Kokoska ta erouska se aktualizuje takto čísla testu jsou o den starší než čísla případů. Ale to je tak i na stránkách mzv už od začátku.
Koronavirus
continuity jo tak to jsem prehlidla, dik za upresneni.
whiskas je dobre, ze se nechas otestovat nez nekam pojedes. V rodine mame tri pozitivni, vsichni duchodci nad 70 let, dva z nich jsou moji rodice. Nastesti nemaji zavazny prubeh, ale vsichni meli horecku, kasel, nechutenstvi, prujem. Nas prvni duchodce je z toho po 3 tydnech venku. Moji rodice jeste ne. Tata je tak unaveny, ze usinal uprostred vety pri skype hovoru a to se pry zrovna probudili a hodnotili se, ze jsou svezi (10 den od priznaku). Skoro nejedi, dnes mi slavnostne hlasili, ze snedli ve dvou dve brambory. Aspon pry pijou. Bojim se o ne strasne a vzpominam, jak jsme chodili v srpnu po Krusnych horach. Preju at se s tou navstevou rozhodnes spravne.
Tři dny teď obvolávám studenty do našich krajských nemocnic, je úžasné, jak je většina z nich milých a ochotných hned s čímkoliv pomoci.
Zato mě (ne v dobrém) překvapují některé kolegyně, my jim seženeme dobrovolníky a ony dobu řeší, že by měl být jiným popisek sloupečku v tabulce.
A když už set tu řešily střevní potíže, kdybych už covid neprodělala, asi bych se bála, co mi to v neděli bylo :-)
whiskas Prosim te, jedna blba veta napsana zrejme v nerozmyslu a nadsazce a ted se na ni toci na trech strankach, to mi prijde desny.
Jinak ignorance mi neprijde spatna. Ba naopak v nekterych oblastech covidu mi to prijde i vhodne. Ja teda do minuleho tydne take nevedela o zaludecnich problemech. Ja treba bliju uplne pri vsem, mozna je to i o tom, ze pokud nekomu byva spatne od zaludku u beznych viroz, tak i u covidu no. Ja jsem ted docela prave trochu v takovem napeti/stresu, jak jsem cetla o tech horsich prubezich, vubec nevim, jak bych to zvladla s detmi, me stacila ta dvoudenni viroza a byla to katastrofa. Takze doufam, ze buh ke mne bude milosrdny a kvuli tem mym bejbinum mi nic nebude. No proste ted by se mi ta ignorace hodila;-).
Nevim jaky.vysledek testu ti prat. Ono mit to za sebou a moct jezdit k rodicum by taky nebylo v tvem pripade zle;-)
4n4 Ja jsem treba nemocna dost casto, takze pokud nebudu mit vysokou teplotu ci nebude pozitivni nekdo z rodiny, tak asi nebudu mit podezreni nikdy.
Aneb jak rikala moje sestra ,,Ja uz jsem to Karjo mela, petkrat,,!
viktorka_od splavu Prosím? CO je nenormálního na tom, že bych brala raději rychlý průběh, než být případně "méně" nemocná, ale déle? Fakt nerozumím. Co je na tom vyjádření necitlivého? Pardon, ale prober se. A mohu tě uklidnit, ke zdravotnictví mám velmi blízko a věř mi, že si velmi vážím zdravotníků a to nejen v této době. Takže nerozumím tvé nevkusné poznámce, která mi podsouvá něco, co jsem neřekla.
Karja Ale já si nepřijdu jako ignorant jen protože jsem se nepídila po každičkém možném příznaku Covidu. A ten plácanec o (ne)úctě ke zdravotníkům, jako reakce, když jsem napsala, že bych brala raději rychlý průběh, než se v tom s menšími příznaky plácat týdny mi přijde totálně mimo.
whiskas Ja uz bych se v tom neplacala a popojela;-).
4n4 Ano, já se také bojím o rodiče a proto mi test přijde důležitý, přes veškerou moji ignoranci a neúctu ke zdravotníkům atp.
viktorka_od splavu Už se mi dlouho nestalo, aby mě něčí poznámka tak naštvala. Vzpomněla jsem si na hodiny trávené v nemocnici u lidí, kteří mnoha jiným nestáli za slovo a jen protože jsi z jedné (zřejmě blbě pochopené) mé věty usoudila, že můj postoj ke zdravotníkům je snad až skoro negativní, si dovolíš mi napsat, že k nim nemám úctu?
whiskas klid.. Viktorka zase neomylne plamenne odhaluje nesmysly, které nikdo neřekl. ![]()
Mne to naopak přijde v pořádku, že se neucis příznaky nazpaměť a nekontroluje se pořád, jestli se nějaký neobjevil ![]()
Jsem na to stejně. Je mi dobře, takže se Covidem nezabývám. Proč se v tom nípat a stresovat se zbytečně.
Kdyby mi něco bylo, bylo mi blbě, něco nestandardniho, začnu se starat. Hledat a klidné se i ptát.
Tyhle samozvane soudkyně.. ![]()
Tak klid![]()
whiskas mě ta tvoje poznámka naštvala tak stejně, tudíž jsme si kvit
Sweet Potato zas kdyby se někdo obtěžoval zeptat nás,tak my víme přesně![]()
Karja Ale mě ta V.věta opravdu naštvala. A jen já sama vím proč. A co mě fakt sere (pardon) jsou ty občasné místní slety a soudy, kdy všechny spasitelky světa mají potřebu vychrstnout svůj nezlomný názor (na cokoli) bez toho, aby vůbec přemýšlely, na co vlastně reagují.
viktorka_od splavu To tedy nejsme, ale už na to kašlu. Nechápu, kde jsi co vyčetla o mé neúctě ke zdravotníkům, ale tvoje představivost je až děsivá.
whiskas Jo, tak ja necetla vsechno. Reagovala jsem, protoze jsem tvuj prispevek pochopila jinak nez ostatni.
Hele ja to tu ctu jednim okem vsechno a je to lepsi! Jen materske vlakno ctu pozorne, co kdyby mi neco uniklo:-D. Kdyz to budes brat vic jako zabavu, pak te to az na vyjimky (ta veta k necemu pro tebe osobnimu) nic moc nerozhodi!
whiskas no já jsem o neúctě nepsala nic, kdes to vyčetla nevím. že bys měla vážit slova v tom co si přeješ si myslím stále. ale pokud jsem se tě nevhodně dotkla, omlouvám se za to.
Karja To máš pravdu a většinou to tak i funguje, ale ten konkrétní příspěvek mě prostě dostal a nas*al.
viktorka_od splavu Hele, asi jsme všichni více přecitlivělí (já tedy určitě), ač si připadám v pohodě, pak padají divná slova a věty mohou druhým vyznívat jinak, než byly myšleny.
A děkuji, nápodobně, věřím, že jde o nedorumnění na obou stranách.
Navrhhuji
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY