Janulik03 keď som (náhodou) videla vo štvrtok tlačovku, kde bol a pritom má byť v karanténe, skoro som odpadla
Koronavirus
letfenixa asi tak nejak spasitel nepremozitelny superman a chrobak truhlik v jednom
moora Já tedy venku lidi s rouškou moc nepotkávám. Sama se řídím podle toho, když ji má ten naproti, natahuji si ji taky. Nějak nevěřím, že bych se mohla nakazit , když v lese projde okolo mě někdo bez roušky. Ale co mě tedy fakt vytáčí- ty tajné klubové akce. Zrovna jsme šli s manželem okolo nějakého klubu - baru s vodní dýmkou a tam děsně nenápadně vklouzávala omladina do zatemnělého baru. Hezky se promořit. Ach jo.
Janulik03 výstižný opis. Tie jeho tlačovky nemôžem pozerať, lebo sa zbytočne rozčúlim. Komunikuje otrasne.
moora my dnes potkali v lese dost hustýho týpka, kterej běžel do docela prudkýho kopce v respirátoru. Jako všechna čest, funěl příšerně, ten kdyby fouknul covid, nakazí tě i na pět metrů v lese. Ale fakt jsem ho obdivovala, že to udejchá.
Tady v naší městské části nosí docela dost lidí roušky i na poloprazdnych ulicích. I já celkem často, podle situace. Co mě teda ale hodně překvapuje, teď jsem párkrát vlezla do MHD do celkem dlouhé době, že jezdí v porovnání s jarem docela dost lidí a že jsem víc než párkrát potkala v tý tramvaji a autobusu lidi bez roušky. (a rovnou přiznám, že jsem neměla odvahu ani pípnout, protože to byli od pohledu drsný chlapi, s nimiž bych se velmi nerada dostala do sporu)
žluťásek To já pozoruju taky. Na parkovišti před obchodem, MHD, na sídlišti se honí skupinky děti...Možná jsou to lidi po prodělané nákaze a tak mají pocit, že nikoho neohrožují, ale kdo to ví?
rozarka o vikendu jsme byla na SK testovani - 70% lidi si dalo dole rousku pote, co vysli. Blbci
rozarka my sli nedavno kolem hriste v sousedstvi, bylo uplne narvane, rousky nikdo, to mi prislo taky docela zvlastni. My covid prodelali, ale chranime se a s nikym se nestykame, hlavne protoze chci jezdit k nasim. Myslim, ze lidi na to obecne zacinaji dost kaslat a obavam se, ze cim dele ta prisna omezeni budou trvat, tim vic lidi se na to vykasle a budou chtit fungovat co nejvic normalne. Treba kdyz jsem jela pred 3 tydny do prace, tak v ulicich nebyl nikdo, doprava zadna. Ted jsou tramvaje plne a aut taky dost.
Nás oblíbenec Prokop. Jako vždy skvěle ![]()
Catherinne ježiš co to je za dementa![]()
viktorka_od splavu nevím, ale nejraději by že všech živnostníků udělal svářeče...
Catherinne uplně tě vidím![]()
viktorka_od splavu a štít už mám!
Catherinne viktorka_od splavu Co máte proti Flashdance?
Jinak teda souhlasím, je to pako. A to volno, co chce na 16.11.? Pro většinu provozů to znamená jen jediné-pojedou dál, jen budou muset platit lidi jako ve svátek.
viktorka_od splavu a nemyslí si, že budeš chodit na večeři do restaurace! Ty nepotřebujeme, stejně se tam akorát nalévá chlast!
Catherinne toviže ne, však máme virtuální Vinárnu, naliju se tam. a kdyžtak dorazím v Pajzlu
jen musí děcka zůstat zavřený doma a netrajdat, aby museli vařit, to si taky připadám jak v restauraci včetně toho že nikdy nevím, jaký to jídlo bude
takže bych k tomu přidala zákaz vycházení a fertig
viktorka_od splavu no počkej, hospody nebudou a vařit budeš ty!
Catherinne to se radši naučím svařovat![]()
Catherinne to je zřejmě způsob jak se dostat k té chtěné znalostni ekonomice... jako padla mi čelist, se fakt posouváme mílovými kroky zpět ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY