Covid ve třech postech. Strašný.
A Darwinovu cenu vyhrává...
![]()
A666 - snad na tom nejsme tak špatně, abychom museli mít obrázky jako v Americe. Doufám že jsme gramotní.
Nejsme, ale obecně proste bývají úspěšnější v předávání informací grafické weby
A to fakt nesouvisí s gramotností jedinců
Pokud chceš jednoduchý informační web, měl by být informační pro všechny. Ideálně kombinace jednoduše, často graficky podaných informací a možnosti přečíst si text.......
No právě, to nejdůležitější je na konci a jen jako odkaz když dneska není problém normálně vložit funkční video z třetího zrdoje přímo do kódu, aby se to dalo spustit rovnou na té stránce
To není o natáčení videa, to je o vložení existujícího videa ze streamu jako iframe, takže je spustitelné rovnou v rámci stránky ale zdroj je v realitě na streamu......
Jo, měli málo času, souhlasím, ale na druhou stranu ty stránky nejsou zase tak složité......
Já osobně jsem samozřejmě nakrnutá na Babiše a spol, že něco takového pořádně vytvořeného aby to fungovalo fakt pro všechny není už dávno. A oceňuji dorovolníky, že se do toho pustili. Jen je škoda, že je to takové polovičaté
A teda jestli jim za to Babiš nezaplatil tak ![]()
Jinak já se na to koukám z pohledu člověka, který už teďs tvorbou webů nějakou zkušenost má.
711990 ono je to docela vtipný, našli uhynuleho nakaženého králíka v oploceném areálu letiště. Ale ochranné pásmo je v nejake vzdálenosti od místa nákazy, ploty nehrají roli, tak máme tularémii i tady.
P.S. Informační portály by prostě měly být přístupné pro všechny - pro lidi s různými kognitivními disfunkcemi, pro lidi s nižím intelektem etc. Pravdou je, že tyto pravidla bohužel obvykle nesplňují ani stránky jednotlivých ministerstev ![]()
Tak dneska demonstrace u nás v Lipsku. Čeká se 20 tisíc lidí z celého německa, takže včera radnice přecunula demontsraci z náměstí v centru do veletržníko areálu na kraji města (protože počítali 6m2 na osobu a na námstí by se takhle vešlo cca 6000 lidí). Načež to dneska saský vrchní soud zrušil a lidé se vesele schází na náměstí a bez roušek ![]()
Ctím demokracii ale v tomle souhlasím s naším primátorem - lidi mohou svůj názor prosadit i jinak než se jít v době největší pandemie a částečného lockdownu tísnit do davu ![]()
Město se snažilo vyjít vstříc a přesunout demonstraci na místo, kde by mohla proběhnou bezpečněji. Ale o bezpečnot tady evidentně nejde ![]()
Tak sousedka prave servala moje holky, co lezou ke spolecnemu plotu bez rousky![]()
rasaNori a z druheho konce....moje svagrova je pozitivni(nakazila se na pohrbu, kde se sesla a nakazila cela jejich rodina...ehm), ale uz je ji prej lip, dneska sla s ditetem ven na prochazku. A myho bratra testy teprv cekaj, tak jel na nakup
jako to si rikam ze proste PROC
711990
Super a já si říkala, že ta moje kamarádka, co jsem tady o ní mluvila (manžel chodil do práce a pak si celá rodina vyrazila do Rakouska na lyže) je čestná výjimka.
Garfie no bohuzel spis vsude vidim tyhle idioty. Kamaradky bracha byl nemocnej, nakazil svoje prarodice, protoze odmital pripustit ze by se neco takovyho mohlo stat, a dedecek jim dneska rano zemrel...
711990 To je strašný. ![]()
To je fakt šílené
Přiznám se, že tohle je moje noční můra, že bychom přijeli do ČR a někoho z rodiny nakazili ![]()
Člověk by si i řekl, že boží mlýny, ale je to strašný. My jsme právě zjistili, že nás dědeček byl nemocnému švagrovi nakoupit v hypermarketu a ten nákup mu odvezl. Včera(!) tam byl muž s paralenem a přeparkovat auto, proč si neřekl jemu? Ještě jsem se na to specialne ptala, bydlíme od sebe 500 m. Muz si vezme alespoň respirator.![]()
Garfie nn myslim ze my jsme siroko daleko jedini, kdo dodrzuje izolaci/karantenu. chtela jsem jit dnes ven ale misto toho jsem umyla okna. pritom v okoli tech lidi co na to dlabou uz znami i rodina take umiraji, ale nejak to nema na nic vliv...
jeden manželův kolega dnes slaví se širší rodinou narozeniny sestřenice.Manzel se ptal jestli je to nutné v téhle době, dostal nechapavou odpověď "ale vždyť to je rodina" . Jiný jeho kolega marodí s kovidem už deset dní a nic moc, pořád únava a kašel takový, že se nemůže ani najíst.Naštěsti spolu nepracují na jednom místě,,jen si volají.
Minulý týden jsem tu psala, že je manžel pozitivní. Já i dcery jsme negativní. Byly jsme na testu ve čtvrtek. Bylo to překvapení, myslely jsme, že jsme jasné. Mně bylo zle v neděli, další dny střídavě (bolest hlavy, závratě, špatně od žaludku). Mladší dcera bolest v krku a afty. Starší dcera bolest hlavy, bolest břicha a 2x zvracela. Nikde jsme nic jiného chytit nemohly. Celý týden před (o podzimních prázdninách) jsme byly zalezlé doma. Tak nevím, jestli už na test nebylo pozdě...
První 3 dny byl manžel v ložnici, jen občas prošel bytem. Pak už jsme nějakou izolaci vzdali. Jen jsem nespala v ložnici s ním. Rozhodně jsem tady nelítala s dezinfekcí.
Paris Se už nedivím těm konspiračním teoriím, že je to s tím covidem nějaké divné. Vždyť vy jste ho tam museli mít taky!
Paris Ono je asi potřeba se trefit s odběrem do správného času. U nás jsou pacienti, co jsou negativní a za dva dny vyjdou pozitivně. Psala jsem tu o dceři, že ztratila čich, test měla negativní. Já měla test taky negativní a podle doktorky jsem to prodělala, příznaky typický, včetně únavy skoro měsíc po.
By mě zajímalo, jaká je skutečná promořenost.
Paris plnou pusu aftu mel i ten nas jediny negativni, zrovna i v dobe odberu - a nic. jsem zvedava na protilatky, nechate si udelat?
Já někde četla že pokud pokud ten vir projde do těla pusou, tak právě může způsobit ty afty a zažívací problémy a tím,že napadl tady tyto sliznice, tak na tom stěru z nosu není možné ho zachytit protože tam fyzicky neni, to tělo se s ním vyporadava v rámci trávicí soustavy (nevím jak moc je to medicínsky správně, mě jako.laikovi to smysl dává:) )
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.