsem ztratila chut..!
A ne, ja jen zapomnela osolit testoviny... ![]()
razorblade pristup nekterych jedincu je na facku, prikladu tu bylo az dost. Tak drzim palce!
Pavlena jezis, to se mi stalo v sobotu s polivkou! Ani jsem to nikomu nerikala, jak uz z toho blbnu.
whiskas Protože na úvod jsi psala, že už to je týden trochu nedobře. A pak to, co citovala Husa, že moc dlouhý atd. Což je v kontextu doby docela rouhání. Pokud by to fakt byl Covid, měla bys být ráda, že jsi ráda.
Sweet Potato amen
Pavlena vitej do klubu, ja dneska jedls neosolenyhi lososa![]()
![]()
Kokoska doufam, ze to tam neroztahala. My s mati bychom snad byly v poho, jsme dost tvrdaci, co do zdravi. Ale otec je diabetik, bere leky na tlak a je po rakovine... ale i on mi prijde nekdy nesmrtelnej
edit: a ja se upsala... tomu manzelovi vysel test pozitovni![]()
Sweet Potato O.k., možná že moje prvotní informace tak mohla vyznít. Ale uznej, že ne vše musí hned značit covid. Samozřejmě nic nezlehčuji, toho jsem daleka. Jen nechci hned malovat čerta na zeď. Ve sředu půjdu na test (pro jistotu) a uvidím.
moora Promiň, ale další místní kazatelka.
whiskas Já jsem asi nezachytila, jaké příznaky a jak dlouho tě trápí. Takže těžko se k tomu vyjádřit, navíc covid 19 má spoustu projevů, od ničeho až ke smrti. Pokud máš obavu, že bys mohla být infikovaná, jdi na stěr....to ti spoludiskutující doporučují.
Já jen dodávám, že i v současnosti ne každá nemoc je covid a pokud tě něco trápí dlouhodobě, tak i toto řeš /s lékařem/.
Fiction Díky. Já se asi opravdu vyjádřila podivně. Postěžovala jsem si na únavu trvající cca týden, teplotu kolem 37, která se střídá s teplotou zcela běžnou. Nebýt té abnormální únavy a nárazové nevolnosti, ani bych necekla. A neplánovat návštěvu rodičů, přiznám se, že covid by mě ani nenapadl, vzhledem k tomu, že jsem v podstatě stále doma (o.k. chybná úvaha). O testu jsem psala a jdu na něj, což je asi jediné možné rozumné řešení.
Ale být hned nazvána ignorantem (idiotem), že jsem o některých příznacích neměla ponětí, mi přijde poněkud zaujaté. Ale přežiju to.
razorblade u nas mela totez cela rodina po oslave narozenin v lete. Vsichni strevni chripku, nekdo horsi, nekdo mirnejsi, ale usoudili jsme ze by byla velka nahoda aby vsem zacaly priznaky ve stejnou dobu a uplne totozny. Takze drzim palce a snad to bylo polivkou:)
Kokoska Tak ja pobavila nejdriv sama sebe a pak i kamaradku, ktere jsem to napsala..! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY