Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline 999
19892 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 21:36

Janulik03 Přesně, nechápu, proč to někomu vadí. My včera vycházeli z domu s manželem, oba jsme měly nasazený respirátor, na ulici stály dvě dámy a kouřily. A začaly nás drbat, kde všude ty respirátory asi máme nasazené ... Věděly prdlajs kam jedeme a vůbec je to naše věc.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 21:37

Tohle hrani si na policajty je fakt strasny.

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 21:45
Reakce na Luna:

EDITH4B No to je kravina. Já si to teda nepochvaluju. Posledních pár let, kdy ještě mám ještě jakž takž mladej ksicht a mám si ho zakrýt?

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 21:51

Sweet Potato dík :) 

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 21:56

Ať si nosí lidi roušky klidně sami v lese, mě je to jedno, jejich věc, ale já ji venku v deset večer ve vylidněným městě nosit nebudu. Doufám, že někdy budu moct opět pracovat a pak ji budu mít na puse zase dvanáct hodin denně minimálně. Teď se ráda venku nadýchám vzduchu bez překážek.

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 21:57

A doufám, že mě za to nějaký aktivista nevezme klackem po hlavě.

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 21:58

EDITH4B V deset večer stejně nemáš kde co courat

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 22:05

Sweet Potato se psem

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 22:05

Janulik03 mne nevadi, ze ma nekdo rousku na prazdny ulici, spis premejslim nad tim, jestli chape jeji smysl. Rikam si, co se honi v hlave cloveku, ktery jde v osm vecer se psem po sidlisti, kde potka jednoho cloveka za celou dobu, a ma nasazenou rousku... jestli se boji, ze nakazi nekoho kilometr vzdalenyho, nebo ze ten vir prilitne odnekud z nebes a nakazi ho.

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 22:06

Sweet Potato jinak ven vůbec nechodím. Přes den na zahradu, večer ven se psem...

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 22:09

razorblade takhle jsem nad tím taky přemýšlela, ale došla jsem k závěru, že je mi to jedno. Jediný co mě zajímá, aby nechali na pokoji mě, která ji nemám a v takové situaci mít nebudu.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 22:13

EDITH4B me teda jeste nikdo za to, ze nemam rousku, nenapad. Ja ji nenosim jen u nas v hk na sidlisti, kde je pohoda. V pze kdyz jedu do prace, tak mam rousku furt, protoze u andela nedokazu dodrzet nejaky rozumny rozestupy. Ale to, ze lidi nechapou podstatu tech opatreni, mi vadi, protoze to je podle me zaklad ktomu, abychom se pres to co nejdriv prenesli a vyvazli z toho co nejvic v pohode. Ale je spousta lidi, co to bojkotujou, pak spousta lidi, co to slepe dodrzujou, ale nepouzivaj u tohi vubec mozek...

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 22:18

Ja teda rousku nenosim taky skoro vubec u nas na vesnici. Vetsinou ji mam nekde hozenou v kapse, kdyby naahodou nekdo prudil nebo se policie nudila. Ja si teda nezvykla, mne se v tom skutecne blbe dycha a jakoby mi uplne tezkne neco na prsou. A jeste jsem takova poloslepa. 

Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 22:22

razorblade souhlasim

Offline žluťásek
8880 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 22:25

razorblade tak třeba ty venku o samotě s rouškama jsou sami v karanténě. Nebo maj kašel nejasnýho původu a nechtěj se s nikym dohadovat ani nikoho ohrozit. Neviděla bych za tím hned hloupost.

Ať si pro mě za mě každej nosí klidně respirátor uprostřed lesa, hlavně když ho nesundá v MHD a v obchodě. To budu úplně spokojená :)

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 22:26

razorblade též souhlasím, tam kde to má smysl  neřeknu ani popel.

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 22:32

razorblade Asi 100 lidí, sto důvodů. Od paniky, že koronáč skáče z letadla, až po ty, o kterých píše @žluťásek. I já jdu často "zbytečně" zakrytá, látkové roušky jsem stahovala, ale ty jednorázové mne pod bradou škrtí a s respirátorem se tyhle manévry dělají úplně blbě. Se psem tady u nás jdu tedy bez, ale víc mezi lidmi je mi snazší si to nechat, než být furt ve střehu a sundavat, nandavat.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 22:39

razorblade no a nebo se snazej dodrzovat pravidla manipulace s rouskou a nechtej ji sundavat a nandavat? Ja ji mam povesenou na kocaru a nandavam, kdykoliv nekoho mam mijet a vidim, ze on rousku ma. Jenze pak jenmi blby ji furt sundavat a nandavat, tak si ji vetsinou necham....

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 22:40

razorblade Tak já zrovna ty večerní venčiče na sídlišti docela chápu. Já si nandavám roušku hned jak vylezu z bytu, abych neprskla na někoho ve výtahu a kdybych věděla, že se za čtvrt hodiny zase vracím, tak si další manévry s rouškou taky odpustím a nechám si ji nandanou.

Offline nika
685 příspěvků moje polička 04. listopadu 2020 22:46

Kdyby mohly děcka do školy a my , co teď nemůžeme, do práce, budu nosit roušku klidně navždy