razorblade ja som mala pár dní zažívacie ťažkosti, keď som začala brať D-čko, tiež som sa zľakla, ale potom som si spomenula, že aj bábätká mávajú problémy z vigantolu, vysadila som a ok.
Koronavirus
slnieckoTaké jsem začala brát vitamín D (Vigantol), to by mohlo vysvětlit tu nevolnost. A ne, opravdu jsem nevěděla, že vit.D může mít takové "vedlejší účinky". Asi jsem málo pátrala. Tímto děkuji za zajímavou informaci.
Proc mi eRouska ukazuje za vcerejsek pres 34 tis.testů? Na strankach MZ je jich cca 20 tis.
Prosím, neuměl by někdo tohle odemknout?
Kokoska to vypadá,že je ještě číslo že soboty.
continuity Děkuju![]()
Teď v TV jak dobrovolnice ve Znojmě šijí doktorům a zdravotníkům ochranné obleky. Normálně mne to rozbrečelo.
V 3.vlně budem fakt šít i doktory.
Sweet Potato koukala jsem s otevřenou pusou ![]()
Sweet Potato
koukám taky. a pak ta holčička vyhrabaná v turecku. asi už stárnu nebo co:-)
whiskas tvoje lehkomyslně vyřčená žádostivost "mít to rychle a drsně za sebou" byla značně necitlivá k lidem, kteří s tímhle svinstvem s vypětím sil bojují ať už na straně trpícího nebo zdravotníků. ne každý se cítí bohorovně, že se mu nemůže nic zlého přihodit..
Jsem si jistá, že whiskas to nemyslela nijak zle. Prostě formulace, která se dá překroutit. ![]()
Tak hlavně všem pevné zdraví.
continuity no prave, novy pocet pripadu je dobre. Zase zmatek.
Sweet Potato ja jsem nebrecela, ja jsem nadavala. To jako lidi budou fakt suplovat zasobovani pomuckama?
viktorka_od splavu "ne každý se cítí bohorovně, že se mu nemůže nic zlého přihodit.." to jsi od Whiskas cetla kde, ze ma pocit, ze se ji nemuze nic prihodit?
Kokoska že si to přeje horší, aby to měla rychleji za sebou? (což už je samo o sobě oxymoron, ale krom toho i rouhání)
viktorka_od splavu no asi neumim cist mezi radky, nic ve smyslu "vim, ze se mi nemuze nic stat" si nepamatuju.
Karja Díky. Mně je protivný, že mi vlastně nic není, ale dlouho
. Prostě jen teplota, únava a sem tam ten žaludek. Raději bych nálož na pár dní a fertig.
Kokoska já se v tom tedy už nechtěla rýpat, neb je mi jasné, že to whiskas nemyslí zle, jen jsem ji chtěla upozornit že se to může někoho dotknout. nicméně ty se do mě ráda navážíš, takže zde.
viktorka_od splavu nenavazim, jen mi nektere tvoje myslenkove obraty pripadaji podivne. Ja jsem to cetla jako prani, aby to kdyz uz, tak bylo rychly a bez nasledku, ne jako presvedceni, ze to tak musi byt. Asi si proste nerozumime, priste se nebudu pidit, jak jsi co myslela.
viktorka_od splavu Ale ona není pozitivní, ne? To jsou jen takové obecné úvahy, podle mě.
whiskas Musím říct, že ti tvoji neznalost docela závidím!
A myslím to upřímně!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY