711990 já ji zas mám nasazenou i na relativně prázdné ulici, protože synek je strašně komunikativní a zastavuje se u lidí, aby jim sdělil, že má kindervajco, že jde k babičce nebo že našel berušku a kvůli němu kolikrát nedokážu zachovat potřebný odstup, protože pro něj musím fakt dojít a popohnat ho, aby šel.
.
Koronavirus
Kdyby mohly děcka do školy a my , co teď nemůžeme, do práce, budu nosit roušku klidně navždy
Podepisuju
Klidně roušku i štít. A že vím o čem mluvím.
U nás su ruska vonku povinné, ale ja som si na jar zvykla rúško nasadiť pred odchodom a dať dole pri návrate domov, manipulácia hore dole mi príde nehygienicka.
Pardon ze som tu vecer len vyplula otazku aviac sa neozvala
zaspala som. Nic zle som tym nemyslela ani nerypala ale ma to prekvapilo. U nas je to povinne aj vonku . Ale nepoculasom o tom ze by niekto niekoho napadol za to ze ju nema ako pisete tu.
Chapem ze kopa ludi sa boji alebo su chori a na nosenie maju svoje dovody. Nenosenie vonku je super ale teraz v tomto pocasi mi to akosi menej vadi asi preto ze uz nie je teplo.
Vcera som bolanapohrebe a odohralo sa to cele iba vonku pri jame. Cely cas prsalo bolo nas tam asi 30 a v malych skupinkach a s rozostupmi vsetci v ruskach. Velmi smutne a zvlastne.
Tak aspon sme sa mohli rozlucit![]()
A já s potěšením hlásím, že jsem negativní, i děti, ovšem zatímco potvrzení o negativitě staršího dítěte přišlo už včera, na mladšího stále čekám....(naštěstí mi už volal dětský lékař, který dostal výsledky taky).
Garfie Gratuluju :-).
999 Děkuju :-) Já vlastně s jiným výsledkem ani nepočítala, vůbec nic nám není. Spíš jsem trochu doufala, že bychom tím pádem mohli ke tchánům na Slovensko, neviděli jsme je skoro od Vánoc, ale bohužel se nám to nepodaří, chybí pár hodin, abychom splnili podmínky. :-(
Garfie Tak to je pech :-(.
Hlasim, ze ty goodmask respiratory, co tu byly dneska doporucovany jako velmi prijemne, maji i v lidlu
Koróna obchází.... Já dlouho zpět se ted trasuje? Teda, když svagr byl pozitivní test dnes, děti a tchanovci s ním byly v nedeli, jsou v karantene nebo ne?
Spíš bych si z toho odvodila riziko nakazeni, ta karantena mi zas tak žíly netrhá.
continuity nejsou. na tom testu byl dnes nebo včera? a je mu něco? pokud jo tak odkdy?
continuity myslím, že 2 dny zpět. Řekla bych, že jsou OK z hlediska karantény, ale z hlediská nákazy bych si tak úplně jistá nebyla...
Sweet Potato nosím stejný respirátory a vyhovujou mi mnohem víc než roušky.
continuity Bez roušek, předpokládám? Hygiena kontroluje kontakty max 5 dní zpátky, takže těžko říct, je to na hraně...každopádně pokud nesdílí společnou domácnost, nejsou až do testu v karanténě, oficiálně.
Po muži hygiena kontakty vůbec nechtěla, ale v tom online trasovacím dotazníku je 5.
viktorka_od splavu je mu blbě od dnes, test dnes. on má dost rizikovou ženu, tak tam hned vyrazili oba. Ona zatím negativní.
Garfie do testu jakého? Těch mých dětí?
continuity to bych byla celkem v klidu, nakažlivej tak dva tři dny před, chytnout to mohl tak 5-7 před, je to reálný?
continuity Ano, dokud tvoje děti nebudou mít test, nemusí být oficiálně v karanténě, mám pocit, že ta okamžitá karanténa se týká jen členů společné domácnosti. A možná ani na test nebudou muset, záleží taky kolik spolu strávili času.
viktorka_od splavu možný je vsechno, on teď jezdí pro nějakou zásilkovnu, takže má kontakty s lidma takřka denně. Z toho nevyvodim nic.
Garfie to je zajímavé, no návštěvu babičky jsme zrušili a uvidíme. Karanténa je teď 10 dní, že?
Do středy to nějak pohlidame, at moc netrajdaji a uvidím,co s tou tchýni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY