Covid už má každej, u nás je na doplneni tularémie!![]()
Koronavirus
Konečně.
continuity nemůže hned navazovat neschopenka na tutéž diagnózu. Když budeš do úterý na neschopence s angínou a ve středu si zlomíš nohu, dostaneš hned další neschopenku.
žluťásek aha, díky.
Sweet Potato no to snad ne! Já si konečně zřídila účet na twittru ![]()
Tohle mě stejně fascinuje, že vláda půl roku informuje veřejnost prostřednictvím twitteru, pak se objeví zprávy na Novinkach a iDnesu a po dvou dnech teprv vystaví tiskovou zprávu na stránkách MZ
Konečně.
Feri celou svou iniciativu dotáhl do vítězného konce, za 14 dní. Tleskám ![]()
continuity tak držím palce, jeden bývalý spolupracovník s tím marodil přes měsíc ![]()
Feri celou svou iniciativu dotáhl do vítězného konce, za 14 dní. Tleskám
Jako Ferimu
, na druhou stranu se obávám, že pro přehlednost se dal zvolit trochu lepší design/zobrazení....... Jako třeba k mytí rukou sáhodlouhý text místo jednoduše vloženého videa?
Jako je to blbý, ale lidé jsou dneska líní číst, čím více orázků/schémat/videí, tím lépe.......
A666 - snad na tom nejsme tak špatně, abychom museli mít obrázky jako v Americe. Doufám že jsme gramotní. ![]()
continuity proboha jak ste prisli k tularemii?
A666 Mě naopak vyhovuje číst. Ale každý to má jinak.
Potrefenáhusa my byli minuly tyden na ocnim, kde byval vzdy problem s terminem a byvala plna cekarna, ted nam volali, zda opravdu dorazime, ze to 90 % lidi rusi. Tak bych se asi tolik nebala. Jinak ty polikliniky byvaji kolikrat des, rikam si, v ktere dobe ta zarizeni zamrzla...
A666 Já zas třeba videa nemusím. Text a případně piktogramy. Ideální kombinace.
A teď koukám, že tam i video je. Pravda, až na konci textu![]()
A666 oni asi nemeli moc casu jeste natacet videa. Jak jsem pochopila, tak to cely delal tym dobrovolniku. Babis si je sice pozval na vladu, ale jinak z jeho atrany moc podpora, treba personalni, vubec nebyla. Delali to de facto na kolene ve volnym case. A babis ted bude chtit akorat shrabnout plusovy body...
Sweet Potato jak se fb dozvi, ze nekdo umre?
To uz si jako musime nastavovat osoby blizke i na socialnich sitich?
razorblade To netuším. Ale byl to nějaký farář, asi relativně věřejně známá osoba, tak to asi nějak nastavené měl.
Sweet Potato ja uz si ho nasla a nejaky clanky... on to byl asi dost bizar typek - kotlebovec a sdilec hoaxu a konspiraci
razorblade To evidentně byl. Prý i s tím zápalem plic popíral jeho příčinu.
razorblade jestli jsem to správně pochopila, tak obsah toho webu bude dodávat MZ, ne? V tom článku možná od tebe? Děti říká, že web udělali a teď jde od toho a dál už je to má MZ.
Dnes jsem do nasi vesnicke samosky vzala i starsi, za mesic triletou. Aktivne jsem ji pred vstupem nasadila rousku, poucila ji ze na ni nema sahat, no a za dobu nakupu citajici celych 10 minut ji furt ruzne posouvala, sundavala a zkoumala, pak mrcela ze chce rohlik jako segra, a najednou koukam ze ma na rousce rudy flek, protoze mela v kapse kulicku physalissu a tu se snazila pres tu rousku snist
vic takovych akci:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY