OliveOyl promiň, ale
A jo, chápu, že když to musí někdo mít celej den, tak už mu to ani nepřijde.
Koronavirus
EDITH4B To by me taky zajimalo. Ja to venku nenosim a prijdu si jedina.
Luna viktorka_od splavu aha, takže to jsou asi iniciativní bl... jedinci v převažující většině
Pavlena no to já taky, už vycházím fakt jen pod rouškou tmy, roušku na hubu odmítám, kdybych chodila davem, neřeknu ![]()
EDITH4B muzovo ditko melo tendenci mi v rousce uz nastupovat do auta jeste v dobe, kdy byly otevrene skoly a venku se nenosilo vubec
kdyz jsem ho sprdla nasadil si ji aspon pri vystupovani.. nekomu snad ty nahubky delaji dobre nebo nevim... stejne to chytl doma
viktorka_od splavu no vono se dá za tím hadrem pěkně schovat. Jsem říkala, ještě když jsem mohla pracovat, že můžu beztrestně vyplazovat jazyk... Ne, že bych to dělala ![]()
EDITH4B jotaaak![]()
Pavlena
Mě už to celý sere, se jinak nedá...
viktorka_od splavu jojo, a prej introverti si to někteří taky docela pochvalujou. Nevím no.
EDITH4B No to je kravina. Já si to teda nepochvaluju.
Posledních pár let, kdy ještě mám ještě jakž takž mladej ksicht a mám si ho zakrýt?![]()
EDITH4B u nás je na ulicích málo lidí, je to až děsive, když jedu do prace-na koloběžce, s oběma dětma. Roušku nasazuji treba na přechodu, když čekáme na zelenou a potkám se tam se staršími lidmi, kteří ji mají. To pravidlo dvou metrů pořád platí.
viktorka_od splavu Hele, ale to je zvláštní, syn ji třeba taky nosí rád. Jako ne že by bez ní nevyšel, ale když ještě chodil do školy, dával si ji vždycky už doma i když nemusel, nebo třeba na kolo...je mu 8 a rozhodně to není proto, že by byl nějak zvyklej nebo cepovanej doma. Já když nemusím, tak ji nemám, MHD nejezdíme a teď skoro nikam nechodíme, nakupovat jezdím bez dětí...taky mi přijde, že se za ni trochu schovává.
Garfie Já jak nosím roušku, tak si ani moc nečešu vlasy. Mám pocit, že jsem v ní skoro neviditelná ![]()
Prosim vas a co cam tak vadi na tom ze maju rusku na tvari vonku ini ludia? Ved je to ich vec .
EDITH4B No to je kravina. Já si to teda nepochvaluju.
Posledních pár let, kdy ještě mám ještě jakž takž mladej ksicht a mám si ho zakrýt?
![]()
Janulik03 ze jo, at si to lidi nosi, treba maji vetsi pocit bezpeci.
Ja kdyz si ji nenasadim, nez vylezu z auta, tak si na to vzpomenu az pred obchodem a pokud nemam v kabelce, mazu pekne zpatky do auta, tam mam zasobu. A dneska jsem byla neco vyzvednout, nesla jsem to do auta v obou rukach asi 200m a taky v rousce, musela bych to polozit na zem, abych si ji sundala. Boze, co je komu do toho?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY