Sairon možná proto v Motole dělají i výtěr krku![]()
Koronavirus
ionicera OliveOyl viktorka_od splavu Sairon tak to jsem ani netušila, že patří afty k příznakům. Vím, že se dělají při oslabení, což by virus mohl způsobit, tak jsem ho taky uvedla. Mmch manželovi se udělal včera.
Jinak on měl jeden den horečku, bolest hlavy, únavu a bolest břicha a jater.
Horečku měl minulý čtvrtek večer. Mohl být infekční už v úterý nebo ve středu před. To jsme byli všichni spolu doma. Já měla dovolenou a manžel HO. A testy nám vypočítali 6. den od jeho pátečního testu... na tento čtvrtek.
Ten čtvrtek, kdy měl pak horečku, byl v práci. Jeden z jeho kontaktů byl na testech v úterý a je pozitivní. Byli spolu chvíli na obědě v jídelně a ještě seděli ob místo, dle firemních nařízení. Je to zvláštní, že on to chytnul takhle rychle a my nic. Stejně tak manžel... byl v práci v pondělí před... po 2týdenním HO na pár hodin. Ani na tom obědě nebyl. Všude měl roušku a s nikým nebyl delší dobu.
Kdybychom byly s holkami nějak odolné... ale vždy chytneme vše, co kolem nás prolítne. Vždy jedna něco donese a předáme si to všechny...
Teď už to je jedno, ale je to zvláštní...
Paris z toho, co píšeš, mi přijde, že vám ty testy možná udělali moc pozdě. Těžko říct. Můžete si nechat nabrat protilátky.
Neviete niečo bližšie o tomto? Narazila som na to a neviem, čo sio tom myslieť.
A teda dosť dúfam, že nebudem mať možnosť si to skúsiť:
Prosím vás, jak je to s návštěvama v rámci rodiny (různé domáctnosti)? Je to zakázané, omezené nebo povolené? Mám v tom zmatek. Díky.
miuu Jsou povoleny nezbytné cesty za rodinou a osobami blízkými. Podle mě to nezahrnuje běžné rodinné návštěvy, ale pochopitelně je to na uvážení každého.
OliveOyl U nás v práci to "měli" téměř všichni, nikdo žádné velké příznaky. Jedna jediná kolegyně teploty, ale rýmu, o které se tvrdilo, že není příznak. Byla jen doma. Jinak většina jen nějaké únavy, bolení v krku. Protilátky máme jak kdo. Někdo hodně, někdo na hranici.
Paris Negativní můžeš být ze spousty důvodů. Jednak taky i to, jak píše Sairon nebo pozdní test, prostě to přinesl domů někdo jiný, to stejný ten kolega v práci. 100% teď už nevíš kdo to měl od koho. Špatně provedený nebo znehodnocený odběr. Viděla jsem i článek, že lidi to často doma nedostanou a v tramvaji ano, ale neotvírala jsem ho, tak už nevím proč.
Nezachytila jsi někde, co by molo být za těma stagnujícíma hospitalizacema? je fakt zvláštní, že asi 4 dny po sobě to vypadá absolutně nezměněně ![]()
A666 po minulém vikendu si mysleli, že špatne data, ale ani zpětně to už bylo méně než trend. Teď aktualne nevím, asi bude lepší se nato podívat zítra. Mohli se taky stát, že se před lockdownem testovali už tak pozdě, že to zpoždění mezi testem a hospitalizaci tam bylo minimální ( pokud se testují až priznakovi). Už týden stagnuji čísla nakažených a zasekly se i umrti. Ony ty opatření taky musely zabrat, jedna věc je,že to lidi místy nedodržují, ale obecně ty zavřené školy a omezení pohybu vliv mít musí.
Tak j nas uz druhy vikend sa testujeme a nas pan zemepan napriek vsetkemu vyhlasi ze aj tak vsetko zatvori a vyhrazky stale. Tak nech zamkne zhasne a zahodi kluce ![]()
A666 po minulém vikendu si mysleli, že špatne data, ale ani zpětně to už bylo méně než trend. Teď aktualne nevím, asi bude lepší se nato podívat zítra. Mohli se taky stát, že se před lockdownem testovali už tak pozdě, že to zpoždění mezi testem a hospitalizaci tam bylo minimální ( pokud se testují až priznakovi). Už týden stagnuji čísla nakažených a zasekly se i umrti. Ony ty opatření taky musely zabrat, jedna věc je,že to lidi místy nedodržují, ale obecně ty zavřené školy a omezení pohybu vliv mít musí.
Díky. jo, tyhle spekulace jsem zaznamenala.......
Jinak jo, vliv to mít musí, ale ty čísla spíše stagnují, dolů jdou pozvolna. No, uvidíme ![]()
A666 dolů to půjde pomaleji než to šlo nahoru. Určitě by pomohlo větší testování,klidně i plošné. To je velká škoda, že do toho Prymulovi hodili vidle, mohlo to byt lepší o týdny dřív.
A když to zvládli na Slovensku, tak si myslím, že tady by to taky šlo.
Janulik03 bude spokojný, až keď sa ľud vzburi
continuity já pořád nerozumím k čemu by nám to testování mělo být, když ve výsledku to nemá na lidi žádný vliv. na slovensku se tím podmiňují nějaká práva, to chápu, u nás ale nikdo nic nekontroluje (minimálně v brně vůbec ne), takže pozitivní negativní všecko jedno, lidi si chodí kam chcou a dělají co chcou - pak je to fakt uplně putna
viktorka_od splavu no teď jsem zrovna četla článek, že ta hygiena pokuty při lhaní u trasování za nedodržování karantény dává.
Ono se to zkontrovat dá, jenom to zas začne diskuze o policejním státě. Ale to je furt o tom samém, testování je nástroj, prilezitost záleží to na každém z nas. Buď to lidi budou dělat dobrovolně nebo je stát přinutí nebo bude na jaře další lockdown.
continuity hele ale nám se z hygieny vůbec nikdo neozval
Dneska jsem byla na vylete v severnich cechach: v novem boru vsichni bez rousky, v lese (kde by teda jeden cekal frekvenci turistu, neb proflakle misto) skoro ani zivacka, tech nekolik malo bez rousky. Pani ve stanku na upati lesa bez rousky. Mezi lesem a ceskou lipou (hluboka priroda mimo turistickou trasu) procesi, skoro vsichni s rouskou. Jako muzete mi nekdo vysvetlit nakou zakonitost?
letfenixa nevidi si do huby
hrozne toto
viktorka_od splavu mňa kontrolovali akurát na vstupnom filtri v nemocnici, či mám certifikát, v druhej poliklinike už nikto, zákaz vychádzania neriešil zatiaľ nikto, policajtov nevidno
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY